Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Size kilo vermede başarılar Can'ım liste şuan dolu sohbete bekleriz

Cok guzel su ne kadardı
Offf suu kendime cok kiziyorum bu konuda yarindan itibaren buraya her gun 2.5litre su yazacagim

Sucuklu kuru fasulye afiyet olsun protein almışsın çorba ne çorbası idi
Yesil mercimek

Commadante- bundan sonra yer misin kuru incir ben yerim ama
Ben vok severim kiz kurutulmus meyveleri
Kuru uzum kuru incir bayilirim. Ama bocek gorursem ı ı

Menunun kotu oldugunu sende biliyorsun canim o konuya deginmeyegim bu yuzden. Sagligimiz icin kilo vermeye calisirken saglimizdan olmayalim aman dikkat
Kasik agrisi ustelik hamilelik sonrasi ertelemeden doktora gitmelisin bunu sende biliyorsundur
Insallah guzel sonuclar gelir

Menün dediğin gibi kötü ağrının olmasına üzüldüm bence geçiktirmeden doktora çık geçmiş olsun

Haklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya

Çok iyi yapmışsın ben beğendim afiyet olsun

Bugun olamamis canim darilma. Acma, recel(eger hazirsa) patatesler pirinc pilavlari bitterler ara sira diyette yer verilmesi dogal ama hepsi bir arada olunca olmamis. Su miktari superr gideyim de su iceyim
Evet canım ekmeksiz menukerimin ardından göze batmiyor değil. Yarın tam gaz inşallah

Selam fıstıklar, arkadastaydim kpss açıklandı çok üzüldü onu bırakıp gelemedim
Menulerinizi okudum en çok Miyav_su kulkedisi30 menulerinizi çok beğendim. Commadante- akşam da bir dilim olsaydi ve o su ahhh su
P PammukPrensess canım kahvaltı şart alternatifi kahve biskuvi olamaz canım. Yanında götür saat geçmiş olur o zman yersin. Önemli olan sağlık
@88 li geçmiş olsun canım lohusasin canım ağır spor bunlar senin için yapmamalisin. Biraz toparlansin vücudun. Çok istiyorsan imkanın varsa yürüyüş olabilir ama bence diğerleri için erken canım. Birde bugün ne kadar su içtin
papatya1994 akşam ki pilavi gördüm sadece öğle olsa daha iyi olurdu

Çok normal canım seni üstesinden gelemeyecegin is yoktur biraz kaprisliyiz evet ama ben azcık
Ben sevdim canim menü nü bence iyi
Menumu gireyim bayanlar
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
Öğlen disarda yedik izgara köfte soguş
Ara bir şeftali
Aksam 5te yayla çorbası salata
Afiyet olsun canım
Bende kendim yaparım ama çok üşengeç biri olduğum zamanlar kuaföre giderim özellikle de kaşim alınırken canım çok yanıyor biraz ince olsada hiç aldirmasam bende samimi boyatmayi düşünüyorum ana net bi kara veremedim rofle sarı çok yakışıyor ama değişsin istiyorum
Afiyet olsun canın her zaman ki gibi diyecek söz yok
Spor olarak 10 km yürüyüş
Spor da çok iyi canın iyi yürümüş sun okadar yolu
afiyet olsun canım gayet güzel

Sabah peynirli tt ekmekli tost
Oglede 3 yk etli turlu yemek 1 tt ekmek
Ara elma ve ayran
Aksam 1 kase corba, 1prs. Sucuklu kuru fasulye 2 tt ekmek
Canim bugün aynısı karbonhidrat günü yapmışım afiyet olsun yarın ekmek daha az yenecek
Farketmez missin canım yarın daha dikkatli ol lütfen
Yarın oruç tutmayı düşünüyorum kurban bayramı geliyo ya on günleri dur bakalım tutabilirsem inşll
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım hemen gut Dr yye5
Bugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran
Afiyet olsun canım çok güzel
Haklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Ne ameliyat i canım

Menüm tamamen karbonhidrat
Sabah 3 dilim ekmek ile tost (aslında 2dilim ekmekle yapmıştım ufaklık yemeyince oda bana kaldı ) Etin domates salatalık çay tost içine 3 dilim kaşar 1 dilim beyaz peynir 1 c.k tereyağı
Ara 2 petibor 1 dilim lokum
3 de 2 dilim peynirli Köy böreği 2 dilim içli kete (büyük eltim ekmek yapıyordu dayanamadım yedim )
Yatarken 2 incir 1 bardak süt
Yarın telafi günüm olur inş
Bugün sosluk yazacaktım sebze ci şişe domates getirmemis kaldı tarhanayi karistirdik sabaha kadar bekletip sabah seveceksiniz l az önce incir doğrayın şekere yatırım yarın reçel kaynatacagim

Afiyet olsun kolay gelsin Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…