Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim burcumu da tahmin etsene
Hımm atıyorum atıyorum attım 1. Secenegim başak, ikincisi ikizler
Hımm öğle çok olmuş canım ama sende farkindasin zaten
Canim miktarlar bana fazla geldi sadece. Seçimler güzel miktarlar fazla sadece..

3 hafta kuzum inşallah düzene girecegim

Canim miktarlar bana fazla geldi sadece. Seçimler güzel miktarlar fazla sadece..
Akrep canım yine olmadı yukselenimi de ben bilmiyorum
akşam dengeledim gibi canım ama ne kadar kurtara bilirim bilmiyorum

canım bunlar az bile cidden
ben veganım,o yüzden kaloriyi dengelemem için zaten çok yemem gerekiyor.bu şekilde 2.5 ayda 15 kilo verdim,tabak tabak yiyorum hep alışırsın benim oburluğuma

canım bunlar az bile cidden
ben veganım,o yüzden kaloriyi dengelemem için zaten çok yemem gerekiyor.bu şekilde 2.5 ayda 15 kilo verdim,tabak tabak yiyorum hep alışırsın benim oburluğuma
Ya Vegan olduğunu biliyorum ama sadece lafta :)) yani nasıl beslenir ne kadar yemeli oraları bilmiyorum. Bi bildigimde hayvansal hiçbir şey yemefigin..

Ya Vegan olduğunu biliyorum ama sadece lafta :)) yani nasıl beslenir ne kadar yemeli oraları bilmiyorum. Bi bildigimde hayvansal hiçbir şey yemefigin..
sebzelerin vs kalorisi çok az olduğu için hem doymuyorsun hem de bu kadar yesem de hesapladığımda 800-1000 kalori ancak alıyorum.
aynen hayvansal hiçbir gıda yok:)

Selam kızlar yeni geldik bahçeden
Aksam mangalda tavuk ve köfte yedim domates ve salatalık la ekmeksiz yedim (sayısını hatırlamıyorum çok açtım ama sofradan kalkınca tam doymadigimi hissettim ama yemedim tekrar) Bir küçük bardakta fanta içtim kuru kuru gitmedi naapiiim. Birde 5 lokma karpuz yedim.

hassas yapacaktım tamam ama fanta olmamış kuru kuru olmadıysa su içseydin ayran içseydiiin

hassas yapacaktım tamam ama fanta olmamış kuru kuru olmadıysa su içseydin ayran içseydiiin
Farkındayım ama insan kolay kolay vazgeçemiyor alışkanlıklarından. Bahçede ayran nerden alıcam canım evden hazırlamakta aklıma gelmedi.
Not: en az 4-5 bardak içen biri olarak benim için büyük bir adım bir bardak

Yarın arkadasa kahvaltıya davetliyiz ama öğlen saati gibi ben en iyisi evde kahvaltı yapayım da oraya çok aç gitmeyeyim o da öğlen yemeği olur muhtemelen börek poğaça Kızartma olur hamur işi yemem Allahın izniyle ama birkaç çatal Kızartma yiyebilirimmm

Ye kızartmayi sende kafana oklavayi yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…