Hımm atıyorum atıyorum attımBenim burcumu da tahmin etsene
Hımm öğle çok olmuş canım ama sende farkindasin zatenBugün karbonhidrat yoğun
Sabah çeyrek bazlama 1 yumurta 1 dilim peynir salatalık şekersiz çay
Ara 1 parça bitter
Öğle 1 tabak tavuklu pilav 1 kepçe nohut 1 yk Yoğurtlu makarna salata
Ara şekersiz çay 2 petibor bisküvi arasına yarım lokum
Aksam 1 kase yayla çorbası
Canim miktarlar bana fazla geldi sadece. Seçimler güzel miktarlar fazla sadece..-bugünkü menüm-
10.15: 9 tane siyah zeytin,1 tabak çeri domates,1 tabak salatalık,maydanoz
12.15: 5 kepçe çorba (mercimek mi desem ezogelin mi desem bilemedim,içinde patates ve havuçta var kafama göre yaptım) 2 tabak salata
16.20: 1 muz
17.00: 5 çiğ badem
18.00: 16 kaşık barbunya yemeği,15 kaşık köz salatası,15 adet kabak çekirdeği
spor: koşu bandında yürüyüş : 45 dk
3 hafta kuzum inşallah düzene girecegimInsallah canim benim subatta ulasirsam hedefime sahane olacak hep beraber zayıflayip korumaya gececegiz inşallah
Iznin kac gunluk canim? Hayirlisi olsun sebze yetersiz geldi bana arttirabilirsin canim menun guzel
Afiyet olsun guzel canim yarin görüşürüz :)
Sagol canim umarim yarina havam Sönmez :)) buralarda ol lutfen özlüyorum seni
Sagol balim
Güzel canim afiyet olsun
Akrep canım yine olmadı yukselenimi de ben bilmiyorumHımm atıyorum atıyorum attım1. Secenegim başak, ikincisi ikizler
Hımm öğle çok olmuş canım ama sende farkindasin zaten
Canim miktarlar bana fazla geldi sadece. Seçimler güzel miktarlar fazla sadece..
canım bunlar az bile ciddenHımm atıyorum atıyorum attım1. Secenegim başak, ikincisi ikizler
Hımm öğle çok olmuş canım ama sende farkindasin zaten
Canim miktarlar bana fazla geldi sadece. Seçimler güzel miktarlar fazla sadece..
canım yeşil çaaaaaayKızlar hayırlı aksamlar geçmişi okuyup yorum yapamıyorum hiç netim kalmamış yarın akşam kayinvalidemlerden gireceğim inşallah ozleyin beni sizi seviyorum
Ya Vegan olduğunu biliyorum ama sadece lafta :)) yani nasıl beslenir ne kadar yemeli oraları bilmiyorum. Bi bildigimde hayvansal hiçbir şey yemefigin..canım bunlar az bile cidden
ben veganım,o yüzden kaloriyi dengelemem için zaten çok yemem gerekiyor.bu şekilde 2.5 ayda 15 kilo verdim,tabak tabak yiyorum hepalışırsın benim oburluğuma
Bende şimdi iceyim hadi bakalımcanım yeşil çaaaaaayhatırlat demiştin ben 3 fincan içtim bak
Yok yok benden Astrolog falan olmaz heheheAkrep canım yine olmadı yukselenimi de ben bilmiyorum
akşam dengeledim gibi canım ama ne kadar kurtara bilirim bilmiyorum
sebzelerin vs kalorisi çok az olduğu için hem doymuyorsun hem de bu kadar yesem de hesapladığımda 800-1000 kalori ancak alıyorum.Ya Vegan olduğunu biliyorum ama sadece lafta :)) yani nasıl beslenir ne kadar yemeli oraları bilmiyorum. Bi bildigimde hayvansal hiçbir şey yemefigin..
aslında bu saatte içme çünkü kafein var yeşil çayda da ve uykunu kaçırabilir,papatya falan içebilirsin amaBende şimdi iceyim hadi bakalım
Kız menüye ne alakası varzaten her şeyi sen yapıyormuşsun.ben olsam fazlalık gözüyle baktığım birini 1 dk tutmam yanımda.
şimdi seni daha iyi anladım,menülerine daha hassas yorum yapacağım.
yemek yapacak enerjiyi bulamıyorsun çoğu zaman kendinde çok alakası varKız menüye ne alakası var
hassas yapacaktım tamam ama fanta olmamışSelam kızlar yeni geldik bahçeden
Aksam mangalda tavuk ve köfte yedim domates ve salatalık la ekmeksiz yedim (sayısını hatırlamıyorum çok açtım ama sofradan kalkınca tam doymadigimi hissettim ama yemedim tekrar) Bir küçük bardakta fanta içtim kuru kuru gitmedi naapiiim. Birde 5 lokma karpuz yedim.
O da var ama oldum olası yemek yapmayı sevmem canimyemek yapacak enerjiyi bulamıyorsun çoğu zaman kendinde çok alakası var
Kız menüye ne alakası var
hassas yapacaktım tamam ama fanta olmamışkuru kuru olmadıysa su içseydin ayran içseydiiin
Farkındayım ama insan kolay kolay vazgeçemiyor alışkanlıklarından. Bahçede ayran nerden alıcam canım evden hazırlamakta aklıma gelmedi.hassas yapacaktım tamam ama fanta olmamışkuru kuru olmadıysa su içseydin ayran içseydiiin
Ye kızartmayi sende kafana oklavayi yersinYarın arkadasa kahvaltıya davetliyiz ama öğlen saati gibiben en iyisi evde kahvaltı yapayım da oraya çok aç gitmeyeyim o da öğlen yemeği olur muhtemelen börek poğaça Kızartma olur hamur işi yemem Allahın izniyle ama birkaç çatal Kızartma yiyebilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?