Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Karamsarlığımı engelleyemiyorum da sinirliliğime hakim olmaya çalışıyorum hemen ortamdan uzaklaşıyorum

Bende öyleyim canım. Çabuk uyum sağlama yönünden çok iyi oluyor yalnız kalmoyorsun ama işte fazla dikkat cekebiliyorsun. Benim esimde bazen bana ters ters bakar ben konuşmaya başlayınca
Eşini çok iyi anlıyorum:))
Hele üniversitede az mı kavga ettik ya ben az mı bağırıp çağırdım şimdi aklıma geldikçe gülüyorum

Menum kizlar sonra banyoya kacayim

Sabah 11
Karatay kahvaltisi tevafuk55 artik biliyorsun diye acmadim ama istersen acarim canim

Ogle 15.40
Melemen
Yogurt
Döner ekmeksiz

Aksam 20
Ceviz içi 1 avuc

2 lt su
2 yesilcay
Sen bu hafta güzel kilo vereceksin bence
Akşam ceviz yemen de çok iyi olmuş hem omega3 hem de doğal yağ olduğu için bağırsaklarını da çalıştırır

Yok kız benim ailemde eşimin ailesi de burada. Köy işimiz hiç bitmiyor. Kiskanilacak tarafım yok. Ama ben mesafeliyim bana bir şey diyemiyirlar. Ona rağmen kışları geldiler düşün yani. Hiç usul adap bilmezler sen hamilesin çalışıyorsun yorgunsun. Bunları girmwzlwr. Gördükleri tek şey benim gelin oluşum ve bizim çift maaş olmamız.. Ayy nasıl oturmuslar içime.
Benim.KP geçen yıl ekimde vefat etti. Zaten artık ambulans evin önünden eksik olmuyordu. En son ekimdede yogun bakımdan çıkamadı. Tamamen sigaradan oldu

Sen bu hafta güzel kilo vereceksin bence
Akşam ceviz yemen de çok iyi olmuş hem omega3 hem de doğal yağ olduğu için bağırsaklarını da çalıştırır
Yok dunden sonra kilo bile almisim canim ekmek benim bunyeme iyi gelmiyor canim ama telafi edip carsamba gunune kadar 1 kg versem cok sevinicem:)

Eşini çok iyi anlıyorum:))
Hele üniversitede az mı kavga ettik ya ben az mı bağırıp çağırdım şimdi aklıma geldikçe gülüyorum
Ayy benim de unideki sevgilim beni bi kere bi arkadaşla konuşurken görmüştü. Bende genel olarak hep gülümseyerek konuşurum. Deli olmuştu sen nasıl benden başkasına gulumsersin diye. 1 hafta falan kusmustu :))

Çok teşekkür ederim canım Birine çanta alıyım diyorum diğerine de böyle tv izlerken kullanabileceği bir battaniye alırım belki Ama düşünücem biraz daha

Ayy benim de unideki sevgilim beni bi kere bi arkadaşla konuşurken görmüştü. Bende genel olarak hep gülümseyerek konuşurum. Deli olmuştu sen nasıl benden başkasına gulumsersin diye. 1 hafta falan kusmustu :))
Abooo baya baya kıskançmış kız o
Ben sadece yer sinisini yumrukla yerle bir etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…