var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Merhaba kızlarr

ErreS cem güzel bir marka hele eskiden biz hep cem kullanırdık..kalitesiz degil yani fiyatıda gayet uygun..begendiysen hiç düşünme al hatta şimdiden iyi günlerde kullan

çok tşekkr ettim canım ya ama teflon takımın içinde var karasz kaldım çok alsammı yoksa seramik mi alsam huf

çok tşekkr ettim canım ya ama teflon takımın içinde var karasz kaldım çok alsammı yoksa seramik mi alsam huf

seramik daha güzel diyorlar ama ben pek görüntü olarak sevemedim onları alışamadım :18:ama diger ürünleri seramik alacaksan onuda seramik al tabi..

ÇOK TEşekkür ederim:) aslında bizde cemin pilav tenceresini kullanıyoruz ve pilav çok güzel oluyor ama bu tavasıını hiç kullanmadık .

bizde de var bi tane cemin pilav için kullandığımız tenceresi, onda da hiç sıkıntı yaşamadık.

çok şekerleermiş yaa,güle güle kullanın inşallah.gözdoş ya napsam alsammı onu yoksa seramik tava içindemi alsam:44:

errescim annem cem kullanıo bütün teflonlar cem memnundur herhalde yıllardr kullandğna göre seramiklerin ne oldğnu bilemicm yeni peydah oldu çevremde hç kullanan yok seramiğinde üstüne seneye büyük ihtimalle başka bşi çıkar bu konularda fikrimi biliosn alınmş alınmştır bnce al at kenara bnm modeli çk hoşuma gtti

katılıyorum sana canım en iyisi bildigimiz kullandıgımız gibi

seramik daha güzel diyorlar ama ben pek görüntü olarak sevemedim onları alışamadım :18:ama diger ürünleri seramik alacaksan onuda seramik al tabi..

siz tavanızı eksi teflonlardanmı alacaksınız yani:26:

arkadaslar dinarsu battaniye alan varmı ?
çift kişilik 33 tl 2 taksitte yapıyorlar. çok kararsız kaldımm

bide tencere için etrafımda cam modellere gecenler bile oldu, ben seramik - porselen kaplama düşünüyorum tabiki çelik baskösede

canım fiyatı çok uygun.. bizim burda bı yer varordada dinarsu satılıyor insanlar çok alıyor demekki kötü değil.

dokununca yumusacık günlük kullanım için gayet uygun, pek modellerine bakmadım bu zebra modeli vardı birde morlu lilalı bir model vardı hatta 2 tane alıp evdede kullanabilirim.
Küçük bir magaza hatta ilk orada basladım alısverise :) elden taksit yapıyorlar 10 ay taksitle 160 tl ye 2 takım 4 mevsim set almıstım days in colours un :)
her ay taksit ödemeye gittiğimde basımı yakacak orası

al al bitiremiyorsun ki sürekli göüzüne birşeyler çarpıyor.. daha dün yine birsürü şey aldım.. ben günlük battanye kullanacağımı düşünmüyorum

şöyle söyleyeyim battaniyenin cok özel olmasına gerek yok ki 2 çift kişilik 1 tane tek kişilik fazla bile gelir ben bayılırım battaniye ile uyumaya hsonları fln
ay güya benm ufukta hiç bişey yok ama garip bi istekmiş bu
elime hazır gelecek basit şeylerden alıyorum işte yavas yavas

ben sadece 1 tane çft kişilik battanye aldım.. birde oturduğumda üzerime örterim diye küçük bir battanye almıştım 15tl ye

evet canım Allah izin verirse eski teflonlardan alıcam hatta küçük bir kısmınıda aldım zaten

tatlım paylaşır mısın fikr edinelim.ben çok kararsızım ya seramik mi eksi teflonlardan mı alsam:44: sizler neler yaptınız kızlar ?

tatlım paylaşır mısın fikr edinelim.ben çok kararsızım ya seramik mi eksi teflonlardan mı alsam:44: sizler neler yaptınız kızlar ?

=) küçük bir kısmı dedigim gerçekten küçük zaten Taç 3 lü güveç seti aldım ben dışı kırmızı..iş yerinde oldugum için fotografı koyamadım şimdi satıcılar ve bu sitede herkes seramik diyo ama ben hem görünüşünü sevemedim hemde yarın farklı modeli kesin çıkar o zamanda o iyi derler en iyisi bildigim gibi olsun yeniside çıksa ben memnunum nasılsa..Taç güzel marka sanki yemeklere tat veriyor ama Cem markasıda çok güzel tavaları cem alırım ben

a101 de tavası vardı cemin ızgara için.seramik alırsın alma dediler vazgectm bende.ne bilim herkes seramik iyi felan dedi.satıcı tabiki yeni ürünü meth etcek.kullannlara sormak lazm .keske onlar yrum yapsada bzde alsak ona göre

canım bende yeni evim için 2li seramik kaplı tava aldım ama kullanmadığım için yorum yapamıcam.
Ama şunu söyleyebilirim eski teflonlar gibi çizilmez diye düşünüyorum.

canım bende yeni evim için 2li seramik kaplı tava aldım ama kullanmadığım için yorum yapamıcam.
Ama şunu söyleyebilirim eski teflonlar gibi çizilmez diye düşünüyorum.

teşekkür ederim canım cevabın için.ne zman evlenicek ve kullanıcaksın acep hangi marka vede kaça aldın diye sorsam ayıp olur mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…