İşte bende Sana ve herkese diyorum taze çekilmiş kahveyi hiçbirşeye değişmem diyeCok fark var canım gorumcem sutlu sekerli seviyor oyle yaptim gecende yapmistim bu hangi kahve diye sordukendimede sade yaptım
Ne anlamadım hem piknikKayinpeder haber yollamış keci almis yarin pikniğe gidiyoruz doğum gunude aksama Allah yardimcim olsun
Hee anladım canım iki günden bir şey olmaz yarın iyi olursan kaldığın yerden devam edersinTeşekkürler canımBilmiyorum ki canım Jillıandan mı oldu ama 2 gün mola vermiş oldum
Geçmiş olsun Canım malesef hayat pahalıiyi akşamlar güzeller. Bende bugün kızımla uğraştım. Bi dengesizdi diş geliyor yine heraldeNe adam gibi uyudu ne yemek yedi doğru düzgün
hayat pahlılığına bende katılıyorum. Dun carrefoura gittim aldığımbi poşet kadar şey 70 tl verdim... Çok zor geçinmek malesef.
İnşallah canım her oturuşumda yastık koyuyorum masaj yapıyorum geçsin diyeHee anladım canım iki günden bir şey olmaz yarın iyi olursan kaldığın yerden devam edersin
Bak beni Nasıl tanımış fitye olarak oğlak isterdim kayınpederinide Karatay beslenmesini anlatıp yıpratırdımmiyav duymasııınn kayınpederini kaçırır
Halley yememişsindir umarımBen gedim kızlaarrr
Yorgun savaşçıyım yine
Menümü verim hemen
sabah 10 da 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin yarım dilime yakın ekmek
Akşam 3 te 2 lahmacun
Akşam da 1 halley yicem
Sporum da
1 saat 45 dakika yürüyüş
15 dakika kadar da pilates yaparım büyük ihtimal
Sorun değil Canım ne yaptın iade ettin mi pilates malzemeleriniCanım sana yazamadan acil hazırlanıp çıktım k.bakma
İşte işlerim vardı onları hallettim yürüyüş yaptım geldim yenice oturdum
Sen de çıkmak üzeresindir dükkandan herhalde
Yok lavaş yemedim kaşık salatası ve su içtim sonra filtre kahve içtim arkadaşla nerde keçi getirdin hemen kesip yiyeyimHarikasın canım afiyet bal olsun. Adana yanında lavas yemeyecek misin
Topikte keçi yiyenler günden güne artıyordu
Miyav_su durun diyordu yemeyin
Bana günahtır diyordu
Puantiyeli ve tevafuk hunharca yiyorlardi....
Maşallah koruma dediğin böyle olur canım afiyet olsun
Ben seni durdurmasını bilirim 2. Planımda sen varsın ayağını denk alCommadante bayılıyordu gülmekten durdurulamıyordu
En güzeli mesafeli olmak boşver böyle hep iyi olurAllah var çok eli açıktır ballar cevizler peynirler:))
Ama ben biraz yapım gereği mesafeliyim ya sevgimi pek gösteremem
Aaa askolsun bugün hep aklimdaydin kız ne dalgası hem de biz, cık cık cıkYok lavaş yemedim kaşık salatası ve su içtim sonra filtre kahve içtim arkadaşla nerde keçi getirdin hemen kesip yiyeyimbak sen benimle dalga geçmişsiniz hesabını sorarım çok pis
Bende çok severimBende ikizlerim canım. Ben oğlak lari severim
Yok ya diyorum ya benden bi seycik olmaz diye :)) olsun kız burçlardan girdik kaynastik fenamiYine tutturamadın Burcu
Afiyet olsun menünde güzel sporunda CanımMenumu vereyim
10 dk kadar spor yaptım Yaylada
20 tane de jump Squad
Sabah: 1 poğaça 6 zeytin
Ciğer kavurma 3 kaşık, domates
Ara: avuç çekirdek, közde karın 5 lokma
Öğle 14.30: keçi kebap(saf et yiyemedim gözümden doydum resmen, kaburga kemik sıyırdım bolca)
Aksam 19.45: 1 kase yoğurt
Türk Kahvesi bitki çayları
3 litre su
Not: öğle yemeği sonrası mideyi bozdum fistiklar bende anlamadım ama wc den çıkamadım.
He valla rahmetli gerçekten çok tatliymissiz de bolca eglenin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?