Kız ben gecen çözdümcanım tebrik ediyorum
bence sen çok ev işi yapıyorsun ondan hıphızlı veriyorsunben çözdüm Miyav_su
ben tabii sürekli otur kitap oku pc'de takıl yat yat yat
ben de o civarda başladım sayılır canım umarım senin gibi o günleri görürüm ben de,67 ahh ahh !!Ayyyyy tesekkurler cok sukur bugunleride gordummm yaaaa 88den 67e hey gidi bee
teşekkürler cnmkardeşini de çok tebrik ediyorum canım
teşekkür ederim tatlımTebrikler kizlar harikasiniz
Bu hafta daha dikkatli olup telafi edersin canim artik hafta sonu kacamaklarina son ver bu sekilde kilo vermen zor olur sonra hep uzulursunkirilma bana
Kolay gelsin canim
Tebrikler kuzum
cok istikrarli gidiyorsun masallah canim
Tamam tatlim yazdiklarinin hepsinde cok haklisin ikaz ettigin icin cok tesekkur ederim hic kacamak yapmadim ama hatalar oldu evet bu hafta cok guzel olacak suyuda arttiracagim. Bana arada hatirlatmani rica etsem? Unutuyor degilim ama sorumluluk hissederim en azindan
Hareketlilik hakkinda cok haklisin ben bu hafta cok tembellik yaptım sonuç ortada
Aynen yasaksa yasak bu benim sloganim o yuzden cok hosuma gitti
Harikasin artik kim tutar seni
Kardesin icin gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
çok normal canım,büyük kaç yaşında ufaklık kaç yaşında?Biraz öyle canım büyük kızım teyzesiyle gezmeye gitti eşim de şehir dışında çalışıyor ufaklikla ben olduğum halde evin işi aksama kadar bitmiyor ben topluyorum temizliyorum kız dağıtıyor bide üstüne huysuz....
tamam canım öğlen yiyim birazcanım bağırsakların için bol salata tüketmeni öneririm,hem kalorisi az hem de bağırsaklarda süpürge görevi görüyor
Şu hazır satılan Çin tuzlu olan ürünler mi yoksa kendin mi yapıyorsun önce bana onu söyler misincanım ya çiğköfteden tadımlık yesek? çok sağlıklı değil ama ben bişeyleri tamamen kesemiyorum tamamen kısıtlarsam canım daha çok istiyor ve ölçüsüz yiyorum. istediğimi yiyip( Tatlı hariç) ama az yiyip nefsimi köreltmek istiyorum yoksa diyet miyet kalmaz kendimi biliyorum
anladım canım herkesin bünyesine göre bir beslenme şekli var sana bu iyi geliyor bana veganlık puantiye'ye dukan miyav'a karatay gibi vsanladım canım ben hiç listeye bağımlı kalamıyorum. sadece günlük et sebze meyve su dengesini kurmaya çalışıyorum. canım bişey çektiyse azda olsa yemeye çalışıyorum gözüm dönmesin aklım kalmasın diye. mesela diyetteyim diye kısırı hiç kısmadım ama öğlen yediysem akşama bişey yemeyerek dengeledim
Bence yap neden olmasın CanımBu haftada 1.2 versem keşke. sporu hem gündüz hem akşam 3 mil Leslie yapsam 1.5 bile veririm ben kilo verdikçe gaza mi geliyorum neee
seninkiler kaç yaşında canım?bende o dediğinden 2 tane var
Tebrik ederim kardeşini canımbende seni tebrik ederim tatlım evet aslında benim 1000 gramı geçiyodu dün ama sanırım tuvalet sorunumdan olsa gerek azaldı.
bu arada kardeşim üniyi kazanmış ilk. matematik öğretmenliği çok mutlu oldum
Daha da düşeceksin canımAyyyyy tesekkurler cok sukur bugunleride gordummm yaaaa 88den 67e hey gidi bee
Yaz palavraları biz buna inanmayız kızBiraz öyle canım büyük kızım teyzesiyle gezmeye gitti eşim de şehir dışında çalışıyor ufaklikla ben olduğum halde evin işi aksama kadar bitmiyor ben topluyorum temizliyorum kız dağıtıyor bide üstüne huysuz....
ayy canım çok minnaklarmış,onların peşinde koştururken erirsin tabiiBiri 4 yaşında biri 10 aylık seninkiler ne kadar canim
canım bu şişkinliktir,haftaya birden 800 gr-1 kilo verirsin kaçamak yoksa bu hafta merak etmeGünaydınDün gece 9'da yediğim için akşam yemeğini böyle oldu sanırım Mutsuzum
@puantiyeli_kelebek
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 63.3
Fark: +500 gr
Sen mi kusır,mercimekli köfte ,lavaş arası dürümanladım canım ben hiç listeye bağımlı kalamıyorum. sadece günlük et sebze meyve su dengesini kurmaya çalışıyorum. canım bişey çektiyse azda olsa yemeye çalışıyorum gözüm dönmesin aklım kalmasın diye. mesela diyetteyim diye kısırı hiç kısmadım ama öğlen yediysem akşama bişey yemeyerek dengeledim
Sorma daha önce laf yedim hem öyle böyle değildi akıllanmadımay boş ver ne anlatıp çeneni yoruyorsunanlattığına göre zaten yapabilecek insanlar değil,hevesli kişilere aktar canım engin bilgilerini,benim gibi
gerçi ben karatay hanımımızı sevmiyorum ama haklı tarafları var
Diger topik kaçıncı sayfada baktın mı hiç anlarsın yaayyy kızlar bu arada 1000 küsür sayfayı devirmişiz ya helal bize
Kimin zor senin mi kız sen dalga mı geçiyorsun o saçını başını yollarım seninBenimde 60 olmam zor gibi ama bayramda 60 i görmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?