var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kuzular yaza nişanım var çeyizin ç si yok hala alamadım hiçbişey nereden ne zaman başlayacağım hiç fikrim yok

kuzular yaza nişanım var çeyizin ç si yok hala alamadım hiçbişey nereden ne zaman başlayacağım hiç fikrim yok

Nezaman canm nişanın ve düğünün??

Bence başlasan iyi edersin çünkü sonra çok zorlanırsın herşey ateş pahası bide çeyiz olunca güzel olsun istiyosun :) büuüklerden başla bence

Nezaman canm nişanın ve düğünün??

Bence başlasan iyi edersin çünkü sonra çok zorlanırsın herşey ateş pahası bide çeyiz olunca güzel olsun istiyosun :) büuüklerden başla bence

aynen şekerimm stres yapma ama meşakatkli bir iş.yemek takımı günlük misafirlik,tencere ,tava mutfak eşyalarından başlamanı tavsiye ederim

Geç bile kalmışsın :) bence hemen mutfaktan başla almaya. ben ilk çeyiz seti almıştım. içinde çelik - teflon tencere takımları çaydanlık cezve takımı çkb takımı vs vardı. daha sonra da günlük çkb takımı yemek takımları vs devamı çorap söküğü gibi geliyor zaten :)))

evet canım bende öyle düşünüyorum. çalışırken aldım onları emek verdim hatırası var en azında :) nevresim takımı felan almıştım bunları almadan önce ama bu daha pahalı parça sonucta :) taksıt ödemekte kolay değil :)

bide bu var :) kütahya bunlar cok şirin kararsız kaldım şimdi

SENİN yemek takımıda benim hesap olmuş.imkanın varsa değiştir ymek takımını canım ikisinin desen fazla olmuş.bence kırmızı kahvaltılık takımı çok tatlı ,kırmızıya hastayım

SENİN yemek takımıda benim hesap olmuş.imkanın varsa değiştir ymek takımını canım ikisinin desen fazla olmuş.bence kırmızı kahvaltılık takımı çok tatlı ,kırmızıya hastayım

alalı baya oldu ya değişmezler heralde alındı artık o :) bende kırmızı ıstıyorum küçük ev aletlerimide kırmızı almak ıstıyorum mutfak kırmızı olsun ıstıyorum :) kettle almıstım cok begenerek kırmızı bıde :)

Canim once buyuklerden basla ardindanda kuvuk ev aletlerni al sonra yatak odan icin lazm olanlari al mutfak ivir zivirlarini sona birak yada arada uygun bildukca al para biriktirip almani tavsiye egmem cunku tam alcagin zaman ya hic kampanya yada indirim olmazsa cok zorlanitsin acilen baslaa

ozaman aşkla kullan canım.bende kırmızıyı çok severim.al al için açılsın.kızlar çok afedersiniz dengesizin biri odamda sigara içiyor ve ben nefes alamıyorum az hava alıp geleceğim ve yazacağım

cnm birikmiş paran varsa setlerini (çelik tencere teflon tencere çkb tk porselen takımları) nakit almanı tavsiye ederim ıvırzıvırlarını taksitle indirim sitelerinden alabilirsin uygun fiyatlara alıyoruz biz kampanyalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…