Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

onlyliz

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
526
2
641
İstanbul
Merhaba Kader arkadaşlarım;

Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle...

ARKADAŞLAR LİSTEYE ADIMIZI KENDİMİZ EKLEYELİM EN SONKİ HALİNE copy paste yaparak:)

Son düzenleme:

bizim ameliyat tarihimiz

12 eylül 2012

canım benim çook iyi yapmışsın bencede inş dediğin gibi umut olur ve hayırlıs ile rabbimin izni ile bebek haberleri okuruz :)
benim eşimin ameliyatı daha çok yeni nasıl geçeçek bu 3 ay yaaw
_tarih_
05.01.2013

tşkler dilekcim aminnn tez zamanda gelsin güzel haberler inşallah...sakın üzülme ve merak etme öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile ameliyat tarihini ekliyorum hemen canım :)

Son düzenleme:

canım inşallah buraya hamilelik haberlerimizi yazarız.
ameliyat tarihi: 15 haziran 2012

kızlar benim eşim de 20 gün sonra ameliyat olacak. inşallah hayırlısı olur. ve çok beklemeyiz

cnm inş.hepimizin yüzü güzel haberlerle ummadık anda gülüverir ALLAHIN izniyle bebişlerimizde döbüşşlerimize konuverir benim eşimin ameliyat tarihide 8mayıs 2012

Listemiz;

suveyma 12 haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012

Son düzenleme:
canımbenim özelden mesaj atma hakkım dahaca yok burdan yazıyorum o yüzden dr eşime antibiyotik verdi sonuncusunuda bu akşam içti hayırdr cnm ne oldu ki :)

canımbenim özelden mesaj atma hakkım dahaca yok burdan yazıyorum o yüzden dr eşime antibiyotik verdi sonuncusunuda bu akşam içti hayırdr cnm ne oldu ki :)

tamam dilekcim sen ilaç vermedi deyince biran aklıma takıldı acaba dedim antibiyotik vermedimi doktor diye bir sorayım dedim:) önemli bişey yok yani canım:)

arkadaşlar benim eşimde 14 ocakta ameliyat olacak doktor açık ameliyat yapıcam dedi.sizinkilerin ameliyat şekli nasıl, iyileşme süreleri nasıl,anlatırmısınız.hepimiz için hayırlısı olsun

cnm ii akşamlar benim eşimde bu ayın 17 sinde yani haftaya perşembe ameliyat olacak çift tarfalı varikosel
bizim sorun eşim azospermli yani eşim daha önce 2 kere tese ameliyatı oldu
bakalım varikosel ameliaytından sonra bitkisel ve iğneye başlayacak 3 aylık kür sonra sperm testti yapacak
bende gelişmeler olursa buraya yazarım:26:
sizde sperm çıkışı oluyormu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…