@SucceSSstorY günaydın burdayım geldim birkaç gündür işlerim vardır geri geldim @puantiyeli_kelebek tatlım ayrılamadım ve şuan çok hastayım ve benim suçum akşam kına gecesi vardı kadınlar arası ve ortam çok sıcaktı bende 2 yudum gazoz içtim ve benim alerjim var şuan Boğaz'larım şiştidoktora çıkarsam en az 10 iğne ve serum verir midem de bulanıyor
Baktim durumum fena hastaneye gittim igne vurdular iyi gelir inşallah
Evet malesef asitli içeceklere alerjim var gecen sene bir bardak içtiğimde kulak zarıma baskı yapıp kulağım kanadı böyle bir sorunum var zaten doktor bir de asit içseymişsin tam olucakmış sesi sinirlendi kendi özel doktorumakıllanmadın mı diyor
var var ben oradan çok alışveriş yapıyorum daha dün geldi 1 kolimatıyorum canım özelden
offbence ikinize nazar değdi Miyav_su
aslında bana da değdi,dünden beri geçmeyen kronik baş ağrım var.sporu da 20 dk yapıp bırakmak zorunda kaldım.
ben bugün 1 fincan içtim yeşil çayı,2 fincan adaçayı içtim.fazla demlemişim,olsun faydalı
teşekkür ederim canım yok benimki de stresten dün 2-3 saat ağlayınca. böyle olurum hep,stresli bir yaşamımız var hepimizin geçer bu günler inşallah
Hoş buldumHoşgeldin :)
Tatlım fanta olmamış geçen bende mangal a gittim ayrani mi evden yapıp götürdümSelam kızlar yeni geldik bahçeden
Aksam mangalda tavuk ve köfte yedim domates ve salatalık la ekmeksiz yedim (sayısını hatırlamıyorum çok açtım ama sofradan kalkınca tam doymadigimi hissettim ama yemedim tekrar) Bir küçük bardakta fanta içtim kuru kuru gitmedi naapiiim. Birde 5 lokma karpuz yedim.
Yarın arkadasa kahvaltıya davetliyiz ama öğlen saati gibiben en iyisi evde kahvaltı yapayım da oraya çok aç gitmeyeyim o da öğlen yemeği olur muhtemelen börek poğaça Kızartma olur hamur işi yemem Allahın izniyle ama birkaç çatal Kızartma yiyebilirimmm
Günaydın tebrikler canimGünaydın
Haftasonu kaçamaksız tamamlandı. :)
Günaydın ...
Haklısın canım3 dilim fazla olmuş bence canım kahvaltıda,1'e düşür derim ben
Afiyet olsun canım :) Yalnız öğlen keşke biraz sebze yeseydin. Çorba, ekmek yerine geçen bir besindir demişti vakti zamanında diyetisyen bir arkadaşım. Yani karbonhidrat gibi değerlendiriliyormuş. O yüzden yanına sebze yemeği hiç fena olmazdı . Yine de menün çok güzel afiyet olsunDün haftasonu olmasına rağmen dengeli yedim :)
Sabah: 2 kk peynir - zeytin - yumurta - domates - yeşilik - 2 dlm ekmek
Öğle : domates çorbası - 1 dlm ekmek
Ara : 3 erik
Akşam : ızgara köfte - salata
Ara: çok az karpuz
Sagol Can'ım kendi salaklığımGeçmiş olsun canım
Çok dikkat etmen gerekiyor, alerjin baya ciddi boyutta demekki
Önce sağlık Canım iyi yapmışsın geçmiş olsun tekrardanTunaydin canlar
dun 4. Gunde artik iptal oldum siteye girdim ama okuyamadim yazilari başım dönüyordu. Veeeee artik cevreden gelen baskilara dayanamadim diyeti bozdum dun bugun gitti kucuk bir es verdim diyelim cunku hic bir et ürünü yiyemiyorum midem bulanıyor dusuncesinde bile..
Umarim yarin toparlanir kaldığım yerden devam edebilirin
Evet doğruAfiyet olsun canım
Adaçayını 5 dk daha fazla demlememek gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?