a101 de tavası vardı cemin ızgara için.seramik alırsın alma dediler vazgectm bende.ne bilim herkes seramik iyi felan dedi.satıcı tabiki yeni ürünü meth etcek.kullannlara sormak lazm .keske onlar yrum yapsada bzde alsak ona göre
canım bende yeni evim için 2li seramik kaplı tava aldım ama kullanmadığım için yorum yapamıcam.
Ama şunu söyleyebilirim eski teflonlar gibi çizilmez diye düşünüyorum.
CANIM benim kasımda 3 sene dolucak evliliğimin :)
en geç 1 ay içinde kendi evime geçicem.
bem metro marketten almıştım axcentin diye bir marka spatulasıda vardı içinde indirimdeydi 26tl aldım takımı :)
dügün yakın zamanda degilse en güzeli sen bu işi askıya al iyice düşünmüş ol canım
bakalım nasıl çıkıcak seramikTaç marka hiç çizilmiyor tabi annem çok dikkat ettiriyor ama 3/4 sene oldu sanırım pilav tencereleri var sürekli kullanıyoruz nazar degmesin minicik çizik yok
kızlar bendende size bir soru :18:aslında bu ay alacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadıgı için bi dahaki aya kaldıben günlük çatal bıcak alıcam nehir marka birde islamogulları çay seti alıcam..ama bunları nereden uyguna alıcam istoç diye duymuştum orada nerede vardır bilen varmı yada eminönü daha uygunsa orada nereden alıcam :18:boşunada gitmek istemiyorum hele istoç gidipte alamadan dönmek kötü olur
DEMEK evlisiniz hhahay.ALLAH mesut etsin,evinizde hayırlı olsun.haklısınız kızlar bu işi askıya alayım en iyisi ben ama fikir vermeye devam edin lütfennnnnnnn
arkadaşın baya uyguna almış nereden almış istanbul degil sanıırımben sordugumda 217 gibi bişey söylediler 200 diyelim yani :18:
arkadaşın baya uyguna almış nereden almış istanbul degil sanıırımben sordugumda 217 gibi bişey söylediler 200 diyelim yani :18:
çok fazla yaaindirimsiz fiyatını soru p yazarım brazdan
evet 120 imiş.arkadasım 80 aldı ,bakalım banada yaparsa alıcamo fiyata
ama edaa nın dediği 200tl... hiç duymadın daha önce bu markayı
kızlar benim alacağım 60 parçaymıs.gg da 12 i sadece 30 lra
nrmalde 120 felandı dedi,tanıdık olduğudan 80 e vermiş .çok iyi değil mi?
iyi canım ama 60 parça yeticek mi.. ben günlüğede 101 parça almıştım...
:44: kaşık -çatal-tatlı kaşığı-tatlı çatalı ve bıçak 12 kisilik yetmez mi :44: 101 parça kaça almıstın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?