Afiyet olsun Can'ım spor yok muGunaydinn.
Ben dun yine uyudum kaldim ya normalde gece uyumak bilmem son gunlerde bi uyku bastiriyor uyuyup kaliyorum.
Dunku menumu paylasayim.
Sabah
1 tane kucuk Peynirli sucuklu tost
Domates
Salatalik
Biber
Zeytin
Ara
Soda
Biraz uzum
Aksam(18)
2 servis kasigi taze fasulye
1 servis kasigi bulgur pilavi
Salata
Su yine cok az ictim
Sorma bende Pazar'dan geldim uzanayım dedim uyumuşum kalmışım şimdi de spora gidiyorumFistiklarimmgüü-nayy-dııın kokulu kokulu (seda sayan tadinda)
Ben uyumaya doymuyoruuum.
Kac kalori acep
Kızlar bugün inanılmaz stresliyim ve çok pasta yedim
Sabah 3 beyaz 1 tam yumurta 2 Ceviz
Öğlene doğru mantar az taze fasulye
Sonra 2 dolma
Sonra pasta yedim ama ev yapımı yağsız
2 dolmalık biber içini çocuklar yedi
Azcık daha pasta yedim
Aksam
3 incir
Şu da 2 lt civarı
Spor olarak sabah jillian a başlıyım dedim 8 dk da Pert olup vazgeçtim. Hamileliğim çok sıkıntılıydı çok hamlamisim. Şimdi her yanım ağrıyor başka spor da yapamadım. Çok az ip atladım ama bacaklarım fena. Dün de çok yüklendim ondan sanırım. Üstüne kanamam da tekrar başladı. Bi de bacak aramda on tarafta çok ağrım var. Normalde doğumdan sonra geçerdi ama bu defa kaldı. Yürümeye spora hep engel oluyor çok canımı yakıyor. 2-3 hafta daha bekleyip Dr a gidicem artık.
Normal doğumdan sonra yasak mı spor of bende doğumdan sonra yaparım diyordum ne kadar yanılmışımMenun gercekten kötü az yemeye calistikca cok yemissin sadece karbonhidrati azalt etini sebzeni güzel ye..sporunun agir oldugunu soylemistim telasini anliyorum ama bu kadar acaleci olma 6 ay icindr toplanacak vucudun biraz firsat ver kendine yoksa kalici hasarlara yol acarsin.. simdilik sadece gunde 30 dk yuruyus senin icin cok ideal
Haklisiniz gecikmeden Dr a gideyim ben. İnşallah şu ameliyat mevzusu çıkmaz karşıma tekrar. İstemiyorum ameliyat olmak ya
Sezeryan da sadece 3 doğum olmuyor muNe ameliyati normal dogum yapmistim dimi
Normal doğumdan sonra yasak mı spor of bende doğumdan sonra yaparım diyordum ne kadar yanılmışım
Sezeryan da sadece 3 doğum olmuyor mu
Ben kaçtım kızlar spora akşama görüşürüz
Zaten istememdi yapamıyorum şimdi ama yine de bir an önce vermem lazım kiloları bi de bel boyun fıtığı var bende. Kilo daha kotulestiriyor. Neyse randevu aldım çarşambaya bakalım ne sıkıntım varmış.Menun gercekten kötü az yemeye calistikca cok yemissin sadece karbonhidrati azalt etini sebzeni güzel ye..sporunun agir oldugunu soylemistim telasini anliyorum ama bu kadar acaleci olma 6 ay icindr toplanacak vucudun biraz firsat ver kendine yoksa kalici hasarlara yol acarsin.. simdilik sadece gunde 30 dk yuruyus senin icin cok ideal
Normal doğum yaptım da sarkma varmış onları düzeltmek için ameliyat dedi dr.Ne ameliyati normal dogum yapmistim dimi
@kitap_asigi sanırım ben sana hoş geldin demeyi atladımhoş geldin canım evli misin yasin kaç çocuk var mı çalışıyor musun gibi kafamda deli sorular
Afiyet olsun Can'ım spor yok mu
Evet canım oBaya cesitliymis canım un tarhanasi değil mi bu. En son elekten geçirilen yani
Ben kaçtım kızlar spora akşama görüşürüz
Ben şu an sanki bir kafesten kurtulmuş gibiyim. Hamileyken kendimi öyle cok kısıtlamak zorunda kalıyorum ki doğumdan sonra tek isteğim koşup hoplayıp zıplamak oluyor. O yüzden abarttım geçen gün :)Agir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.
Menüm tamamen karbonhidrat
Sabah 3 dilim ekmek ile tost (aslında 2dilim ekmekle yapmıştım ufaklık yemeyince oda bana kaldı ) Etin domates salatalık çay tost içine 3 dilim kaşar 1 dilim beyaz peynir 1 c.k tereyağı
Ara 2 petibor 1 dilim lokum
3 de 2 dilim peynirli Köy böreği 2 dilim içli kete (büyük eltim ekmek yapıyordu dayanamadım yedim )
Yatarken 2 incir 1 bardak süt
Yarın telafi günüm olur inş
Bugün sosluk yazacaktım sebze ci şişe domates getirmemis kaldı tarhanayi karistirdik sabaha kadar bekletip sabah seveceksiniz l az önce incir doğrayın şekere yatırım yarın reçel kaynatacagim
Zaten istememdi yapamıyorum şimdi ama yine de bir an önce vermem lazım kiloları bi de bel boyun fıtığı var bende. Kilo daha kotulestiriyor. Neyse randevu aldım çarşambaya bakalım ne sıkıntım varmış.
Normal doğum yaptım da sarkma varmış onları düzeltmek için ameliyat dedi dr.
5 canımSezeryan da sadece 3 doğum olmuyor mu
Ameliyat er geç olacak sanırım. Şimdi pek rahatsız etmiyor ama sonuçta hastalığın etkilerini görmeye başlayınca dayanamayıp ameliyat gerekecek.Fitik da varsa daha cok dikkat emen gerekiyor sanirim
Kendini zorlama bence de. Dikkatli ol. Cok gecmis olsun. Insallah korktugun basina gelmez ameliyat konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?