Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım bağırsakların için bol salata tüketmeni öneririm,hem kalorisi az hem de bağırsaklarda süpürge görevi görüyor

Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.8 fark -1.4

günaydınnnn
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.0
fark - 800
Eki Görüntüle 1868518

Tebrikler kizlar harikasiniz

Günaydın

Ben bugün artıda çıktım, haftasonunun bedeli sanırsam
Geçen Hafta : 88,2
Bu Hafta: 88,8 (+500gr)

Bu hafta daha dikkatli olup telafi edersin canim artik hafta sonu kacamaklarina son ver bu sekilde kilo vermen zor olur sonra hep uzulursun kirilma bana

Kızlar ben kaçıyorum şu netten satış halletmem lazım o kadar çok ürün var ki koyacağım akşama arkadaşımda olucağım yarına kadar kendinize iyi bakın
Kolay gelsin canim

@puantiyeli_kelebek

Geçen hafta :79.6
Bu hafta:78.9
Fark:700 gr

Tebrikler kuzum

-kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 73.300
bu hafta: 72.500
fark: 800 gr
cok istikrarli gidiyorsun masallah canim

Tamam tatlim yazdiklarinin hepsinde cok haklisin ikaz ettigin icin cok tesekkur ederim hic kacamak yapmadim ama hatalar oldu evet bu hafta cok guzel olacak suyuda arttiracagim. Bana arada hatirlatmani rica etsem? Unutuyor degilim ama sorumluluk hissederim en azindan
Hareketlilik hakkinda cok haklisin ben bu hafta cok tembellik yaptım sonuç ortada

canım @puantiyeli_kelebek dukan yapıyor ve dukan biraz acımasız bir beslenme şekli maalesef.
sen çiğ köfte yiyebilirsin tadımlık
ama ben ve puantiye yiyemiyoruz yasaksa yasak oluyor canım

Aynen yasaksa yasak bu benim sloganim o yuzden cok hosuma gitti
Selaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8

@puantiyeli_kelebek Miyav_su
@SucceSSstorY ayy cok mutluyum kizlarrrrr

Eki Görüntüle 1868603

Harikasin artik kim tutar seni

Kardesin icin gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin

ayy inşallah canım bana da bayramda 69 olurmuşum gibi geliyor sen de 60 olursun ooooohh

Hele ben hiç sorma hiç sorma kendimi toparlayamadım eşim desen şakayla karışık istersen boksda yazdırayım çok kalori yaktırıyormuş dedi önce salona gidersin oradan boks oradan yüzme deri iyice sapıttı Adam

Ayy sagol cnmmmm
Cavırın gızı süpersin yanlız sen vermeye başlayınca ben duruyorum ben vermeye başlayınca sen duruyorsun ama süpersin
tesekkurler miyaaavm cok sevndmmm senide etiketledimmmm..

Ben durakladm ama benm sucumdu eski duzenle beslenmedigim icin duruyodum simdi geriye dondum.. insallah sende hemen kirarsin cnmmmmm

Bu haftada 1.2 versem keşke. sporu hem gündüz hem akşam 3 mil Leslie yapsam 1.5 bile veririm ben kilo verdikçe gaza mi geliyorum neee
öyle oluyor biliyor musun
bence yap süper olur,sporla vermekten zarar gelmez,aç bırakma kendini tamam
Selaaaaam
Kizlarrr
Gecen hafta 69.5
Bugun 67.8

@puantiyeli_kelebek Miyav_su
@SucceSSstorY ayy cok mutluyum kizlarrrrr

Eki Görüntüle 1868603
canım bu haftanın sürprizini de sen yaptın tebrik ediyorum çaktırmadan nasıl vermiş 2 kilo neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…