var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Sağol fikrin için,ama bende bir tane çiçek desenli var değişiklik olsun dedim

bence güzel cnm güle güle kullan

ooo kübüşüm napan ne eden ben iyiyim

hatun 1 takım alsam az olcak 2 aldım bnde çaydanğı da 2 nolur nolmaz hatun kırılır mırılır bişey olur

ooo kübüşüm napan ne eden ben iyiyim

hatun 1 takım alsam az olcak 2 aldım bnde çaydanğı da 2 nolur nolmaz hatun kırılır mırılır bişey olur

iyilik canım..
iyyi yapmşssın bnada 6 kşilk az gelyo...ne sacma sey kahvaltlklrı nden 6 kşilik yapmşlar ki
smdi bi biz olsak ailece zaten kafadan 8 olyrz..eeee onun ailesi olsa kahvaltıda hadiii...
bnde iki takım yapmyı dsnyrm almşken, bi topikde dha okumustum o da byle iki tane almş 12 yapmş...
sen hangi markanın aldın? yesildi dmi

evet tatlım yeşil benim ki schafer aldım ben

Kızlar yaaa bende katılabilir miiyiiimmm?

Battaniye istiyorum bendeee,sizce kaç tane almalı?

Birde önerdiğiniz var mı acaba?

bakın ben şunları beğendim ama:44:

ne dersiniz?

Bunlar Taç ve fiyatları 77.25 tl

bordolusu guzel fiyatı cok uygun bence kacırma..ben 3 tane battanıye aldım yeter heralde smdılık:)

tatlım izin mi istiyırsun aşk olsun sana.canım bende daha almadım n kadar alınır edilir bilemiyorum ama eğer yaşayacağın yer soğuksa normalinden fazla almanı öneririm.şöyle kabaca hesap yapalım.sizin için 2 misafir için 2 olsa çok mu olur:26: iyi bir soru bak bende öğrenmiş oluurum evli bayanlar yapsa yorum çok iyi olur

ikisie güzelll

birde leopar desenlisi vardı taç'ın ..oda güzel.."

aslında 4 ideal gibi bencedeee:44:
soğuk burası cidden
Aşk ısıtır ki amaaaa

ikisie güzelll

birde leopar desenlisi vardı taç'ın ..oda güzel.."

leopar aslında bunun ilki:44:
kahve leopar,sen siyah leopar mı diyosun yoksa?

Soğuk burası cidden
aşk ısıtır ki amaaaa

Kahve leopar,sen siyah leopar mı diyosun yoksa?

benimki açık renkliydi canım kahve tonlarıydı bu muyduacaba ya uuz zaman oldu çünkü..

Nevresimdünyası güenilir site mi canım

bende sarevden beğendiklerim var nevresim takımını yeni olan nevresim takımları var mı ?pike takımları felan?

ben buradan baya alan duymuştum canım ya
güvenilir site diye biliyorum

ben dalmacyalılarıda cok begenıorum güzel duruo mink in battaniyelerinden.ben sarewden almıstım..tacınkılede güzel

soğuk burası cidden
Aşk ısıtır ki amaaaa

kahve leopar,sen siyah leopar mı diyosun yoksa?

AY NE Güzel dedin aşk ısıtır ben alsam 4 alırım herhalde .bende ikisini beğendim ama bence bir koyu bir açık renk al hoş olur.hatta yatak odası mobilyanla uyumlu olsun teki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…