var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

hoş geldin nilüşş renk kattın yeşil, mor hiç ark etmez

buarada kızlar bahsettiğim battaniyeyi aldım çkta beğendim,yumuşacık ,resmini bulursam ekleyeceğim.yeşil ve kahverengi tonları

hayırlı olsun canım mutlulukla eskisin inş

Paşabahçe'de çok güzel kahve takımları vardı İstanbul temalı. Bir fincanda Galata Kulesi, diğerinde Kız Kulesi. Tabağı da dikdörtgen, uzunca ve üstünde Kız Kulesi'nin/Galata Kulesi'nin tarihine ilişkin bilgiler vardı... İki boy yapmışlar Türk kahvesi fincanı ve ufak neskafe kupası olarak. Çok güzeldi ya, birkaç akrabaya hediye olarak aldık. Benim içimde kaldı... Evliliğe daha vakit var, zaten ana parçalarım bile yok. Heves edip bir 6lı takım aldıydım zaten daha önceden, kedili. İçimde kaldı açıkçası. :44:

eerrreeessciiiiiimmmmm a 101 den newresm takımı aldık
annem çok beyenmş aldık dursun öylee dye bnde beyendim...
hadi iyim bnm çeyzde 3 newresm takmı olduu
heh annen yola geldi sonunda hee.hadi gözün aydın.alınmış alınmıştır tabi.iyi yaptınz rengide çok güzeldi zateee
canim senin iyi tarihin benim 2015
olsun canım geç olsun da güç olmasınnnn.. bizim de 4 sene olcak .
kız tugceeeee otur oturduuğun yerde sırada duyguyl ben varım.elbet geç olsun güç olmasında 5 sene bitti evlenene kadar 7 olcak bende 25ime gireceğim pazartesi .evlenene kadar 26 -27 olacak.ya çokta yaşım geçiyor ona canım sıkılıyor.bellide olmaz tabi bu işler, kısmetten öteye yol yok.kaynanacuğuma kalsa asker dönüüşü hemen söz
hayırlı olsun canım mutlulukla eskisin inş
damlacımmmm ağzından bal damlıyor neden ?

paylaşaydında resmini bizde göreydikk akadeşş.daha var felan deme alınmış alınmıştır.zazarı olmaz faydası olur.

Son düzenleme:

CAnim bence gec degil ben daha bile gecvistiyodum yasim ilerlesin biraz diyodum ama kismet erken geldi iste ugurbocegim hayirlisi olsun. erkenden evlenipte mutsuz olan bisuru tanidigim var tabi erken olunca erken sıkılıyor insan. insan sevdiginden sıkılırmı diyorum aslinda hep ama arkadaslarim sevdiginden degil evlilik yukunden diyo bide annemle nekadar uzun zaman okadar iyii

ne kadarr geç okadar iyi değil aslnda canım.hayrlı zamanda olması mesele.elbett aileyle zaman geçirmek gerek ama kadınında biyolojik yaşı var biliyorsun.tek çocukla kalmak istemem açıkcası e bunlar içinde biraz yaş vakit felan lazım.senin için gerçekten erken ama benim için ideal zaman

canim bende kendm icim soyledim daha yasim 21 bu yasta nasl evlenym senin icin ideal tabi bide canm merak etme kafinlarin dogurganligi nenapoza kadar suruyo saglikli bi sekilde okur cocugun ins. benim 43 yasinda hastam vardi cokta saglikli bi srkilde dogum yapti

Paşabahçe'deki o fincanlar, öndeki Türk kahvesi arkadaki de ufakça neskafe kupası olan. Bir de Galata Kulesi desenli olanı var.

bunlar çok güzel nerde satılıyor hiç görmedim ama

Paşabahçe'nin Butik kısmında rastladım canım. Genelde Butik diye ayırdıkları o dükkanı sevmiyorum, fazla rüküş-yaldızlı-abartı şeyler oluyor. Bunları da normal dükkana koymaları gerekirdi bence, neresi butik bunların... İstanbul'danım ben, Osmanbey ve Kanyon şubelerinde görmüştüm. Geçici bir koleksiyon mu, kalktı yenisi geldi mi tekrar gidip bakmadım açıkçası.

fizyolojik yaşımı bilemediğim için ne zaman menopoza gireceğimi bilemiyorum.belli ollmaz bu işler inşallah hayırlı evlat sahibi olurum .çok severim çocukları
Paşabahçe'deki o fincanlar, öndeki Türk kahvesi arkadaki de ufakça neskafe kupası olan. Bir de Galata Kulesi desenli olanı var. Eki Görüntüle 544740

bayıldımmm bayıldımmm.isatanbulda değiliz ki anacım.ne kadardı fiyatı

erres hanım sen bnm newresm tkımıma bsey yazma
ondan snra nye yazmysn nye etmysun

Türk kahve fincanı tanesi 19 küsür, neskafenin tanesi 24 küsürdü.
Başka illerde de mağazaları varmış: Paşabahçe Mağazaları Ama tabii İstanbul fincanı İstanbul'da satılır deyip sadece buradaki mağazalara mı koydular onu bilmiyorum. :44:

kızlar günlük için korkmazdan bunu düşünüyorum.orta boymuş.sizce uygun mu günlük için :44: fiyatı 55 lira birde iki kişilk kndimize çok küçükler var ya onlardan alacağım. (misafirlik için vardı çeyiz setinin içinde.)

canım bende günlük için bu modeli düşünüyorum fiyatı uygunmuş nerden bakıyorsun acaba netten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…