Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Can'ım spor yok mu

Menun gercekten kötü az yemeye calistikca cok yemissin sadece karbonhidrati azalt etini sebzeni güzel ye..sporunun agir oldugunu soylemistim telasini anliyorum ama bu kadar acaleci olma 6 ay icindr toplanacak vucudun biraz firsat ver kendine yoksa kalici hasarlara yol acarsin.. simdilik sadece gunde 30 dk yuruyus senin icin cok ideal

Normal doğumdan sonra yasak mı spor of bende doğumdan sonra yaparım diyordum ne kadar yanılmışım

Normal doğumdan sonra yasak mı spor of bende doğumdan sonra yaparım diyordum ne kadar yanılmışım

Agir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.

Zaten istememdi yapamıyorum şimdi ama yine de bir an önce vermem lazım kiloları bi de bel boyun fıtığı var bende. Kilo daha kotulestiriyor. Neyse randevu aldım çarşambaya bakalım ne sıkıntım varmış.

Ne ameliyati normal dogum yapmistim dimi
Normal doğum yaptım da sarkma varmış onları düzeltmek için ameliyat dedi dr.

@kitap_asigi sanırım ben sana hoş geldin demeyi atladım hoş geldin canım evli misin yasin kaç çocuk var mı çalışıyor musun gibi kafamda deli sorular

Hosbuldumm

Yas 23 olacak bu ay. Yaklasik 1 yillik evliyim cocuk yok daha erken gibi geliyor. Aciktan okuyorum su an. Calismiyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

Sende durumlar nasildi canim cocuk vardi yanlis hatirlamiyorsam ama birazcik karistirmis olabilirim

Afiyet olsun Can'ım spor yok mu

Tesekkurler canim. Spor yoktu dun malesef. Bugun acisini cikaririm diye dusunuyorum

Agir sporlar olmamali canim vucut enkazdan cikmis gibi oluyor 40 indan sonra yavas yavas baslayabilir ama 10. Gunden jillian ip atlama bunlar beli sakatlar Allah korusun.
Ben şu an sanki bir kafesten kurtulmuş gibiyim. Hamileyken kendimi öyle cok kısıtlamak zorunda kalıyorum ki doğumdan sonra tek isteğim koşup hoplayıp zıplamak oluyor. O yüzden abarttım geçen gün :)

Masallah canim kisin cok rahat edeceksiniz Allah agiz tadiyla yemek nasip etsin

Fitik da varsa daha cok dikkat emen gerekiyor sanirim

Kendini zorlama bence de. Dikkatli ol. Cok gecmis olsun. Insallah korktugun basina gelmez ameliyat konusunda

Fitik da varsa daha cok dikkat emen gerekiyor sanirim

Kendini zorlama bence de. Dikkatli ol. Cok gecmis olsun. Insallah korktugun basina gelmez ameliyat konusunda
Ameliyat er geç olacak sanırım. Şimdi pek rahatsız etmiyor ama sonuçta hastalığın etkilerini görmeye başlayınca dayanamayıp ameliyat gerekecek. çok moral bozucu bu yaşta böyle bi hastalık. Dr fazla doğumdan diyor ama annemde de olmuş tek çocuk olmama rağmen. Annanemde yokmuş onda da var 9 çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…