Merhaba Kader arkadaşlarım;
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin..Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle...
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle...
canım benim çook iyi yapmışsın bencede inş dediğin gibi umut olur ve hayırlıs ile rabbimin izni ile bebek haberleri okuruz :)
benim eşimin ameliyatı daha çok yeni nasıl geçeçek bu 3 ay yaaw
_tarih_
05.01.2013
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
canım inşallah buraya hamilelik haberlerimizi yazarız.
ameliyat tarihi: 15 haziran 2012
inşallah canımm ekliyorum hemen listeye:)
kızlar benim eşim de 20 gün sonra ameliyat olacak. inşallah hayırlısı olur. ve çok beklemeyiz
Listemiz;
suveyma 12 haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012
canım bizim ameliyat tarihimiz de 30 ekim 2012
canımbenim özelden mesaj atma hakkım dahaca yok burdan yazıyorum o yüzden dr eşime antibiyotik verdi sonuncusunuda bu akşam içti hayırdr cnm ne oldu ki :)
ARKADAŞLAR LİSTEYE ADIMIZI KENDİMİZ EKLEYELİM EN SONKİ HALİNE copy paste yaparak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?