- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
kuzular yaza nişanım var çeyizin ç si yok hala alamadım hiçbişey nereden ne zaman başlayacağım hiç fikrim yok
Eki Görüntüle 535938
kızlar a101 e gelmiş fiyatıda çok uygun alsammı ne yapsam ya ,iyimidir acabaa:18::18::18:
güzel blm al gts,in fiyatıda uygun mademne kadarmışşş
12 küsür.ya güvenemedim ne bilim:18:
Ben kipadan ikilisini 15 e aldım ne kadar ki bu :26:Eki Görüntüle 535938
kızlar a101 e gelmiş fiyatıda çok uygun alsammı ne yapsam ya ,iyimidir acabaa:18::18::18:
amn sanki her gün tostmu yapılıyor.dökümü görmedim ama büfecilkk dedğine göre büyük.yer kaplayacak yani.hiç gerek yok benc şekerimEki Görüntüle 536028
buda benim almayı düşündüğüm tost makinam.. gittiğim her mağzada döküm olanları öneriyolar ama onlar çok kaba geliyo bana.. büfe işletmiycem sonuçta
Ben kipadan ikilisini 15 e aldım ne kadar ki bu :26:
ikisi hakkındada bilgim yok tatlım ama yavanın modeli çk hoşuma gtti bnm
12 lıralık tawanın sağlıksız oldugu kesın bence bı kaç kurus daha koyun ıyı bıse alın
amn sanki her gün tostmu yapılıyor.dökümü görmedim ama büfecilkk dedğine göre büyük.yer kaplayacak yani.hiç gerek yok benc şekerim
12 küsürdü canım 13 de.birde saç gibi bir şey var 10 lira onuda almak istiyorum
ama cemin hani kullanılan bir marka ondan bende sorayım dedim :44:
hımm cem oldugunu bılmıodum:) cemse bilemem kullananlar wardır kesın onların yorumu lazım:)
ÇOK TEşekkür ederim:) aslında bizde cemin pilav tenceresini kullanıyoruz ve pilav çok güzel oluyor ama bu tavasıını hiç kullanmadık .12,95 TL fiyatı. bizde var aynısından uyum'dan almıştık daha önce. uzun süredir kullanıyoruz ve gayet memnunuz. bizdeki modeli bu tarz
Eki Görüntüle 536178
annem bna bu yumurtalıktan almış ama bunun kırmızısı bn çk beğendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?