Bu topik kararsızlar için süper olmuş gerçekten
Kızlar Bu pike takımı Sarev marka benim hoşuma gitti ama sizin de fikrinizi almak istedim,güzel mi?
Eki Görüntüle 517158
Kızlar Bu pike takımı Sarev marka benim hoşuma gitti ama sizin de fikrinizi almak istedim,güzel mi?
Eki Görüntüle 517158
Eki Görüntüle 517158
Canım topiğin hayırlı olsun öncelikle, çok iyi düşünmüşsün..
Bende yardım isteyeceğim şimdi..
Eki Görüntüle 516972
Böyle bir küçük baharat takımım var, ben birde üçlü istiyorum şeker, kahve ve çay için büyük olanlardan..
Sandığıma baktım annem 4-5 yıl önce almış büyüklerden, pek beğenmiyorum ama atmak istemiyorum..
Sizce nasıl? Yenisini mi almalıyım?
Eki Görüntüle 516974
slm melike nerdesin kız sen...
kahvaltı takmını byendim...
naptın öle iki tane alp 12 kşilik mi yaptın?
bnde öyle yapmayı düsünmyo degilim...aklımda..
düsünsene gelcek 8 10 kişi misafir kadınlaar özellikle sabah kahvaltısınaa ee sofra karman çorman olcak
sewmyrum öylede blmyrm..
ee peki 2 tane alp 12 yaptın..simdi iki tane caydanlık falan mı oldu onu 1 mi aldın nasl yaptın?
ooo kübüşüm napan ne eden ben iyiyim
hatun 1 takım alsam az olcak 2 aldım bnde çaydanğı da 2 nolur nolmaz hatun kırılır mırılır bişey olur
iyilik canım..
iyyi yapmşssın bnada 6 kşilk az gelyo...ne sacma sey kahvaltlklrı nden 6 kşilik yapmşlar ki
smdi bi biz olsak ailece zaten kafadan 8 olyrz..eeee onun ailesi olsa kahvaltıda hadiii...
bnde iki takım yapmyı dsnyrm almşken, bi topikde dha okumustum o da byle iki tane almş 12 yapmş...
sen hangi markanın aldın? yesildi dmi
tatlım izin mi istiyırsun aşk olsun sana.canım bende daha almadım n kadar alınır edilir bilemiyorum ama eğer yaşayacağın yer soğuksa normalinden fazla almanı öneririm.şöyle kabaca hesap yapalım.sizin için 2 misafir için 2 olsa çok mu olur:26: iyi bir soru bak bende öğrenmiş oluurum evli bayanlar yapsa yorum çok iyi olurKızlar yaaa bende katılabilir miiyiiimmm?
Battaniye istiyorum bendeee,sizce kaç tane almalı?
Birde önerdiğiniz var mı acaba?
bakın ben şunları beğendim ama:44:
ne dersiniz?
Bunlar Taç ve fiyatları 77.25 tl
Eki Görüntüle 517600 Eki Görüntüle 517601
bordolusu guzel fiyatı cok uygun bence kacırma..ben 3 tane battanıye aldım yeter heralde smdılık:)
Kızlar yaaa bende katılabilir miiyiiimmm?
Battaniye istiyorum bendeee,sizce kaç tane almalı?
Birde önerdiğiniz var mı acaba?
bakın ben şunları beğendim ama:44:
ne dersiniz?
Bunlar Taç ve fiyatları 77.25 tl
Eki Görüntüle 517600 Eki Görüntüle 517601
tatlım izin mi istiyırsun aşk olsun sana.canım bende daha almadım n kadar alınır edilir bilemiyorum ama eğer yaşayacağın yer soğuksa normalinden fazla almanı öneririm.şöyle kabaca hesap yapalım.sizin için 2 misafir için 2 olsa çok mu olur:26: iyi bir soru bak bende öğrenmiş oluurum evli bayanlar yapsa yorum çok iyi olur
ikisie güzelll
birde leopar desenlisi vardı taç'ın ..oda güzel.."
Taç için fiyat iyi gerçekten.. Ben sevdim ikisinide..
Benim 4 tane oldu battaniyem, durdum artık almayacağım..
aslında 4 ideal gibi bencedeee:44:
Soğuk burası cidden
aşk ısıtır ki amaaaa
leopar aslında bunun ilki:44:
Kahve leopar,sen siyah leopar mı diyosun yoksa?
benimki açık renkliydi canım kahve tonlarıydı bu muyduacaba ya uuz zaman oldu çünkü..
Nevresimdünyası güenilir site mi canım
bende sarevden beğendiklerim var nevresim takımını yeni olan nevresim takımları var mı ?pike takımları felan?
aslında 4 ideal gibi bencedeee:44:
soğuk burası cidden
Aşk ısıtır ki amaaaa
leopar aslında bunun ilki:44:
kahve leopar,sen siyah leopar mı diyosun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?