• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var olan duyguları ne varsa dökmek mi, yoksa öylece beklemek mi umut etmek mi

beyazisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
259
107
53
İçimde ne var ne yok ona karşı döksem mi hepsini,
Numarası var her türlü ulasabilirim
Ya da böylece beklemeye devam mı etsem,
Sizce reddedilmek mi (aksi zor geliyor, cünkü pek karsılıgı oldugunu dusunmuyorum duygularımın),
Yoksa umutla beklemek mi umut vermese bile ?
Şu an yerimde sayıyorum, reddedildigimde belki geri geri giderim ama daha hızlı cıkarım kim bilir,

Kendinizi benım yerıme koyar mısınız:) her türlü tavsiyeye acığım kendinizden örnekler vererek tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum yaşım 23

Hep mi platonikti, eski sevgili mi, ben tam anlamadım.
Değişir aslında kişilere ilişkilere ortamlara göre.
Bazen kız da olsa içinde tutmamalı, söylemeli ne varsa diye düşünüyorum. Kaybedecek neyin varki. Ama kazanacak şeylerin olabilir.

Bazen de beklemek lazım, o gelmeli diye düşünürüm.

Alttan alttan mesaj versen? Direkt değil de

Hep mi platonikti, eski sevgili mi, ben tam anlamadım.
Değişir aslında kişilere ilişkilere ortamlara göre.
Bazen kız da olsa içinde tutmamalı, söylemeli ne varsa diye düşünüyorum. Kaybedecek neyin varki. Ama kazanacak şeylerin olabilir.

Bazen de beklemek lazım, o gelmeli diye düşünürüm.

Alttan alttan mesaj versen? Direkt değil de
Tabiri caizse platonik, cok bekledım onu ama yok, umudu kesmeliydim şimdiye kesilmeyince kesilmiyor
Mesaj mesela nasıl örnek verebilir misin heyecanla bekliyorum örneklerini:)

Reddedilecegini biliyosan bosuna konusma. Ama bir umut varsa al karsina soyle. Ben seni seviyorum de. Korkmadan cekinmeden gozunun icine baka baka. :confused:

Tabiri caizse platonik, cok bekledım onu ama yok, umudu kesmeliydim şimdiye kesilmeyince kesilmiyor
Mesaj mesela nasıl örnek verebilir misin heyecanla bekliyorum örneklerini:)
Ah bilemedim şimdio_O
Ortak ortamınız var mı, gözler en iyi mesaji verir mesela, sürekli kadraja alırsın :KK76:

Hiç iletişimiz var mı yok mu? Mesaj veya sosyal medya aracılığıyla konuşma başlatırsın.
Bikaç kez üstüste sen laf açtın mı anlar zaten..

Hiç iletişim yoksa, hiç konuşmadığın biriyse direkt bodoslama dal gitsin. Reddetse de sorun olmaz, geçer gidersin.

İçimde ne var ne yok ona karşı döksem mi hepsini,
Numarası var her türlü ulasabilirim
Ya da böylece beklemeye devam mı etsem,
Sizce reddedilmek mi (aksi zor geliyor, cünkü pek karsılıgı oldugunu dusunmuyorum duygularımın),
Yoksa umutla beklemek mi umut vermese bile ?
Şu an yerimde sayıyorum, reddedildigimde belki geri geri giderim ama daha hızlı cıkarım kim bilir,

Kendinizi benım yerıme koyar mısınız:) her türlü tavsiyeye acığım kendinizden örnekler vererek tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum yaşım 23

İlk başta reddedilip sonra ben vazgeçince peşinden koşulan biri oldum sonuç şimdilik iyi giden bir ilişkimiz var ama sonu ne olur meçhull

ben acık sözlüyüm gider pat pat derdim seviyorum ulenn seni diye:KK68::KK36:
degecek biriyse tabiiii
sonra ceker giderdim yanından uzaklasıp
bir daha taaa karsılasana kadar yda o dönene kadar bana iletişim kurmazdm

Platonikse itiraf yapmanin bi alemi yok. Nasilsa karsiligi yok. Ne gececek elinize? Bir de cok bulmaca gibi yaziyorsunuz. Adama da boyle yazarsaniz bi halt anlamaz emin olun.
Empati yapmanızı kolaylastırayım derken hepten karman corman olmus haklısınız:)

İlk başta reddedilip sonra ben vazgeçince peşinden koşulan biri oldum sonuç şimdilik iyi giden bir ilişkimiz var ama sonu ne olur meçhull
karşılıksız oldugunu düsünerek mi itiraf etmiştiniz, biraz acabilir misiniz vaktiniz varsa cok merak ettim, bu arada mutluluklar diliyorum

Anladıgından emin değilim ama insan anlar ya,
Elle tutulur bir karşılıgı yok, bir iki varsa da benim hüsnükuruntum,
Şimdi gerçekten anlayışı kıt bir insansa flört etmek de kolay olmayabilir.
Yerinde olsam şartları zorlamam.
Aşk spotane gelişince güzel.

ben acık sözlüyüm gider pat pat derdim seviyorum ulenn seni diye:KK68::KK36:
degecek biriyse tabiiii
sonra ceker giderdim yanından uzaklasıp
bir daha taaa karsılasana kadar yda o dönene kadar bana iletişim kurmazdm
ortak tanıstıgımız cok kişi var, üniversitede sınıf arkadasımdı, bu nedenle cekintim biraz da

Back
X