Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Teşekkür ederim canım. Haklısın da ne biliyim bu kilolar hiç bana göre değil öyle rahatsızım ki neyse ki sabah tam 83 ü gördüm moralim azıcık duzeldi.

Geçmiş olsun canım hemen gut Dr yye5

Ne ameliyat i canım
Teşekkür ederim canım ihmal etmeden gitmeyi düşünüyorum zaten sistosel varmış doğumda Dr söyledi 15 gundur onu kafaya takıyorum.

Günaydın kızlar Mutlu haftasonları
Günaydın canım

Afiyet olsun canım maşallah kış islerini hallettin ağız tadı ile de yersiniz inşallah. Tarhana nasıl yaptınız canım bana da anlatır misin

Afiyet olsun canım maşallah kış islerini hallettin ağız tadı ile de yersiniz inşallah. Tarhana nasıl yaptınız canım bana da anlatır misin
1 su bardağı nohut 1sb k.mercimek 1sb. Yeşil mercimek 1sb. yarma döğme 1sb. K.fasulye bunları hasladik canım robota çektik içine 2 kilo k.biber 1/2kilo yeşil biber 2 kilo domates 1 bağ maydanoz 1 avuç k.nane 1 avuç tuz 5 kilo da yoğurt bunları da robot ta çektik karıştırdık akşam yapmıştık az önce de kaşık kaşık döktüm

Haklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Canim cok cok yanlış yapıyorsun yeni doğum yapmışsın valla ben 700 ip Atlasam bu şekil mahvolurum senin rahmin daha taze bence hiç spor yapmamalisin enaz 6 ay yoksa çok kötü sonuçlar dogurur allah korusun

Bide un var canım kıvamına göre

Gunaydinn.

Ben dun yine uyudum kaldim ya normalde gece uyumak bilmem son gunlerde bi uyku bastiriyor uyuyup kaliyorum.

Dunku menumu paylasayim.

Sabah
1 tane kucuk Peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Biber
Zeytin

Ara
Soda
Biraz uzum

Aksam(18)
2 servis kasigi taze fasulye
1 servis kasigi bulgur pilavi
Salata

Su yine cok az ictim

Menun güzel Dogum günün kutlu olsun..

Baya cesitliymis canım un tarhanasi değil mi bu. En son elekten geçirilen yani

Bugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran

Sabah karpuzu apartmadiysan guzel oglen badem haric anlamadım akşam pilav ekmek vs olmamali bence afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…