Hiç kusur olur mu lütfen, teşekkür ederim uzunca yazdıgınız içinBenim başıma şöyle bir şey geldi birini beğeniyordum onun da beni beğendiğini hissediyordum gittim söyledim çünkü okulum bitince başka bir şehire gidicektim zaten reddedilsem de çok etkilemez diye neyse sonra o da benden hoşlandığını söyledi biz bi yola başladık ama ben ilk adım atan olduğum için kendimi çokk kötü hissettim sevgilim bunu yüzüme falan vurduğundan değil o zaten 1 ay sonra ayrı şehirlerde olacağımız için kabul etmeyeceğimi düşünmüş bana ilk adımı bu yüzden atmamış ama ben hep büyüsü bozulmuş gibi hissettim 3 ay sonra ayrılma karari aldık ve büyük konuşmak gibi olmasın ama artık kimseye ilk adımı atmak istemem yani benim kişiliğim bunu kaldıramadı unutma bunlarıda düşün reddedilirsen üzürlüsün tabiki ama reddedilmesen bile üzülebilirsen bence bu durumda yapabileceğin en iyi sey ona hissettirip sana adım atmasını sağlamak( kusura bakma düzgün anlatıyım derken uzun oldu)
gidip yüz yüze mi söylediniz ? ilk tepkisi ne oldu, eğer kötü şekilde anımsayacaksanız sormadım sayın lütfen :)