• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel, %1 morfoloji ve hızlı ileri sıfır ile doğal yoldan gebelik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun aynı durum bizde de vardı. Morf 1, ileri hız 0 yavas hız 15, sayı 40 milyon ve 2. Derece varikosel(3 sene önce teşhisleri böyleydi) biz 2 sene tedaviler kürler kaan aydos vs denedik hicbisey değişmedi hamile kalamadım tüp bebekle oğlum oldu. Sonra da şimdi kendiliğimden hamileyim ne takviye ne sigara bırakma ne ameliyat. Bence iş kafada bitiyor. Siz onların yarayacagına inandıgınız icin, biz de artık cocuk fikrini düsünmeden yasadıgımız icin oldu Allahın izniyle
Sayiniz toplamda mi 40 mlyn bizim de bas anomalisi cok yuksek en son %96 cikmisti onumuzdeki ay tup bebek icin ilk muanemi olcam hayirlisi bu ay olsa keske gitmeden😔

Sayiniz toplamda mi 40 mlyn bizim de bas anomalisi cok yuksek en son %96 cikmisti onumuzdeki ay tup bebek icin ilk muanemi olcam hayirlisi bu ay olsa keske gitmeden😔
Yok mlde 40 milyondu sanırım. Hayırlısı olsun hakkınızda Allah kucagınızı boş koymasın. Size önerim embriyolarınıza pgt yaptırın cünkü baş anomalisi sıkıntı cıkarıyor. Doktorlar gerek yok daha uas genc ilkdeneme vs dicek kanmayın

Merhaba canim saglicakla kucagina alirsin insallah sayiniz totalde mi mld mi 37 milyon acaba bizimde sayi hiz morfoloji hepsi dusuk darisi bize olsun😔
Sayimiz totalde 37 milyondu evet. Sayi iyiydi ama morfoloji %1 ve hareket olmayınca bir onemi kalmiyor. Sanirim macun ise yaradi cunku 2 senedir ugrasiyorduk.

Yok mlde 40 milyondu sanırım. Hayırlısı olsun hakkınızda Allah kucagınızı boş koymasın. Size önerim embriyolarınıza pgt yaptırın cünkü baş anomalisi sıkıntı cıkarıyor. Doktorlar gerek yok daha uas genc ilkdeneme vs dicek kanmayın
Pgt ne demek canim genetik test mi oluyo? ne kadar oluyo ucreti

Kızlar ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bir merkezde %36 ileri hız çıkıyor
Diğer merkezde %3 şaşkınım

Buradaki aktar kargo yapiyor. Bana cok iddiali konustu 643 bebegim var benim bu macunla dedi. Isterseniz bilgilerini verebilirim.
Canim benimde sorun hemen hemen seninle ayni eşimin sonuçları bende kullansam fayda gorur muyum banada yardimci olur musun

Eklentiler

• 20201107_223345.webp
    20201107_223345.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 48
Back
X