Karamsarlığımı engelleyemiyorum da sinirliliğime hakim olmaya çalışıyorum hemen ortamdan uzaklaşıyorumYok canim yagsiz hersey dukan da koyund keçi kuzu eti sütu yoğurdu yasak
Farkinda olmanda guzel canim torpulersin belki zamanla artilara bak canim iyi yonu azımsanmayacak kadar iyi
Ben uzaktalar diye pek gorusmemissindir diye düşündüm anladım canim gercekten o da zormus Allah rahmet eylesin ne zaman vefat etti benim kayinvalidemde ayni rahatsizliklardan vefat etti
Eşini çok iyi anlıyorum:))Bende öyleyim canım. Çabuk uyum sağlama yönünden çok iyi oluyor yalnız kalmoyorsun ama işte fazla dikkat cekebiliyorsun. Benim esimde bazen bana ters ters bakar ben konuşmaya başlayınca
Çok ufak da degil canim 9 doluyor yarın insallahKaç yaşında senin ufaklık
Sen bu hafta güzel kilo vereceksin benceMenum kizlar sonra banyoya kacayim
Sabah 11
Karatay kahvaltisitevafuk55 artik biliyorsun diye acmadim ama istersen acarim canim
Ogle 15.40
Melemen
Yogurt
Döner ekmeksiz
Aksam 20
Ceviz içi 1 avuc
2 lt su
2 yesilcay
Yok kız benim ailemde eşimin ailesi de burada. Köy işimiz hiç bitmiyor. Kiskanilacak tarafım yok. Ama ben mesafeliyim bana bir şey diyemiyirlar. Ona rağmen kışları geldiler düşün yani. Hiç usul adap bilmezler sen hamilesin çalışıyorsun yorgunsun. Bunları girmwzlwr. Gördükleri tek şey benim gelin oluşum ve bizim çift maaş olmamız.. Ayy nasıl oturmuslar içime.Yok canim yagsiz hersey dukan da koyund keçi kuzu eti sütu yoğurdu yasak
Farkinda olmanda guzel canim torpulersin belki zamanla artilara bak canim iyi yonu azımsanmayacak kadar iyi
Ben uzaktalar diye pek gorusmemissindir diye düşündüm anladım canim gercekten o da zormus Allah rahmet eylesin ne zaman vefat etti benim kayinvalidemde ayni rahatsizliklardan vefat etti
Benimkilerin yaşında o zaman, onlar benim gözümde hala ufacık 6 yaşında ilk gördüğüm günkü gibilerÇok ufak da degil canim 9 doluyor yarın insallah
Yok dunden sonra kilo bile almisim canim ekmek benim bunyeme iyi gelmiyor canim ama telafi edip carsamba gunune kadar 1 kg versem cok sevinicem:)Sen bu hafta güzel kilo vereceksin bence
Akşam ceviz yemen de çok iyi olmuş hem omega3 hem de doğal yağ olduğu için bağırsaklarını da çalıştırır
Hımm anladım kuzumYok dunden sonra kilo bile almisim canim ekmek benim bunyeme iyi gelmiyor canim ama telafi edip carsamba gunune kadar 1 kg versem cok sevinicem:)
Ayy benim de unideki sevgilim beni bi kere bi arkadaşla konuşurken görmüştü. Bende genel olarak hep gülümseyerek konuşurum. Deli olmuştu sen nasıl benden başkasına gulumsersin diye. 1 hafta falan kusmustu :))Eşini çok iyi anlıyorum:))
Hele üniversitede az mı kavga ettik ya ben az mı bağırıp çağırdım şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
Çok teşekkür ederim canımMiyav_su dedigi gibi kitap?
Tasli suslu cok guzel aynalar var?
Parfum?
Sinema vs bileti?
Ne kullandıklarını biliyorsan cilt bakim ürünleri?
Zevklerini biiyorsan tişört? (Diğer giysiler genelde risklidir:))
Uzaktan aklima gelenler bunlar oldu
Abooo baya baya kıskançmış kız oAyy benim de unideki sevgilim beni bi kere bi arkadaşla konuşurken görmüştü. Bende genel olarak hep gülümseyerek konuşurum. Deli olmuştu sen nasıl benden başkasına gulumsersin diye. 1 hafta falan kusmustu :))
Kim onlar kız ??Benimkilerin yaşında o zaman, onlar benim gözümde hala ufacık 6 yaşında ilk gördüğüm günkü gibiler
Öpünce utanıyolar artık:))
Bende de 33 tane var:)))
Bilmiyorum ki canım ya üşüttüm ya da biraz sporda yoruldumGeçmiş olsun fındık kurduneyin vardi belin niye agridi ben kacirmisim,
Ooovv vahşi ve güzelAbooo baya baya kıskançmış kız o
Ben sadece yer sinisini yumrukla yerle bir etmiştim
Ah bu jillian ahhhBilmiyorum ki canım ya üşüttüm ya da biraz sporda yoruldum
Ben de yarın pikniğe gidiyorum canım ne güzel dağ havası alıcazKayinpeder haber yollamış keci almis yarin pikniğe gidiyoruz doğum gunude aksama Allah yardimcim olsun
Birine çanta almaya karar verdim gibi atıyım buraya da fotosunuBen giyim tarzı isterdim
T shirt olur babet olur çanta olur cüzdan olur
Otelden arkadaşımla avm den yürüyerek geldik tam 1.30 saat oldu iyi oldu yemek yedik Kahve içtik yürüyerek geldik şimdi duş alıpAfiyet olsun yemek kimle
Teşekkürler canımAh bu jillian ahhhgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?