aminnnnnnn cümlemizz canımm.teşekkür ederim battaniye için.
yok mu rsmı bakalım.. ben sadece 1 tane çift kişilik almıştm okadar. birde küçük bişe aldım koltukda uzanırsam diye üzerime örterim diye :=)
canım ya resmini bulamadım ama evde cekip koyarım olur mu? benim bununla braber 3 oldu.
olur canım çekip koyarsın... bende kararsızım alsam mı diye başkaa
bence gerekli battaniye ya.kalabalık misafir geldiğinde lazım oluyor.benim yatak örtüsü niyetine sermeye iki tane var .biri gereksizde hediye gelmiş işte.ee brde bunu aldım.bir tanede belki şu kalın püsküllülerden alırım.ikisi bana ikiside misaifrlik olmus olur bilmiyrm.çok aç gözlüyüm ya
bunlarda taze çekilmiş battaniyem,
Eki Görüntüle 544294 Eki Görüntüle 544302
aminnnnnnnnnnnnnnnnn duygucum inşallahhhh
bence gerekli battaniye ya.kalabalık misafir geldiğinde lazım oluyor.benim yatak örtüsü niyetine sermeye iki tane var .biri gereksizde hediye gelmiş işte.ee brde bunu aldım.bir tanede belki şu kalın püsküllülerden alırım.ikisi bana ikiside misaifrlik olmus olur bilmiyrm.çok aç gözlüyüm ya
bunlarda taze çekilmiş battaniyem,
Eki Görüntüle 544294 Eki Görüntüle 544302
...............................
nerdeeeeetahmini düğün tarihimm 14.09.2014
nerdeeeeetahmini düğün tarihimm 14.09.2014
sıkmayın kızlar kendınızı hayırlısı olsun
evet canim ya ben zaten oyle istiyorum yoksa soz yada nisan yapalim dedi bocegimin annesi yok dedim askere bi gidip gelsin o sene nisan sonraki sede dugunbide zaten yasim kucun ya 21 oda 26 ikimiz icinde erken apar topar olmasin hicbisey illaki ufak tefek seyler olur ama eksiksiz olsun istiyorum.hemde biraz daha annemle.vakit geciririm
bencede daha küçük yaşın ben 25 yaşındayım sevgılımde 26 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?