var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kuzular yaza nişanım var çeyizin ç si yok hala alamadım hiçbişey nereden ne zaman başlayacağım hiç fikrim yok

İstediğin yerden canım..
Gözüne çarpan ilk şeyi al.. Küçük ev aleti olur, uyku seti olur, havlu seti olur...
Ama biyerden başla gerisi zaten geliyor..

kızlar bildiğiniz kapı kapı gezn arabalı satıcılardan almıştık bu nevresimi ,komşum kullandm iyi dedi diye.aranızda kullanan ya da alan varmı ?hiç duydunuz mu aran clasy markasını ?

kızlar a101 e gelmiş fiyatıda çok uygun alsammı ne yapsam ya ,iyimidir acabaa:18::18::18:

buda benim almayı düşündüğüm tost makinam.. gittiğim her mağzada döküm olanları öneriyolar ama onlar çok kaba geliyo bana.. büfe işletmiycem sonuçta

Eki Görüntüle 536028

buda benim almayı düşündüğüm tost makinam.. gittiğim her mağzada döküm olanları öneriyolar ama onlar çok kaba geliyo bana.. büfe işletmiycem sonuçta
amn sanki her gün tostmu yapılıyor.dökümü görmedim ama büfecilkk dedğine göre büyük.yer kaplayacak yani.hiç gerek yok benc şekerim
Ben kipadan ikilisini 15 e aldım ne kadar ki bu :26:

12 küsürdü canım 13 de.birde saç gibi bir şey var 10 lira onuda almak istiyorum

12 lıralık tawanın sağlıksız oldugu kesın bence bı kaç kurus daha koyun ıyı bıse alın

gözde sein 15 liraya aldığndamı cemindi şekerim ?

hımm cem oldugunu bılmıodum:) cemse bilemem kullananlar wardır kesın onların yorumu lazım:)

ama cemin hani kullanılan bir marka ondan bende sorayım dedim :44:

hımm cem oldugunu bılmıodum:) cemse bilemem kullananlar wardır kesın onların yorumu lazım:)

kafam alak bullak oldu ya.biri iyi demiş biri kötü.sanırım biraz şans birazda kullanış biçimi ve insanına göre değişiyor.seramik tava takımı düşündüğüm için baktımki böyle set içinde var almaktan vazgectm pahalı ama napayım,lakin kaffam halen karısık:44:

12,95 TL fiyatı. bizde var aynısından uyum'dan almıştık daha önce. uzun süredir kullanıyoruz ve gayet memnunuz. bizdeki modeli bu tarz

Eki Görüntüle 536178

Son düzenleme:
annem bna bu yumurtalıktan almış ama bunun kırmızısı bn çk beğendm

Eklentiler

• $Depa-Yumurtalik-MOR-PEMBE-M02056__54882292_0.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 33
12,95 TL fiyatı. bizde var aynısından uyum'dan almıştık daha önce. uzun süredir kullanıyoruz ve gayet memnunuz. bizdeki modeli bu tarz

Eki Görüntüle 536178
ÇOK TEşekkür ederim:) aslında bizde cemin pilav tenceresini kullanıyoruz ve pilav çok güzel oluyor ama bu tavasıını hiç kullanmadık .
annem bna bu yumurtalıktan almış ama bunun kırmızısı bn çk beğendm

çok şekerleermiş yaa,güle güle kullanın inşallah.gözdoş ya napsam alsammı onu yoksa seramik tava içindemi alsam:44:

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr

ErreS cem güzel bir marka hele eskiden biz hep cem kullanırdık..kalitesiz degil yani fiyatıda gayet uygun..begendiysen hiç düşünme al hatta şimdiden iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…