canım 1 güncük detoks yap ne dersin?Günaydın
Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)
Benimde 60 olmam zor gibi ama bayramda 60 i görmek istiyorum...hedefim 58 aslında ama bayrama 64 olmak istiyorum. 4 haftada zannetmiyorum 7 kilo verebileceğimi çünkü spor yok bende diyetlede çok hızlı gitmiyor bende
canım akşam tartılırsa gerçek sonuç çıkmaz bence yarın sabah tartılsınakşam tartıl yaz olmaz mı
canım bağırsakların için bol salata tüketmeni öneririm,hem kalorisi az hem de bağırsaklarda süpürge görevi görüyorinşallah canım bayrama 64 olmak istiyorum
tamam canım sağol. sabah karnım öyle şiş uyandımki. kahvaltı yapasım gelmedi bende bi yumurta haşladım yedim. bağırsaklarımı çalıştırsın diye 2 mürdüm eriği yedim
teşekkürler canım
Canim tebrikler bu haftanın sürprizi sen oldun 1.7 kilo çok çok iyiSelaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
@puantiyeli_kelebekMiyav_su
@SucceSSstorY ayy cok mutluyum kizlarrrrr
Eki Görüntüle 1868603
canım tebrik ediyorum çok
Tesekkur ederimTebrikler
ayyy sagol cnmmmmmmmmmmm sonunda mCanim tebrikler bu haftanın sürprizi sen oldun 1.7 kilo çok çok iyi
Biri 4 yaşında biri 10 aylık seninkiler ne kadar canimbende o dediğinden 2 tane var
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4
Günaydın
Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)
Kolay gelsin canimKızlar ben kaçıyorum şu netten satış halletmem lazım o kadar çok ürün var ki koyacağım akşama arkadaşımda olucağım yarına kadar kendinize iyi bakın
cok istikrarli gidiyorsun masallah canim
canım bu haftamız hepimizin saçmasapan geçti
benim kaçamağım yok ama oturdum 5 tabak yedim,kahvaltı yapamadım adam gibi akşam yemeklerim olmadı düzgün
spor desen yok!
o yüzden yeni bir haftaya başlıyoruz,bu haftamız çok güzel ve kaçamaksız geçecek tamam mı? ve gidecek o kilolar
bizim topikte pes etmek yok
bir daha çiğ köfte duymayalım,yasak şeyleri de görmek istemiyoruz
spor yapıyoruz
dışarıda ben de çok içemiyorum canım ama hep dışarıdaysan bir yolunu bulmak lazım elinde şişeyle gezeceksin artık,su metabolizmayı çok hızlandırıyor,en azından 2.5-3 lt iç
25 kg için 1 litre su içilmesi gerekiyor yani senin 3.8 lt içmen gerekiyor aslında
canım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.
sen çiğ köfte yiyebilirsin tadımlık
ama ben ve puantiye yiyemiyoruz yasaksa yasak oluyor canım
Selaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
Eki Görüntüle 1868603
bende seni tebrik ederim tatlım evet aslında benim 1000 gramı geçiyodu dün ama sanırım tuvalet sorunumdan olsa gerek azaldı.
bu arada kardeşim üniyi kazanmış ilk. matematik öğretmenliği çok mutlu oldum
Cavırın gızıSelaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
Eki Görüntüle 1868603
ayy inşallah canım bana da bayramda 69 olurmuşum gibi geliyorTebrikler canımkilolarimiz yakınmis hedefin kaç benimki bayramda 60 olmak
teşekkürler tatlım. ...
Evet canım ekmeği ne kadar az yersem o kadar karliyim die düşünüyorum...
Taşınma işi gerçektende çok zor canım allah kolaylik versin
Üzülme canım bırakma dikkat edersen normalden daha fazla verirsin bu hafta
inşallah canım ağzından bal damliyor ...
Tebrikler kuzum
Sanki bayrama hedefine ulaşır sin canım Tebrikler
Üzülme canim bu hafta daha çok gidecek eminimGünaydınDün gece 9'da yediğim için akşam yemeğini böyle oldu sanırım Mutsuzum
@puantiyeli_kelebek
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 62.8
Bu Hafta: 63.3
Fark: +500 gr
Hele ben hiç sorma hiç sorma kendimi toparlayamadım eşim desen şakayla karışık istersen boksda yazdırayım çok kalori yaktırıyormuş dedi önce salona gidersin oradan boks oradan yüzme deri iyice sapıttı Adamcanım bu haftamız hepimizin saçmasapan geçti
benim kaçamağım yok ama oturdum 5 tabak yedim,kahvaltı yapamadım adam gibi akşam yemeklerim olmadı düzgün
spor desen yok!
o yüzden yeni bir haftaya başlıyoruz,bu haftamız çok güzel ve kaçamaksız geçecek tamam mı? ve gidecek o kilolar
bizim topikte pes etmek yok
bir daha çiğ köfte duymayalım,yasak şeyleri de görmek istemiyoruz
spor yapıyoruz
dışarıda ben de çok içemiyorum canım ama hep dışarıdaysan bir yolunu bulmak lazım elinde şişeyle gezeceksin artık,su metabolizmayı çok hızlandırıyor,en azından 2.5-3 lt iç
25 kg için 1 litre su içilmesi gerekiyor yani senin 3.8 lt içmen gerekiyor aslında
Ayy sagol cnmmmmTebrikler kizlar harikasiniz
Bu hafta daha dikkatli olup telafi edersin canim artik hafta sonu kacamaklarina son ver bu sekilde kilo vermen zor olur sonra hep uzulursunkirilma bana
Kolay gelsin canim
Tebrikler kuzum
cok istikrarli gidiyorsun masallah canim
Tamam tatlim yazdiklarinin hepsinde cok haklisin ikaz ettigin icin cok tesekkur ederim hic kacamak yapmadim ama hatalar oldu evet bu hafta cok guzel olacak suyuda arttiracagim. Bana arada hatirlatmani rica etsem? Unutuyor degilim ama sorumluluk hissederim en azindan
Hareketlilik hakkinda cok haklisin ben bu hafta cok tembellik yaptım sonuç ortada
Aynen yasaksa yasak bu benim sloganim o yuzden cok hosuma gitti
Harikasin artik kim tutar seni
Kardesin icin gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
tesekkurler miyaaavm cok sevndmmm senide etiketledimmmm..Cavırın gızısüpersin yanlız sen vermeye başlayınca ben duruyorum ben vermeye başlayınca sen duruyorsun ama süpersin
Valla gaza geldim kız da uyudu ben 3 mil Leslie yapıp geliyorum öptüm hepinizi byyayy inşallah canım bana da bayramda 69 olurmuşum gibi geliyorsen de 60 olursun ooooohh
öyle oluyor biliyor musunBu haftada 1.2 versem keşke. sporu hem gündüz hem akşam 3 mil Leslie yapsam 1.5 bile veririm ben kilo verdikçe gaza mi geliyorum neee
canım bu haftanın sürprizini de sen yaptınSelaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8
Eki Görüntüle 1868603
kardeşini de çok tebrik ediyorum canımbende seni tebrik ederim tatlım evet aslında benim 1000 gramı geçiyodu dün ama sanırım tuvalet sorunumdan olsa gerek azaldı.
bu arada kardeşim üniyi kazanmış ilk. matematik öğretmenliği çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?