var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

ooo bu topik tam benlikmiş
kızlar ben de sizlere elektrikli süpürge ve ütü hakkındaki fikirlerinizi sorsam
acaba hangi marka hangi model iyi?

benım arkadaşıma göre phılıp süpürge ve tefal ütü iyimiş. ama ben bilmiyorum hiç

İkisinide philips kullanıyoruz (annem) ikisinden de çok memnunuz. elektrikli süpürge philips FC9170 , bende bundan almayı düşünüyorum. Ütüde philips GC4410.

İkisinide philips kullanıyoruz (annem) ikisinden de çok memnunuz. elektrikli süpürge philips FC9170 , bende bundan almayı düşünüyorum. Ütüde philips GC4410.

bende şu kazanlı ütülerden istiyorum. ama kullanışı zor olur herhalde diye düşünüyorum

canım ben ütü yapma işinden pek anlamıyorum o yüzden ütüm mucizevi bişey olmalı
tavsiyen için teşekkürler

bende şu kazanlı ütülerden istiyorum. ama kullanışı zor olur herhalde diye düşünüyorum

evet canım emin ol gerek yok. Annem de ilk onlardan aldı 2 gün sonra dedi amannn yokk.. :))) Kazanlı ütüyü bir t shirt için çalıştıramazsın. Boşuna ısınmasını bekliceksin.. Isınmışkende hepsini yapmak lazım yani. Hiç tasarufflu değil açıkçası. Valla ben bir kaç parçada hemen ütü yaptığım için kendime uygun görmüyorum.

ya ben ütü yapmayı beceremem.. herşeyimi annem ütüler ve çok kötü yapıyorum. ne olcak bilmiyorum. en hemşireyim formalarımı dahi annem ütüler

ya ben ütü yapmayı beceremem.. herşeyimi annem ütüler ve çok kötü yapıyorum. ne olcak bilmiyorum. en hemşireyim formalarımı dahi annem ütüler

Evlenince mecburiyetten hepiciğini öğrenirsin merak etmeeee :)))

elektrıklı supurgemı samsung aldım.. toz torbasız sadece kovası var alıp bosaltıosun ısın bıtınce.. kucuk ama motor gucu cok ıyı.. yada sulu elektrık supurgelerınden al derım.. arnıca bora...
utu olarakta phılıps- tefal- braun olabılır..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Misafir yemek takımından vazgeçtim
Birazdan Kütahya Porselenden alacağım gidip
Akşama modelimi de atarım buraya

Çok teşekkür ederim canım
Artıkın fikir alış-verişi için hep burda oliciiiiimmmm
Çünkü o kadar akla ihtiyacım vardı kiiiiii
Siz elimden tuttunuz nerdeyseee

hepp buradayız canım banada arkadaşıma sormakdan bile daha iyi geliyor çünkü burada herkes gerçek fikrini söylüyor yakınlarıma sordugumda nedense begendiklerimin hepsi kaliteli hepsi en ucuz oluyor sagolsunlar sormasam daha iyi o yüzden iyi ki varsın kk

günlük takımımı 12 tamamlayacaktım gittim ki kütahya üç ayda bir farklı model üretip bölgelere farklı dağıtıyormus.bekle gelir yine dediler inş gelir değiştirmek istmiyorm kahvaltı takımımıda karacadan aldım ama internette resmini bulamadm krc değilmiydi yoksa 250 aldım kızlar iyimi sizce ?ben kahvaltı t. 250 fazla vermek istemedim çünkü kullanlmıyor birde güllü model varya kahverengi internette karacanınn modeli olarak gzkyr başka model sanıyordum ama o güllüde hoştu.benimki beyaz zemine kırmıızı çiçeklerdi ama su krc karanfil desenli modeli değil.gidip züccaciyeye bakıp fotosunu çekeceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…