Teşekkür ederim canım. Haklısın da ne biliyim bu kilolar hiç bana göre değil öyle rahatsızım kiSelam fıstıklar, arkadastaydim kpss açıklandı çok üzüldü onu bırakıp gelemedim
Menulerinizi okudum en çokMiyav_su @trilece-prenses menulerinizi çok beğendim. Commadante- akşam da bir dilim olsaydi ve o su ahhh su
@PammukPrensess canım kahvaltı şart alternatifi kahve biskuvi olamaz canım. Yanında götür saat geçmiş olur o zman yersin. Önemli olan sağlık
@88 li geçmiş olsun canım lohusasin canım ağır spor bunlar senin için yapmamalisin. Biraz toparlansin vücudun. Çok istiyorsan imkanın varsa yürüyüş olabilir ama bence diğerleri için erken canım. Birde bugün ne kadar su içtin
papatya1994 akşam ki pilavi gördüm sadece öğle olsa daha iyi olurdu
Teşekkür ederim canım ihmal etmeden gitmeyi düşünüyorum zaten sistosel varmış doğumda Dr söyledi 15 gundur onu kafaya takıyorum.Geçmiş olsun canım hemen gut Dr yye5
Ne ameliyat i canım
Günaydın canımGünaydın kızlar Mutlu haftasonları
Afiyet olsun canımMenüm tamamen karbonhidrat
Sabah 3 dilim ekmek ile tost (aslında 2dilim ekmekle yapmıştım ufaklık yemeyince oda bana kaldı ) Etin domates salatalık çay tost içine 3 dilim kaşar 1 dilim beyaz peynir 1 c.k tereyağı
Ara 2 petibor 1 dilim lokum
3 de 2 dilim peynirli Köy böreği 2 dilim içli kete (büyük eltim ekmek yapıyordu dayanamadım yedim )
Yatarken 2 incir 1 bardak süt
Yarın telafi günüm olur inş
Bugün sosluk yazacaktım sebze ci şişe domates getirmemis kaldı tarhanayi karistirdik sabaha kadar bekletip sabah seveceksiniz l az önce incir doğrayın şekere yatırım yarın reçel kaynatacagim
Günaydın canım sanada mutlu hafta sonlarıGünaydın kızlar Mutlu haftasonları
1 su bardağı nohut 1sb k.mercimek 1sb. Yeşil mercimek 1sb. yarma döğme 1sb. K.fasulye bunları hasladik canım robota çektik içine 2 kilo k.biber 1/2kilo yeşil biber 2 kilo domates 1 bağ maydanoz 1 avuç k.nane 1 avuç tuz 5 kilo da yoğurt bunları da robot ta çektik karıştırdık akşam yapmıştık az önce de kaşık kaşık döktümAfiyet olsun canımmaşallah kış islerini hallettin ağız tadı ile de yersiniz inşallah. Tarhana nasıl yaptınız canım bana da anlatır misin
Canim cok cok yanlış yapıyorsun yeni doğum yapmışsın valla ben 700 ip Atlasam bu şekil mahvolurum senin rahmin daha taze bence hiç spor yapmamalisin enaz 6 ayHaklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Bide un var canım kıvamına göre1 su bardağı nohut 1sb k.mercimek 1sb. Yeşil mercimek 1sb. yarma döğme 1sb. K.fasulye bunları hasladik canım robota çektik içine 2 kilo k.biber 1/2kilo yeşil biber 2 kilo domates 1 bağ maydanoz 1 avuç k.nane 1 avuç tuz 5 kilo da yoğurt bunları da robot ta çektik karıştırdık akşam yapmıştık az önce de kaşık kaşık döktüm
Selam millet. Menu paylasmaya geldim hizlica. Carsamba gunu dogumgunumdu, o nedenle sali ve carsamba gunleri menu paylasmadim. Sampanya ve pastali diyet menusu olmaz cunku zannimca=)
Dunku menum
Oglen: Sebze corbasi, enginar salatasi, et sote, karides
Aksam: Karisik kebap gibi bisey icinde izgara tavuk gogsu, kofte ve doner vardi yaninda brokoli
Baya cesitliymis canım un tarhanasi değil mi bu. En son elekten geçirilen yani1 su bardağı nohut 1sb k.mercimek 1sb. Yeşil mercimek 1sb. yarma döğme 1sb. K.fasulye bunları hasladik canım robota çektik içine 2 kilo k.biber 1/2kilo yeşil biber 2 kilo domates 1 bağ maydanoz 1 avuç k.nane 1 avuç tuz 5 kilo da yoğurt bunları da robot ta çektik karıştırdık akşam yapmıştık az önce de kaşık kaşık döktüm
Bugünkü menu m sabah peynir karpuz domates salata 1 yumurta öğle 5 badem 1 1 2si 1 arada akşam etli türlü 3 kaşık p.pilavi 2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?