var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kesinikle doğru diyorsun,tamamen şans işi.inşallah iyi olur.özellikle tencere ve çatak kaşıktan korkuyorm

kesinikle doğru diyorsun,tamamen şans işi.inşallah iyi olur.özellikle tencere ve çatak kaşıktan korkuyorm

kızlar kimse eşyası kötü olsun istemez ama mutluluk huzur sağlık olsun da eşyanın yeri dolar... şansında ne varsa artık.. 5 parmağın 5 i bir değil ki. herşey insan yapımı sonuçta kusurlular çıkacaktır.

ay ne güze söyledin

okuyorum yorumları karaca kötü, hisar kötü o kötü bu kötü ee ne alalım ozaman.. nasipde ne varsa o olur artık..

valla canım ben kullanmadım bizim evde yıllardır emsan var..ama hani genelde kk dakiler kötü yorumlar yapınca insanın aklında öyle kalıyor uzaklaşıyor ne olur ne olmaz die:44:
ee çogunlukta kötü yorum yapınca bildikleri vardır

bizim evdede emsan var canım.. 26 senedir kullanıyor annem onları.. bakalım artık nasip kullanınca görecez..

öyle canım..en önemlisi evde huzur olması yoksa bu eşyaların hiç önemi yok :44: Rabbim hepimize kuracagımız yuvalarda huzur,mutluluk ve sevgi verir inşallah

daha 2 sene var canım baya yavaştan alıyorum ben çeyizimi senin yakın zamandamı

krc ye 400 tl verene kadar ben bernardodan alırım daha güzel :)

okuyorum yorumları karaca kötü, hisar kötü o kötü bu kötü ee ne alalım ozaman.. nasipde ne varsa o olur artık..

karacadan memnun olanda okudum deiğin gibi nasip bunlar biraz.kullanıp görmek lazım.artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…