var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Al benden de o kadar
Hele ki babam
Yok anlamıyor benim titizlendiğimi

Karaca modelimi bende bulamadım,belki seninkide yeni modeldir

aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş canım nasıl bir model canım benim gördügüm kütahyanın takımları yıllardır hep var sanki :44:kahvaltı takımıda fiyat iyi sanırım canım kare olanlardan mı aldın ?

Çok teşekkür ederim canım
Artıkın fikir alış-verişi için hep burda oliciiiiimmmm
Çünkü o kadar akla ihtiyacım vardı kiiiiii
Siz elimden tuttunuz nerdeyseee

topiğim amacına ulaştığı için çok mutluyummm

onlara göre sanırım 2 amaç var 1. biz kırılmayalım 2. daha fazla soru sormadan alıp gidelim sanırım
:44:

Aynen aynen
Gerçi benim annem babam ve sevgilişkom iki gün boyunca benim nazımı çektiler
Ağladım zırladım hatta

topiğim amacına ulaştığı için çok mutluyummm

Ulaştı tabikiiidee

Son düzenleme:

takım güzel ama kahvaltı takımı için çok pahalı canım :44: oturdugun yerde küçük magazalara falan sorsan züccaciyeci tarzında :44:hele ben kahvaltı takımı bile almayı düşünmüyorum bembeyaz olsun istiyorum kahvaltı soframm o yüzden tek tek almayı planlıyorum

Al benden de o kadar
Hele ki babam
Yok anlamıyor benim titizlendiğimi

Karaca modelimi bende bulamadım,belki seninkide yeni modeldir
olabilir canım ama yeni modelerede baktım yoktu.nese uğramak şart oldu züccaciyeye

günlüğün fotosunu paylaşmıştım önceki sayfalarda canım.kare almadım yuvarlağın modası geçmez aama karenin geçer ve kullanışsız olduğunu düşünüyorum.kütahya dediğim gibi 3 ayda aynı modelleri farklı bölgelere dağıtıyormus oyüzden cnm bnde anlamadım

Kütahya mağazaları haricinde pek başka yerde satılmıyor
Mağazalarda çok pahalı
Bilmiyorum 455 tl ye değmez bence
350 tl olsa yine hadi diyeceğim
kettle ı var çünkü

krc dada var 400 KÜSÜR.çok fazla ya kahvaltı için.krc güzel model yok acıkcası olanda 400 küsür

inş bulursun canımm küçük magazalarda kesin vardır canım bu hafta bım markete kütahya porselen 12 kişilik günlük yemek takımı gelecekmiş 99 TL

inş bulursun canımm küçük magazalarda kesin vardır canım bu hafta bım markete kütahya porselen 12 kişilik günlük yemek takımı gelecekmiş 99 TL
züccaciyeciden aldım zaten inş gelir cnm ya,değiştirmek istemiyorm.benim bi 6lısı var işte.kaçparçaki ben 65 aldm.
Evet bende pek beğenemedim
Schaffer da var aslında uygun fiyata
Kalitesi nasıldır ki?

inşAllah tatlım

schaffer için iyi demiyorlar ama bilemeyiz ki bu şans işi biraz.fazla kullanılmıyor beğendysen al canım ya.ondada güzl model yok aslında

Evet bende pek beğenemedim
Schaffer da var aslında uygun fiyata
Kalitesi nasıldır ki?

inşAllah tatlım

o markayı pek begenmiyorlar canım bizim iş arkadaşı anlatıyordu geçen karacanın çelik ürünleri ve schafferin ürünleri çöpe atılan para die :44:

kaç parca olduguna bakmadım ama yine kare bir takımdı canım 12 kişilik yazıyordu :44:ama soluk bir renkti yani günlük takımlar kadar canlı renklere sahip degildi :44:

SANIRIm bnm 6 ksilik 24 parça idi.:44: karaca kötü deme ya bnm misafirlik her seyi m karaca

SANIRIm bnm 6 ksilik 24 parça idi.:44: karaca kötü deme ya bnm misafirlik her seyi m karaca

ben kullanmadım canım hiç bizim evde anneannemler dayımlar yakın çevremde kimse yok kk da çok duydum birde bi kaç komşu ile iş arkadaşımdan :44:inş iyi çıkar seninkiler gerçi şuda var hisar kaliteli marka ama bizim iş yerindeki başka bir abla hisar takımım vardı bıçaklar paslandı dedi ilk defa duydum hisar hakkında :44:demek ki beyaz eşya gibi buda şans :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…