var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

yavrum teflon tavalarım tefal hatta bi tanesini wok aldım teflon tencereler cem snde öleyap bak anne usulü kız senn hç bşiin kalmamş ya maşallah sünhanallah nerden buluosnz siz şu listeyi bnde çiziim gerçi bnm ne var ne yok unuttm hatırlamıorm ama :26:

buarada errescim bnce alma o battaniyeden çk eşya güzel olmuo yaa bn öle yaptm pişmanım şmdiden bnce alma polar battaniyeler var ya onlardan al bitane oturma odasında dursun hep battaniye die 20liraya battaniyemi olur kazık gbidir o

alışırsın yavrum istersen alışma,her seye alışıyorsun.tabi her gün görüsüpte ayrı kalmak dahada zor ama,gitsin gelsin hemen.neekadardır berabersınız ki?
canım battanıyen sımdıden hayırlı olsunn .) sende bır ceyız baslıgı acmayı dusunmuyor musun ?
benim aldıklarım internetten değil canım ya tek tek rsim bulmam lazm çok üşeniyorum o yüzden.aslında can atmıyor değilim

bir kaç sayfa öncesinde burada paylaştı damla arkadaşımız gözdem bak bir kaç sayfa geriye.ya polarlar sağlıksız ama ne bileyim.günlük üste örtmeye alıyım dedim.giidp bakacağım dokaanacağım.memnn kalıp alırsam söylerim.bu fazlalık değil ki kusum:26:

Son düzenleme:

fzlalıktan kastım nası olsa uyurkn örtmk için alcaksın onuda kullanırsın otururknde kullanırsın ndn sağlıksz olsun kız bz kullanıorz kndi evimizdede

1bucuk yil oldu tatlim ama sanki daha uzunmusta yillardir taniyo gibiyim bide ilk gunden beri surekli gorusunce. ilk zamanlar is arkadasimdi ayni hastanede calisyoduk tabi gorusmemiz dahada cok oluyodu gun icinde gorusyoduk ckinca gorusyoduk heeepp gorusyoduk ama ben 112 ye gectim ambulansa oyuzden onu hastande braktim busefer gorusmemiz her aksam olmaya basladi yakina duserse zaten hafta sonlari gitcem

fzlalıktan kastım nası olsa uyurkn örtmk için alcaksın onuda kullanırsın otururknde kullanırsın ndn sağlıksz olsun kız bz kullanıorz kndi evimizdede
Amerikan sağlık örgütü ve avrupa sağlık örgütü TÜRKİYEDE imal edilen polar kumaşların ve bundan yapılan ürünlerin satışını yasakladı. Bunu bir kota olarak görmeyin lütfen Berkley Üniversitesi ve Californiya Üniversitelerinin yaptıkları araştırmada sadece Türkiyede üretilen polar kumaşlarda kullanılan ve ağırlıklı olarak bursada üretilen polar kumaşların ve bunlardan yapılan her türlü giyeceğin kesin olarak kansere yol açtığını ispatlayarak satışını ve kullanılmasını yasakladı.

dünya tekstil birliği web sitesindede yayınlanan haber türkiyede sırf satışın durmaması ve ekonomiye zarar gelmemesi adına üstü örtüldü ve yayınlanmadı.

sadece türkiyede ucuz olduğu için polar boyalarda kullanılan bir tür boyanın kanserejon olduğunun kanıtlandığı ve çin de dahil hiç bir ülkede bu boyanın kullanılmadığı yazılan makalde türk tekstilin başarısından polar giysilere dikkat!!! bunların avrupada satışının durması ile iç piyasaya sürüleceğinden sıcak ve güzel bir kış geçireceğimizden söz ediliyor.bende hammaddesinin petrol olduğunu duymuştum.

anladım canım ,zor bir süreç hemde çok.ama ilişkiide güçlendiriyor bir yandan.artık hayırlısı.

bnde çeyizime 2tane almıştm

offf yaa kaçacak yer yok her tarafı sarmışlar resmen

içtiğimiz sudan yediğimiz sebzeye kadar her tarafı kirletmişler yetmemiş kıyafetlerimize de el atmışlar
kimse evine helal lokma götürmüyor mu acaba çok merak ediyorum yaa

dünya kirlendi biz kirlettik.şimdi yediğimiz içtiğimiz her şey toz, toprak ,mikrop... kanser hastalıkları neden artıyor ? daha da artacak .griip gibi olacak:18:B]

dünya kirlendi biz kirlettik.şimdi yediğimiz içtiğimiz her şey toz, toprak ,mikrop... kanser hastalıkları neden artıyor ? daha da artacak .griip gibi olacak:18:B]

haklısın gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin inş

biraz geriden takip etmiş olcam; ama inceleyebildiğim kadarıyla çok sevimli bir topic olmuş. arkadaşlarımın topiciklerinde kendimi ev sahibi gibi hissediyorum

bence battaniye desen, renk olarak http://http://www.istikbal.com.tr/ev-tekstili/battaniyeler/deco-serisi budur. tabii kalite, rahatlık, fiyat olarak uygunluk açılarından bilemiyorum. ben bunlara bayıldım çeyiz düzenler elbette bunlardan haberdardır arada yeşillik yapayım dedim

çeyiz topiğinde fikir paylaşmak yeşillik değil hoşluk olur ancak canım çok teşekkürler

Son düzenleme:

hoş geldin nilüşş renk kattın yeşil, mor hiç ark etmez

buarada kızlar bahsettiğim battaniyeyi aldım çkta beğendim,yumuşacık ,resmini bulursam ekleyeceğim.yeşil ve kahverengi tonları

hoş geldin nilüşş renk kattın yeşil, mor hiç ark etmez

buarada kızlar bahsettiğim battaniyeyi aldım çkta beğendim,yumuşacık ,resmini bulursam ekleyeceğim.yeşil ve kahverengi tonları

hoş buldum bebişim hayırlı olsun battaniyen de... soğuk kış gecelerinde aşkınla tv karşısında sıcak çaylarınızı, kahvelerinizi yudumlarken çekersiniz üzerinize

hoş buldum bebişim hayırlı olsun battaniyen de... soğuk kış gecelerinde aşkınla tv karşısında sıcak çaylarınızı, kahvelerinizi yudumlarken çekersiniz üzerinize

ahhhhha ahhhh ne kadar güzel bir dilek .sırf onun için aldım zaten ,onun sıcaklığı bana yeter de sırf yakın olmak için.bir battaniye altında tv izlemek için

ahhhhha ahhhh ne kadar güzel bir dilek .sırf onun için aldım zaten ,onun sıcaklığı bana yeter de sırf yakın olmak için.bir battaniye altında tv izlemek için

inşallah canım inşallah ee sırada hangi eksik var alınması gereken :26:

güle güle kullan canım.. herkes sıcacık battanyesınde mutlulukla fılm ızlesın :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…