canım bende günlük için bu modeli düşünüyorum fiyatı uygunmuş nerden bakıyorsun acaba netten mi?
Eki Görüntüle 545662
kızlar günlük için korkmazdan bunu düşünüyorum.orta boymuş.sizce uygun mu günlük için :44: fiyatı 55 lirabirde iki kişilk kndimize çok küçükler var ya onlardan alacağım. (misafirlik için vardı çeyiz setinin içinde.)
çok şık bu çaydanlık :)gayet uygun misafirlikte de varmış. Bence iki kişilik almaya daha gerek yok sonuçta günlük olarak alıyorsun, ama sen bilirsin tabi ki canım. Hayırlı olsun şimdiden :)
Eki Görüntüle 516118
iLk olarak kafamın karıştığı için bu takımla ilgili fikir almak istiyorum sizden.6 ay kadar önce çeyiz seti kampanyası ile aldım bu takımı o zaman fazla seçeneğim olmadığı için bunu seçtim .Şimdi başka modelleri gördükçe hevesim kaçıyor sanki.sizde bu takım nasıl değiştirmeye değer mi ?
öncelikle hayırlı olsun
şimdi bende senin gibi alışverişimi yaptım sonrasında acaba daha güzelini bulurmuyum diye tereddüt yaşadım
ama ilk gördüğün ve çeyizine ilk gelen parçayı değiştirme derler..
ki ben değiştir diyenlerin yanısıra değiştirme diyen olmak istiyorum çünkü oldukça şık..
allı güllü pembeli morcivertli değil ki :26:
ayrıca sonra paylaştıgın siyahlı takımlarda geometrik desen yogunlukta ki.. gerek yok umarım değiştirmemişsindir..
şimdi bende fikir alayım?
şöyle ki yarın küçük ev aletlerimi almaya gideceğim ekmek kızartma makinesi ve çaycı ne kadar gerekli? olmazsa olmaz mı yani?
bencede değiştirme canımbenimkide yuvarlaklardan ben aldıktan sonra kareler çıktı çok tereddüt ettim ama en sonunda değiştirmemeye karar verdim
hem kaç kere çıkarıcaksın bide onu düşün. hemde önemli olan yaptığın yemeklerle sofranı sen şenlendireceksin
ayrıca bence güzel yaaa
sağ ol canım benim.sonradan düüşündümde ben evlenene kadar kaç yeni model gelicek ve ben evlendikten snra kaç yeni model değieşecek.moda bu durdurulabilen bir şey değil ki
değiştirmedim canım çokkk teşekkür ederim güzel yorumların içinbence çok gerekli değil çeyiz konusunda aç gözlü bir insan olarak söylüyorum.ekmeği tost makinesinde çayıda zaten çaydanlıkta demlemiyormuyuz ? bak bunları geeçen ekmek kızartma mak. gözü kalan insan olaraktan söylüyorum düşün
sorma tatlım ya al al zaten bitmiyorrrmodaya uyarsak iflas ederiz canım zaten :=)
canım elektronik eşya daha almadığım için fiyatlarınıda tam bilemiyorum ki.burda fiyat söylerken markada önemli biraz.uzaktan bakınca iyi gibi duruyorheh oyyyyy öyle iyi oldu ki bu dediğin cansın
elektrikli süpürge
pratik süpürge
blender seti
ütü
saç krt mak
mikrodalga
su ısıtıcı
toplamda 900 lira 10 taksit
fiyat nasıl?
sorma tatlım ya al al zaten bitmiyorrr
canım elektronik eşya daha almadığım için fiyatlarınıda tam bilemiyorum ki.burda fiyat söylerken markada önemli biraz.uzaktan bakınca iyi gibi duruyor
hımm
tefal braun ve fakir
bir yerden başlamak lazımmış canım evlilik psikolojisi artık oturdu bana iyiden iyiye :44:
son bir soru (şimdilik)
fazla kilo alıp veren bir yapım yok.. gelinliğim 4500 liraydı.. eğer şubatta teslim alırsam kampanyadan 1500 liraya alabileceğim
düğünüm temmuzda.. alayım mı?
heh oyyyyy öyle iyi oldu ki bu dediğin cansın
elektrikli süpürge
pratik süpürge
blender seti
ütü
saç krt mak
mikrodalga
su ısıtıcı
fiyat nasıl?
heh oyyyyy öyle iyi oldu ki bu dediğin cansın
elektrikli süpürge
pratik süpürge
blender seti
ütü
saç krt mak
mikrodalga
su ısıtıcı
fiyat nasıl?
tabikide çoookkk iyifakat model yazıp resimde koyarsan aydınlanmış oluruz canım
bu akşam almaya gidiyorum resimlerini de çekerim özelliklerini de yazarım leylacım ve mutluluknerdesinbenibulcum
gözüme ilişen ve cazip gelen herşeyede sizler için göz atıcam şüpheniz olmasııınn :)
fiyat çok uygunmuş, kalitesnde ben braz kararsız kaldım...meraklaa beklyrm aldıklrının resmlerini
umarım almşsındır
aldım aldım kalitesi de iyi diye düşünüyorum teker teker ekliyorum şimdi..
aldım aldım kalitesi de iyi diye düşünüyorum teker teker ekliyorum şimdi..
gelinliğini aldın galiba hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?