Afiyet olsun CanımBugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran
Size kilo vermede başarılar Can'ım liste şuan dolu sohbete beklerizMerhaba ben de ayni senin gibi bi alip bi verdim hemde defalarca ve bu defa kararli olarak basladim 14 temmuz da basladim 106. 4 kilo ile suan 93.8 im ve bende 70 olmayi istiyorum oyle herhangi bir diyet listesine uymuyorum sadece protein agirlikli beslenmeye calisiyorum ekmegi azalttim bayagi hemde ve seker i de kestim bende araniza katilmak istiyorum
Offf suuCok guzel su ne kadardı
Yesil mercimekSucuklu kuru fasulyeafiyet olsun protein almışsın çorba ne çorbası idi
Ben vok severim kiz kurutulmus meyveleri
Menunun kotu oldugunu sende biliyorsun canim o konuya deginmeyegim bu yuzden. Sagligimiz icin kilo vermeye calisirken saglimizdan olmayalim aman dikkatKızlar bugün inanılmaz stresliyim ve çok pasta yedim
Sabah 3 beyaz 1 tam yumurta 2 Ceviz
Öğlene doğru mantar az taze fasulye
Sonra 2 dolma
Sonra pasta yedim ama ev yapımı yağsız
2 dolmalık biber içini çocuklar yedi
Azcık daha pasta yedim
Aksam
3 incir
Şu da 2 lt civarı
Spor olarak sabah jillian a başlıyım dedim 8 dk da Pert olup vazgeçtim. Hamileliğim çok sıkıntılıydı çok hamlamisim. Şimdi her yanım ağrıyor başka spor da yapamadım. Çok az ip atladım ama bacaklarım fena. Dün de çok yüklendim ondan sanırım. Üstüne kanamam da tekrar başladı. Bi de bacak aramda on tarafta çok ağrım var. Normalde doğumdan sonra geçerdi ama bu defa kaldı. Yürümeye spora hep engel oluyor çok canımı yakıyor. 2-3 hafta daha bekleyip Dr a gidicem artık.
Gelip gidiyorum ara ara
Menun 3 k.pilav disinda guzel canim 1 k yeterdi sanirimBugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran
Menün dediğin gibi kötü ağrının olmasına üzüldüm bence geçiktirmeden doktora çık geçmiş olsun
Haklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak yaMenunun kotu oldugunu sende biliyorsun canim o konuya deginmeyegim bu yuzden. Sagligimiz icin kilo vermeye calisirken saglimizdan olmayalim aman dikkat
Kasik agrisi ustelik hamilelik sonrasi ertelemeden doktora gitmelisin bunu sende biliyorsundur
Insallah guzel sonuclar gelir
Ay inşallah canimCok guzel olmus canim carsamba yuzun gulecek böyle giderse
Daha kötü birşey olabilir kaçma benceHaklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Doğru söylüyorsun ne diyim. Korkunun ecele faydası yok. Randevu alayim simdiDaha kötü birşey olabilir kaçma bence
Teşekkür ederim tatlım :)
Oluuur:)Size kilo vermede başarılar Can'ım liste şuan dolu sohbete bekleriz
Çok iyi yapmışsın ben beğendim afiyet olsunMiyav_su canım menün çok güzel
Aksam yemeğe davet edildik oysa ben 5te yemiştim
Et lokantasına gittik. Tok olduğum için çocukları doyurmakla geçirdim zamanımı. ayıp olmasın diye 2 pirzola ve salata yedim ekmeksiz. Tatlı yerine sade kahve içtim. Pişman degilim
Evet canım ekmeksiz menukerimin ardından göze batmiyor değil. Yarın tam gaz inşallahBugun olamamis canim darilma. Acma, recel(eger hazirsa) patatesler pirinc pilavlari bitterler ara sira diyette yer verilmesi dogal ama hepsi bir arada olunca olmamis. Su miktari superr gideyim de su iceyim
Cok tesekkur ederim tatlimNice güzel sağlıklı yaşlara Canımmenün her zaman ki gibi 10 numara 5 yıldız bayıldım kış gelsede enginara doysak
Çok normal canım seni üstesinden gelemeyecegin is yokturKızlar bende kuaför arkadaşıma yardıma geldim şehire uzak yürüyerek geldim bugün baya çalıştım komple ağda ,fön dip boyası ,saç yıkama felaket Nevrim döndü ne kadar kaprisli bayanlarıyız yabeni eleman sandılat
Ben sevdim canim menü nü bence iyiSelam kızlar bugün çok yedim ve karbon oldu maalesef
Sabah: limonlu ılık su 3 kayısı
Kahvaltı: 1 açma 4 zeytin 1 has yumurta
Domates,biber, salatalık
1.5 kk peynir, cok az tereyağı iki tane çilek tanesi(recelinden)
Ara:şekersiz Nescafe
Öğle 13.30 : 1 tabak tavuklu patates yem.
2 kaşık p pilavı, az cacık ve ayran
Ara: Türk Kahvesi iki dilim bitter yeşil çay
Aksam 18.30: süt içmeyi düşünüyorum
3 litre su
Afiyet olsun canımMenumu gireyim bayanlar
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
Öğlen disarda yedik izgara köfte soguş
Ara bir şeftali
Aksam 5te yayla çorbası salata
Bende kendim yaparım ama çok üşengeç biri olduğum zamanlar kuaföre giderim özellikle de kaşim alınırken canım çok yanıyor biraz ince olsada hiç aldirmasam bende samimi boyatmayi düşünüyorum ana net bi kara veremedim rofle sarı çok yakışıyor ama değişsin istiyorumCommadante- aynen Canım yalnız kilo aldıktan sonra kendi Ağdamı yapıyorum malesef birde dip boyasını yapamıyorum kendi saçımın arkadaşın elemanı yok yardım ettim şuan benim saçlarımı boyadık bekliyoruz
Afiyet olsun canın her zaman ki gibi diyecek söz yokBugünki menüm kahvaltıda sucuklu yumurta ,salatalık ,peynir zeytin bir cay bardağı kuruyemiş birde boynu buruk (incir ) 2 tane yedim kızlar ağacından yere düşmüş doğal olduğu belliydi karıncalar sarmış dayanamadım yedim yanında ayran (ev yapımı ),öğlen domatesli kabak çintmesi ,semizotlu yoğurt ,akşam ise zeytinyağlı patlıcan yemeği yanında bol domatesli siyez Bulgurlu pilav 1 kaşık yanında cacık...
Spor da çok iyi canın iyi yürümüş sun okadar yoluSpor olarak 10 km yürüyüş
afiyet olsun canım gayet güzelMenum
Sabah
Karatay kahvaltisi
Ogle
Patatesli tavuk (2dilim patates evimde degildim)
Salata
Ikindi vakti
Cay ve misafirlerle bir kac tane kuru üzüm
1 ısırık tavuklu börek
Aksam
Et haslama
Yogurtlu patlıcan salatası
2 yesil cay
3 lt su
Canim bugün aynısı karbonhidrat günü yapmışım afiyet olsun yarın ekmek daha az yenecekSabah peynirli tt ekmekli tost
Oglede 3 yk etli turlu yemek 1 tt ekmek
Ara elma ve ayran
Aksam 1 kase corba, 1prs. Sucuklu kuru fasulye 2 tt ekmek
Farketmez missin canım yarın daha dikkatli ol lütfenİyi akşamlar güzeller:) bugün sabah 2 si 1 arada saat 09:30 gibi 3 tane yulaflı bisküvi eşliğinde
Öğlen 12:30 bir kase tarhana çorbası bir dilim ekmek bir köfte
Saat 16:00 bir küçük ev yapımı kek annem yapmıştı öğlen yemedim ara öğün olarak yerim dedim
Akşam 18:30 iki küçük çiçek ekmek arası tavuk dönerbu kötü oldu farkındayım şiştim de bidaha bunu yapmayacağım
Allah kabul etsin canımYarın oruç tutmayı düşünüyorum kurban bayramı geliyo ya on günleri dur bakalım tutabilirsem inşll
Afiyet olsun canımSelam millet. Menu paylasmaya geldim hizlica. Carsamba gunu dogumgunumdu, o nedenle sali ve carsamba gunleri menu paylasmadim. Sampanya ve pastali diyet menusu olmaz cunku zannimca=)
Dunku menum
Oglen: Sebze corbasi, enginar salatasi, et sote, karides
Aksam: Karisik kebap gibi bisey icinde izgara tavuk gogsu, kofte ve doner vardi yaninda brokoli
Geçmiş olsun canım hemen gut Dr yye5Kızlar bugün inanılmaz stresliyim ve çok pasta yedim
Sabah 3 beyaz 1 tam yumurta 2 Ceviz
Öğlene doğru mantar az taze fasulye
Sonra 2 dolma
Sonra pasta yedim ama ev yapımı yağsız
2 dolmalık biber içini çocuklar yedi
Azcık daha pasta yedim
Aksam
3 incir
Şu da 2 lt civarı
Spor olarak sabah jillian a başlıyım dedim 8 dk da Pert olup vazgeçtim. Hamileliğim çok sıkıntılıydı çok hamlamisim. Şimdi her yanım ağrıyor başka spor da yapamadım. Çok az ip atladım ama bacaklarım fena. Dün de çok yüklendim ondan sanırım. Üstüne kanamam da tekrar başladı. Bi de bacak aramda on tarafta çok ağrım var. Normalde doğumdan sonra geçerdi ama bu defa kaldı. Yürümeye spora hep engel oluyor çok canımı yakıyor. 2-3 hafta daha bekleyip Dr a gidicem artık.
Afiyet olsun canım çok güzelBugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran
Ne ameliyat i canımHaklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Afiyet olsun kolay gelsin CanımMenüm tamamen karbonhidrat
Sabah 3 dilim ekmek ile tost (aslında 2dilim ekmekle yapmıştım ufaklık yemeyince oda bana kaldı ) Etin domates salatalık çay tost içine 3 dilim kaşar 1 dilim beyaz peynir 1 c.k tereyağı
Ara 2 petibor 1 dilim lokum
3 de 2 dilim peynirli Köy böreği 2 dilim içli kete (büyük eltim ekmek yapıyordu dayanamadım yedim )
Yatarken 2 incir 1 bardak süt
Yarın telafi günüm olur inş
Bugün sosluk yazacaktım sebze ci şişe domates getirmemis kaldı tarhanayi karistirdik sabaha kadar bekletip sabah seveceksiniz l az önce incir doğrayın şekere yatırım yarın reçel kaynatacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?