Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun,
Umarım kısa sürede toparlarsın canım

Geçmiş olsun canım
Çok dikkat etmen gerekiyor, alerjin baya ciddi boyutta demekki

ünaydın kızlar bugün diyete başlıyorum aynı zamanda spora hadi bakalım hayırlısı 
1.günlük metabolizma hızım 1300 kalori olarak hesapladım spor ve günlük koşturma ile bunu 2000 e tamamlayabilir
2.günlük alacağım toplam kalori ise 1000 kalori olarak hedefledim
3. Bu da demek oluyor ki hergün 1000 kalori kaybım var yani haftada 7000 kalori eder.  yuppppiiiii.

Dün haftasonu olmasına rağmen dengeli yedim :)

Sabah: 2 kk peynir - zeytin - yumurta - domates - yeşilik - 2 dlm ekmek
Öğle : domates çorbası - 1 dlm ekmek
Ara : 3 erik
Akşam : ızgara köfte - salata
Ara: çok az karpuz

Tatlım fanta olmamış geçen bende mangal a gittim ayrani mi evden yapıp götürdüm

kız Kızartma yerine 1 tane poğaça yesem hem karnin doyar hemde kalorisi düşük bence

Günaydın

Haftasonu kaçamaksız tamamlandı. :)
Günaydın tebrikler canim
Günaydın ...
Kız Survivor a beni de götür

Günaydınnn kızlar :) Ayy dün bir tatlı yeme isteği vardı içimde Evde pasta falan da vardı. Karpuzla geçiştirdim. Bugün çok daha iyiyim. @eclecticvegan %99 kakaolu çikolatayı nerden alıyorsun canım? Eşim bitter çok seviyor. En fazla %80 görmüştüm. Ben de onun için alayım bayılacağına eminim

3 dilim fazla olmuş bence canım kahvaltıda,1'e düşür derim ben
Haklısın canım 3 fazla oldu diyetimde iki dilim ekmek hakkım var kahvaltıda. Pazar diye kaçtı ucu.

Afiyet olsun canım :) Yalnız öğlen keşke biraz sebze yeseydin. Çorba, ekmek yerine geçen bir besindir demişti vakti zamanında diyetisyen bir arkadaşım. Yani karbonhidrat gibi değerlendiriliyormuş. O yüzden yanına sebze yemeği hiç fena olmazdı . Yine de menün çok güzel afiyet olsun

Tunaydin canlar
dun 4. Gunde artik iptal oldum siteye girdim ama okuyamadim yazilari başım dönüyordu. Veeeee artik cevreden gelen baskilara dayanamadim diyeti bozdum dun bugun gitti kucuk bir es verdim diyelim cunku hic bir et ürünü yiyemiyorum midem bulanıyor dusuncesinde bile..
Umarim yarin toparlanir kaldığım yerden devam edebilirin

Önce sağlık Canım iyi yapmışsın geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…