canım şekerli gıdalar birden kesilmeden kopulmuyorFarkındayım ama insan kolay kolay vazgeçemiyor alışkanlıklarından. Bahçede ayran nerden alıcam canım evden hazırlamakta aklıma gelmedi.
Not: en az 4-5 bardak içen biri olarak benim için büyük bir adım bir bardak
Yarın arkadasa kahvaltıya davetliyiz ama öğlen saati gibiben en iyisi evde kahvaltı yapayım da oraya çok aç gitmeyeyim o da öğlen yemeği olur muhtemelen börek poğaça Kızartma olur hamur işi yemem Allahın izniyle ama birkaç çatal Kızartma yiyebilirimmm
İnşallah canım.canım şekerli gıdalar birden kesilmeden kopulmuyor
benim de bağımlılıklarım vardı böyle şak diye kestim,ama sen azalta azalta bırak madem ama bırak
Ye kızartmayi sende kafana oklavayi yersin
Eneee resmen organize çalışıyorlar
Ama ne güzel duygu değil miBen yatıyor 9da güzellik merkezine gidecuuum lazer randevum var iyi geceler
Bu arada nisanına gittiğim arkadaş msj atmış o an çok heyecanlıyım kimseyle ilgilenemedim ama güzelliğin gözümden kaçmadı diye .nasıl utandım yahu
o zaman zayıflayarak güzelliğine güzellik katacaksın öyle miBen yatıyor 9da güzellik merkezine gidecuuum lazer randevum var iyi geceler
Bu arada nisanına gittiğim arkadaş msj atmış o an çok heyecanlıyım kimseyle ilgilenemedim ama güzelliğin gözümden kaçmadı diye .nasıl utandım yahu
sen dua et miyav uyuduEneee resmen organize çalışıyorlar
ay nikahlara nişanlara mı gitsem n'apsamAma ne güzel duygu değil miinsan çok onure oluyor.. bana da bu yılın başında arkadaşımın nikah sahidiykene talip çıkmıştı
Valla canım bekar arkadaşlarım beni topa tuttular, biz varken sana niye çıkıyor diyeay nikahlara nişanlara mı gitsem n'apsam
Ben bu gruba gelirken miyavdan tırsarak geldim zaten, sende etiket yapıyorsunsen dua et miyav uyudu
O konuya hiç girme. Evime kadar takip edip istemeye geleni mi ararsın. İş yerine gelip müdüre beni soranımı ararsin. Hemde o kadar bekar varken dairede. Direkt yüzüme keşke evli olmasaydın diyen şerefsiz bile vardı. Ki ben sert kisilikliyim dışardan soguksun derler. Evlendikten sonra artık kismetimAma ne güzel duygu değil miinsan çok onure oluyor.. bana da bu yılın başında arkadaşımın nikah sahidiykene talip çıkmıştı
İnşallah canım mmo zaman zayıflayarak güzelliğine güzellik katacaksın öyle mi
haklı olabilirler amaValla canım bekar arkadaşlarım beni topa tuttular, biz varken sana niye çıkıyor diye
miyaaavvv yarın kızartma yiyeceklermişşşşşBen bu gruba gelirken miyavdan tırsarak geldim zaten, sende etiket yapıyorsun
ayy ne güzel bir de ideal kilona ulaşsan fıstık olacaksın o zamanO konuya hiç girme. Evime kadar takip edip istemeye geleni mi ararsın. İş yerine gelip müdüre beni soranımı ararsin. Hemde o kadar bekar varken dairede. Direkt yüzüme keşke evli olmasaydın diyen şerefsiz bile vardı. Ki ben sert kisilikliyim dışardan soguksun derler. Evlendikten sonra artık kismetim
Üniye giden kardeşimin arkadaşları facede fotomu görünce onunla aynı yaşlarda sanmışlar kendisi benden 9yas kucuk
kesinlikle motivasyonu artıyorİnşallah canım mm
Ben kendimi hiç beğenmem aslında. Ama böyle övgüler alınca seviniyor insan.
Ayy yemeden böyleyse bir de yersem eyvahlar olsun..
İnşallah çok istiyorum canım doğumdan önce 58 kiloydum genç kız gibiydim valla özlüyorum o günleri. İnşallah gelecek yaz geldiğinde 58leri görmüş olacağım.ayy ne güzel bir de ideal kilona ulaşsan fıstık olacaksın o zaman
kesinlikle motivasyonu artıyor
Merhaba arkadaşlar
@puantiyeli_kelebek ile görüştüm. Artık bende varım inşallah. Herkese hedefinde başarılar diliyorum. Yüksek motivasyonunuzla bende kısa sürede ulaşırim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?