ben kullanmadım canım hiç bizim evde anneannemler dayımlar yakın çevremde kimse yok kk da çok duydum birde bi kaç komşu ile iş arkadaşımdan :44:inş iyi çıkar seninkiler gerçi şuda var hisar kaliteli marka ama bizim iş yerindeki başka bir abla hisar takımım vardı bıçaklar paslandı dedi ilk defa duydum hisar hakkında :44:demek ki beyaz eşya gibi buda şans :44:
tabi en çok kullanacagımız tencereler :44:
kesinikle doğru diyorsun,tamamen şans işi.inşallah iyi olur.özellikle tencere ve çatak kaşıktan korkuyorm
kızlar kimse eşyası kötü olsun istemez ama mutluluk huzur sağlık olsun da eşyanın yeri dolar... şansında ne varsa artık.. 5 parmağın 5 i bir değil ki. herşey insan yapımı sonuçta kusurlular çıkacaktır.
ay ne güze söyledin
okuyorum yorumları karaca kötü, hisar kötü o kötü bu kötü ee ne alalım ozaman.. nasipde ne varsa o olur artık..
valla canım ben kullanmadım bizim evde yıllardır emsan var..ama hani genelde kk dakiler kötü yorumlar yapınca insanın aklında öyle kalıyor uzaklaşıyor ne olur ne olmaz die:44:
ee çogunlukta kötü yorum yapınca bildikleri vardır
öyle canım..en önemlisi evde huzur olması yoksa bu eşyaların hiç önemi yok :44: Rabbim hepimize kuracagımız yuvalarda huzur,mutluluk ve sevgi verir inşallah
daha 2 sene var canımbaya yavaştan alıyorum ben çeyizimi senin yakın zamandamı
allah nasip etmişse eğer 2013 canım..
okuyorum yorumları karaca kötü, hisar kötü o kötü bu kötü ee ne alalım ozaman.. nasipde ne varsa o olur artık..
inşallah canım..hangi ay
karacadan memnun olanda okudum deiğin gibi nasip bunlar biraz.kullanıp görmek lazım.artık hayırlısı
biiz eylül diye konuştuk bakalım nasipde ne varsa..
hayırlısı ile olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?