kizlar ya bu bernardonun romance serisini cok begeniyorum ama catal kasiklarini ve amerikan servislerni begenmiyorum sadce yemek takimini yada sadce kahvalti takimini alamiyomuyuz
iyi akşamlar herkese. bu benim ilk mesajım ama sürekli takip ediyorum sizi bi nişanlı adayı olarak :)
Falez marka porselenleri bilen var mıdır aramızda? Yorum yapabilen olursa nasıl mutlu olurum nasıl :)
falez porselenleri görmüştüm cnm.. seramik tavalarını almıştım anneme hediye..
yaa 1 kişi sesimi duydu:) nasıl peki annen memnun mu tavalarından? ben kahvaltı takımını gördüm de bugün bi yerde şimdi meraktan ölücem:)
ya memnunda şimdi dışıda beyaz aldıklarımızın... kulpları sararıyor.. keşke beyaz almasaydık diyorum sürekli kısık ateşte pişiriyor yemeği.. bende acaba aldığım yere geri mi götürsem diye aklımdan geçiyor.. sonuçta beyaz yapmışlarsa sararmaması gerekir.. tüketici hakkı var ama deme yani
aaa bence hemen iletişime geçin firmayla. belki üretim hatasıdır. bi dönüş yaparlarsa da demek ki müşteri memnuniyeti esastır :) ama ben karar veremiyorum fiyatı da 300 küsür zaten
kızlar hayırlı bayramlar hepinize.fırsatını bulmuşken kahvaltı takımımın fotoğrafını paylaşayım dedim.çok beğenerek aldım ama karaca ambleminin çok rahatsız edici olduğunu farkettim çok diikkat edemedim ama sanırım yapıştırma değil.canım sıkıldı açıkçası.sizce nasıl(kırmızı olan)
Eki Görüntüle 540483
kızlar hayırlı bayramlar hepinize.fırsatını bulmuşken kahvaltı takımımın fotoğrafını paylaşayım dedim.çok beğenerek aldım ama karaca ambleminin çok rahatsız edici olduğunu farkettim çok diikkat edemedim ama sanırım yapıştırma değil.canım sıkıldı açıkçası.sizce nasıl(kırmızı olan)
Eki Görüntüle 540483
ayy cok iyimiş teşekkür ederim canım yacanım resmi göremedim ama öyle yazı olan model yok hepsi etiketyani sorun etmene gerek yok mutlu günlerde kullanırsın inş
canım fotoğraf açılmıyor. :S
Eki Görüntüle 540579 bu sefer olduu
normalde kare ya da dikdörtgenin kullanışsız olduğunu düşünüyorum ama kahvaltı takımlarında özelliklede karacada yuvarlak modelde ve 270 liranın altında güzel model yok bu yüzden terchim bu oldu v eçokta beğendim.kaç parça güzel soru ve ben bilmiyorum:26:takımın çok hoşmuş canım o dikdörtgen tabaklara da ayrıca bayıldım genelde takımlarda o parçalar olmuyor tamamı kaç parça acaba
çok güzel canım ama o etiketler cıkar zaten merak etme
Eki Görüntüle 540579 bu sefer olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?