Şaşırtma derken açar mısın pleaseZeki ve esprililer :)
Ama değişikliği severler onu şaşırtman lazım. Özgürlüklerine duskunler. Okumayı ve gezmeyi severler.
Hahahaha bak buna çok güldüm bende bugün oglagi seve seve ...Bende çok severimgenelde tabakda daha çok severim
Afiyet şeker olsun en çok sırt kısmı ve arka bacak lezzetli olurHeee yaaa dukanda olsa yiyemezdim keci etini yazik olacakti iyiki karataya gecis yaptimMiyav_su namina da yiyoruz biz dimi :))
Ne güzel demek ki beni çok sevmişsin afiyet bal şeker olsunAa niye ki protein her türlü kabul değil mi dukanda.. gitsin kilolar karatayla iki çocuklu fit anne ol insallahhhh
Aynen canım yerken hep aklıma geldiMiyav_su
Yani mesela stabillik kendini salmak ikizler erkegine göre değil. O na hep farklı olacaksın bazen atıyorum klasik bir kadın. Bazen sportif bazen seksiŞaşırtma derken açar mısın please
Amin inşallah CanımYok bizim kayinpeder comerttir gercekten hele yemek yonunden çok çok comerttir:)) Allah rahmet eylesin bende biraz bagimsiz olmak acisindan seni kiskansam mien buyuk duamdir kimseye bagli olmadan yaşamak.
Ben +18 bahsediyorum malum kızcağız evlenecek biraz daha acar mısınızYani mesela stabillik kendini salmak ikizler erkegine göre değil. O na hep farklı olacaksın bazen atıyorum klasik bir kadın. Bazen sportif bazen seksi
Ne güzel demek ki beni çok sevmişsin afiyet bal şeker olsun
Her türlü değişiklik diyeyim o zamanBen +18 bahsediyorum malum kızcağız evlenecek biraz daha acar mısınız
Afiyet olsun CanımMenum kizlar sonra banyoya kacayim
Sabah 11
Karatay kahvaltisitevafuk55 artik biliyorsun diye acmadim ama istersen acarim canim
Ogle 15.40
Melemen
Yogurt
Döner ekmeksiz
Aksam 20
Ceviz içi 1 avuc
2 lt su
2 yesilcay
Her türlü değişiklik diyeyim o zamanban yemeyeyim :)) Ayy pek de düşkünler
Buyur burdan yak hayret birşey bana kumpas mı kuruyorsunuz siz yaBen de yarın pikniğe gidiyorum canım ne güzel dağ havası alıcaz
Onceljkle afiyet olsun.Canim menun de çok paketli gıda var beni rahatsız etti. Ay içime miyav kaçtı sanırımSelam kızlar. Bugünkü menüm:
Sabah:
Maydanozlu omlet
2xlight üçgen peynir
Light sütlü nescafe
Öğlen:
Light sütlü körili tavuk yemeği
1 bardak light kola
Ara:
Naneli pul biberli light yoğurt
İki tane dukan çikilop
Akşam:
Dukan tavuk sufle
Bir bardak light kola
Su 1 litre, birazdan abanıcam yine
Spor: 20 squat
Yürüyüşe gidemedim kızçem yüzünden... Belki giderim birazdan.
Benim günlük özetim bu kadar :)
Hahahayytt baglantilari saglamlastiracagim ki ilerde adim cilgin bakireye cikmasin tobe tobee
Üçlü ittifakBuyur burdan yak hayret birşey bana kumpas mı kuruyorsunuz siz ya
Belli oluyorAaa askolsun bugün hep aklimdaydin kız ne dalgası hem de biz, cık cık cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?