hepp buradayız canımbanada arkadaşıma sormakdan bile daha iyi geliyor çünkü burada herkes gerçek fikrini söylüyor yakınlarıma sordugumda nedense begendiklerimin hepsi kaliteli hepsi en ucuz oluyor sagolsunlar sormasam daha iyi o yüzden iyi ki varsın kk
günlük takımımı 12 tamamlayacaktım gittim ki kütahya üç ayda bir farklı model üretip bölgelere farklı dağıtıyormus.bekle gelir yine dediler inş gelir değiştirmek istmiyormkahvaltı takımımıda karacadan aldım ama internette resmini bulamadm krc değilmiydi yoksa 250 aldım kızlar iyimi sizce ? birde güllü model varya kahverengi internette karacanınn modeli olarak gzkyr .ben kahvaltı t. 250 fazla vermek istemedim çünkü kullanlmıyor ama o güllüde hoştu.benimki beyaz zemine kırmıızı çiçeklerdi ama su krc karanfil desenli modeli değil.gidip züccaciyeye bakıp fotosunu çekeceğim
günlük takımımı 12 tamamlayacaktım gittim ki kütahya üç ayda bir farklı model üretip bölgelere farklı dağıtıyormus.bekle gelir yine dediler inş gelir değiştirmek istmiyormkahvaltı takımımıda karacadan aldım ama internette resmini bulamadm krc değilmiydi yoksa 250 aldım kızlar iyimi sizce ? birde güllü model varya kahverengi internette karacanınn modeli olarak gzkyr .ben kahvaltı t. 250 fazla vermek istemedim çünkü kullanlmıyor ama o güllüde hoştu.benimki beyaz zemine kırmıızı çiçeklerdi ama su krc karanfil desenli modeli değil.gidip züccaciyeye bakıp fotosunu çekeceğim
Al benden de o kadar
Hele ki babam
Yok anlamıyor benim titizlendiğimi
Çok teşekkür ederim canım
Artıkın fikir alış-verişi için hep burda oliciiiiimmmm
Çünkü o kadar akla ihtiyacım vardı kiiiiii
Siz elimden tuttunuz nerdeyseee
onlara göre sanırım 2 amaç var 1. biz kırılmayalım 2. daha fazla soru sormadan alıp gidelim sanırım
:44:
topiğim amacına ulaştığı için çok mutluyummm
Aynen aynen
Gerçi benim annem babam ve sevgilişkom iki gün boyunca benim nazımı çektiler
Ağladım zırladım hatta
sonunda istedigini aldın ama canım en güzel son bu yemek takımınıda alınca tamamdır
Kahvaltı takımı için kütahyanınkini düşünüyorum
Kettle ı olanlardan,mesela şu;
Yasemin-4625 | Kütahya Porselen
Ama çok pahalı 455 tl
Uğur çarşımda 302 tl ama güvenilir bi site mi ki?
Siz neler düşünüyorsunuz?
olabilir canım ama yeni modelerede baktım yoktu.nese uğramak şart oldu züccaciyeyeAl benden de o kadar
Hele ki babam
Yok anlamıyor benim titizlendiğimi
Karaca modelimi bende bulamadım,belki seninkide yeni modeldir
aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş canımnasıl bir model canım benim gördügüm kütahyanın takımları yıllardır hep var sanki :44:kahvaltı takımıda fiyat iyi sanırım canım kare olanlardan mı aldın ?
takım güzel ama kahvaltı takımı için çok pahalı canım :44: oturdugun yerde küçük magazalara falan sorsan züccaciyeci tarzında :44:hele ben kahvaltı takımı bile almayı düşünmüyorum bembeyaz olsun istiyorum kahvaltı soframmo yüzden tek tek almayı planlıyorum
Kahvaltı takımı için kütahyanınkini düşünüyorum
Kettle ı olanlardan,mesela şu;
Yasemin-4625 | Kütahya Porselen
Ama çok pahalı 455 tl
Uğur çarşımda 302 tl ama güvenilir bi site mi ki?
Siz neler düşünüyorsunuz?
olabilir canım ama yeni modelerede baktım yoktu.nese uğramak şart oldu züccaciyeye
günlüğün fotosunu paylaşmıştım önceki sayfalarda canım.kare almadım yuvarlağın modası geçmez aama karenin geçer ve kullanışsız olduğunu düşünüyorum.kütahya dediğim gibi 3 ayda aynı modelleri farklı bölgelere dağıtıyormus oyüzden cnm bnde anlamadım
Kütahya mağazaları haricinde pek başka yerde satılmıyor
Mağazalarda çok pahalı
Bilmiyorum 455 tl ye değmez bence
350 tl olsa yine hadi diyeceğim
kettle ı var çünkü
krc dada var 400 KÜSÜR.çok fazla ya kahvaltı için.krc güzel model yok acıkcası olanda 400 küsür
inş bulursun canımm :44:
züccaciyeciden aldım zaten inş gelir cnm ya,değiştirmek istemiyorm.benim bi 6lısı var işte.kaçparçaki ben 65 aldm.inş bulursun canımmküçük magazalarda kesin vardır canım bu hafta bım markete kütahya porselen 12 kişilik günlük yemek takımı gelecekmiş 99 TL
Evet bende pek beğenemedim
Schaffer da var aslında uygun fiyata
Kalitesi nasıldır ki?
inşAllah tatlım
Evet bende pek beğenemedim
Schaffer da var aslında uygun fiyata
Kalitesi nasıldır ki?
inşAllah tatlım
züccaciyeciden aldım zaten inş gelir cnm ya,değiştirmek istemiyorm.benim bi 6lısı var işte.kaçparçaki ben 65 aldm.
schaffer için iyi demiyorlar ama bilemeyiz ki bu şans işi biraz.fazla kullanılmıyor beğendysen al canım ya.ondada güzl model yok aslında
o markayı pek begenmiyorlar canım bizim iş arkadaşı anlatıyordu geçen karacanın çelik ürünleri ve schafferin ürünleri çöpe atılan para die :44:
kaç parca olduguna bakmadım ama yine kare bir takımdı canım 12 kişilik yazıyordu :44:ama soluk bir renkti yani günlük takımlar kadar canlı renklere sahip degildi :44:
SANIRIm bnm 6 ksilik 24 parça idi.:44: karaca kötü deme ya bnm misafirlik her seyi m karaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?