Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım şekerli gıdalar birden kesilmeden kopulmuyor
benim de bağımlılıklarım vardı böyle şak diye kestim,ama sen azalta azalta bırak madem ama bırak

seni Miyav_su 'ya havale ediyorum

Ama ne güzel duygu değil mi insan çok onure oluyor.. bana da bu yılın başında arkadaşımın nikah sahidiykene talip çıkmıştı

o zaman zayıflayarak güzelliğine güzellik katacaksın öyle mi

Ama ne güzel duygu değil mi insan çok onure oluyor.. bana da bu yılın başında arkadaşımın nikah sahidiykene talip çıkmıştı
O konuya hiç girme. Evime kadar takip edip istemeye geleni mi ararsın. İş yerine gelip müdüre beni soranımı ararsin. Hemde o kadar bekar varken dairede. Direkt yüzüme keşke evli olmasaydın diyen şerefsiz bile vardı. Ki ben sert kisilikliyim dışardan soguksun derler. Evlendikten sonra artık kismetim
Üniye giden kardeşimin arkadaşları facede fotomu görünce onunla aynı yaşlarda sanmışlar kendisi benden 9yas kucuk

ayy ne güzel bir de ideal kilona ulaşsan fıstık olacaksın o zaman
İnşallah canım mm
Ben kendimi hiç beğenmem aslında. Ama böyle övgüler alınca seviniyor insan.
kesinlikle motivasyonu artıyor

ayy ne güzel bir de ideal kilona ulaşsan fıstık olacaksın o zaman

kesinlikle motivasyonu artıyor
İnşallah çok istiyorum canım doğumdan önce 58 kiloydum genç kız gibiydim valla özlüyorum o günleri. İnşallah gelecek yaz geldiğinde 58leri görmüş olacağım.
İs yerime geldikleri daha 4-5 aylık mesele
Hatta eşime demiştim bak iki çocukla bu kiloda hala albenisi olan biriyim ayağını denk al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…