var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

CANIM benim kasımda 3 sene dolucak evliliğimin :)
en geç 1 ay içinde kendi evime geçicem.
bem metro marketten almıştım axcentin diye bir marka spatulasıda vardı içinde indirimdeydi 26tl aldım takımı :)

dügün yakın zamanda degilse en güzeli sen bu işi askıya al iyice düşünmüş ol canım

canım bende yeni evim için 2li seramik kaplı tava aldım ama kullanmadığım için yorum yapamıcam.
Ama şunu söyleyebilirim eski teflonlar gibi çizilmez diye düşünüyorum.

bakalım nasıl çıkıcak seramik Taç marka hiç çizilmiyor tabi annem çok dikkat ettiriyor ama 3/4 sene oldu sanırım pilav tencereleri var sürekli kullanıyoruz nazar degmesin minicik çizik yok

CANIM benim kasımda 3 sene dolucak evliliğimin :)
en geç 1 ay içinde kendi evime geçicem.
bem metro marketten almıştım axcentin diye bir marka spatulasıda vardı içinde indirimdeydi 26tl aldım takımı :)

DEMEK evlisiniz hhahay.ALLAH mesut etsin,evinizde hayırlı olsun.haklısınız kızlar bu işi askıya alayım en iyisi ben ama fikir vermeye devam edin lütfennnnnnnn

kızlar bendende size bir soru :18:aslında bu ay alacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadıgı için bi dahaki aya kaldı ben günlük çatal bıcak alıcam nehir marka birde islamogulları çay seti alıcam..ama bunları nereden uyguna alıcam istoç diye duymuştum orada nerede vardır bilen varmı yada eminönü daha uygunsa orada nereden alıcam :18:boşunada gitmek istemiyorum hele istoç gidipte alamadan dönmek kötü olur

İSTANBULda oturmuyorum lakin eminönünde her seyn uygun olduğunu biliyorum bende nehir düsünüyorum arkadasım 12 kisiliği tanıdık vasıtayyla 80 almıstı.senin sorduğun ne kadardı.*?

arkadaşın baya uyguna almış nereden almış istanbul degil sanıırım ben sordugumda 217 gibi bişey söylediler 200 diyelim yani :18:

arkadaşın baya uyguna almış nereden almış istanbul degil sanıırım ben sordugumda 217 gibi bişey söylediler 200 diyelim yani :18:

çok fazla yaa indirimsiz fiyatını soru p yazarım brazdan

kızlar benim alacağım 60 parçaymıs.gg da 12 i sadece 30 lra

iyi canım ama 60 parça yeticek mi.. ben günlüğede 101 parça almıştım...

:44: kaşık -çatal-tatlı kaşığı-tatlı çatalı ve bıçak 12 kisilik yetmez mi :44: 101 parça kaça almıstın?

:44: kaşık -çatal-tatlı kaşığı-tatlı çatalı ve bıçak 12 kisilik yetmez mi :44: 101 parça kaça almıstın?

12 kişilik mi iyi yeter canım.. ben korkmaz aldım.. içinde herşeyi var işte çay kaşığı işte ismini bilmediğim diğer ürünleri .. misafir için aldığımz gibi set işte 270 e almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…