arkadaşlar benim eşimde 14 ocakta ameliyat olacak doktor açık ameliyat yapıcam dedi.sizinkilerin ameliyat şekli nasıl, iyileşme süreleri nasıl,anlatırmısınız.hepimiz için hayırlısı olsun
hayırlı sabahlar. ameliyat tarihlerimizin yanında uyguladığımız kürleride yazalım mı.
ben başlayayım. kendim için iki defa soğan kürü yaptım. sonrasında (halen devam etmekteyim) incir-havuç kürü uyguluyorum.
eşim iki aydır keçi boynuzu kürü + L-argınıne isimli ilaç içiyor. bir de keçi boynuzu pekmezi+bal+fındık+ceviz+badem+çekirdekli siyah üzüm+çörekotu+tarçın karıştırdım ve sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyor. şifa niyetine bende biraz yiyorum.
arkadaşlar benim eşimde 14 ocakta ameliyat olacak doktor açık ameliyat yapıcam dedi.sizinkilerin ameliyat şekli nasıl, iyileşme süreleri nasıl,anlatırmısınız.hepimiz için hayırlısı olsun
cnm ii akşamlar benim eşimde bu ayın 17 sinde yani haftaya perşembe ameliyat olacak çift tarfalı varikosel
bizim sorun eşim azospermli yani eşim daha önce 2 kere tese ameliyatı oldu
bakalım varikosel ameliaytından sonra bitkisel ve iğneye başlayacak 3 aylık kür sonra sperm testti yapacak
bende gelişmeler olursa buraya yazarım:26:
sizde sperm çıkışı oluyormu
arkadaşlar benim eşimde 14 ocakta ameliyat olacak doktor açık ameliyat yapıcam dedi.sizinkilerin ameliyat şekli nasıl, iyileşme süreleri nasıl,anlatırmısınız.hepimiz için hayırlısı olsun[/ canım benim eşimde açık ameliyat oldu çok şükür şimdilik bir problem çıkmadı,biz ameliyatın 2.günü taburcu olduk hastane çıkışında aracımızı eşim kullandı zor bir ameliyat değil 1hafta evde istirahatliydi sonra iş başı yaptı
suveymacım günaydınn canımm kür fikri çok güzel canımm allah şifa versib inş dediğin gibi herkes yazsın daha iyi olurr acaba sperm analizlerinide yazsakmı ameliyat tarihinin yanında çünkü en çok birbimize bu soruyu soruyoruz sayı morfoloji hız hepsini yazsakmı acaba ne dersiniz kızlar?
kızlarrr iyi akşamlarrr 2. spermiyogram testimizin neticesini akşamüstü aldık ve sizinle hemen paylaşmak istedim iyimi kötümü kafam çok karışık sayı artmış ama hız ve morfolojide düşme var yada 1.testimizin sonucu yanlıştıbilemedim ve sonuçlar şöyle;
1.spermiyogram sonucumuz
1 ccdeki sperm 8.877.000
total sperm 33.000.000
ileri hızlı %49
hareketsiz % 35
yerinde hareketli %9
morfoloji %12
2. spermiyogram sonucumuz
1 ccdeki sperm sayısı 17.000.000
total sperm sayısı 47.600.000
ileri hızlı% 34
yerinde hareketli % 32
hareketsiz %34
morfoloji % 4
baş defekti % 54
boyun defekti % 23
kuyruk efekti % 19
yorumlarınızı bekliyorummm arkadaşlarımm
canım benim bana iyi gibi geldi dr ile görüşmedinizmi ne dedi doktor bide 1 testi ne zman yaptırdın ameliyattan sonramı öncemi cnm...
dilekcimmm canımm çokk tşk ederimm beni gece gece öyle mutlu ettinki anlatamam allah razı olsun senden hiç keyfim yok inan eşimindesevinsekmi üzülsekmi bilemedik evet sayımız çıkmış ama hız ve morfolojimiiz düşmüş neden düştü anlayamadım gerçi buradaki arkadaşlar klomen kullanımının ilk aylar düşürdüğünü yazmışlardı yada ikinci seçenek birincisinde yaptırdığımız yer bir yanlışta yapmış olabilr eşimle böyle düşünüyoruz son testi tümlabta yaptırdık güvenilir olduğu için haftayada dna hasar testimizin sonucunu alıp sonra hemen doktora gidicez işte böyle canımm benimmm son durumumuz bu birbirimize dua edelimmm iyiki siz varsınız yoksa ben bu günleri nasıl atlatırım
canım benim üzme kendinide eşinide sen bana diyordun şimdi ben sana diyorum :) rabbim yar ve yardımcımız olsun bi dr gidin doktorla görüşün hemen karartma içini biliyorusn iyileşme sürecinin 1 sene ye kadar vakti var bide ben ilk aylarda ilaç içmemek gerektiğini duydum işte o yüzden mi acaba düşme amaaaan ne bilim ya of neye inanacağımızı bilemiyoruz dimi 1 seneye kadar vakti varmış iyileşmenin ama eminim sende benim gibi 1 seneyi bekleyemem diyorsun sabredemm diyorsundur kesin ama ne yapalım bizimde sınavımız buymuş sabır sabır dimi ???sen bana özelden mesaj at tatlım faceden ekleyeyim seni ya:)
canım benim bana iyi gibi geldi dr ile görüşmedinizmi ne dedi doktor bide 1 testi ne zman yaptırdın ameliyattan sonramı öncemi cnm...
canımmm face kullanmıyorum şu an ben acarsam birgün eklerim seni ama:) bol bol yaz 100 e ulaş hemende özelden yazışırz ok :)bana moral verdiğin için saol cnm insan bazen öyle ümitsizlğe düşüyorki gerçi şükretmekte lazımm en azından sayı olarak artmışş sınır 15 milyon biliyosun artık en azından onun üstüne çıkmışız içim bir nebze bu açıdan rahatladı evet bitanem dediğin gibi beklemek zor sabır sabır sabır... allahımmm inşalah yüzümüzü tez zamanda güldrsünn öyle çok istiorum ki burada hepbirlikte bebiş habelrini vermek için allah büyük duaedelim bol bol ...bu aradaa onca aydan beri burdayımm canımm senin kadar ilgili samimi bir arkadaşım olmamıştıı inan şu saatte bu moralle yüzümü güldürdüğün içinn çok ama çok tşk ederim tekrar sana allahımda tez zamanda senin yüzünü bebişinle güldrsün inş dilekçim kader arkadaşımm benimmm :)
kızlarrr iyi akşamlarrr 2. spermiyogram testimizin neticesini akşamüstü aldık ve sizinle hemen paylaşmak istedim iyimi kötümü kafam çok karışık sayı artmış ama hız ve morfolojide düşme var yada 1.testimizin sonucu yanlıştıbilemedim ve sonuçlar şöyle;
1.spermiyogram sonucumuz
1 ccdeki sperm 8.877.000
total sperm 33.000.000
ileri hızlı %49
hareketsiz % 35
yerinde hareketli %9
morfoloji %12
2. spermiyogram sonucumuz
1 ccdeki sperm sayısı 17.000.000
total sperm sayısı 47.600.000
ileri hızlı% 34
yerinde hareketli % 32
hareketsiz %34
morfoloji % 4
baş defekti % 54
boyun defekti % 23
kuyruk efekti % 19
yorumlarınızı bekliyorummm arkadaşlarımm
sağol cnm sen kaç yaşındasın ben 26 yaşndayım ya ben sana kendi durumumu anlatsam seni dahada bunalıma sokarım be o kadar karamsar biriyimki anlatamam sana piskolojim o kadar bozuk ki inan ewden dışarı çıkmıyorum anname bile gitmiyorumıyor dışarı eşim beni zorla çıkar herkez bana sana ne oldu diyo sinir oluyorum böle denince şu anda abimin eşi hamile 8 aylık ewliler 2 aylık hamile ben 3 yıllık evliym annemlerin o tarafa gitmek istemiyorum akrabalarımın hepsi bi arada oturuyo herkez ahh vahh diyor bana bana acımalarına üzülmelerine çok takıyorum bana rabbim acısın o kadar doluyum ki belkide haddinden fazla, kimseye derdimi anlatamıyorum dertleşemiyorum burası ve sen bana bir kaç gündür olsun ii geldi bana bende sana çok teşekkür edrim sende çok ilgilisin canım benim..
sayınız gayet guzel artmıs canım hızda kotu degıl nekadar dusuk degrler ıle hamıle kalan arkadslarımız var oyuzden stres yapma bence canım esıne e vıtamını cınko destegı yaapbılırsın
dilekkkkkk inannnn aynı duygularr içindeyim bendee hayatımm yaaa o kadar karamsarım okadar piskolojm bozuldu ki anlatamam kimseyle görüşmek istemiyorum ne br arkadaşımla ne bir akrabamla ..aynı şekildee ne zaman bir tanıdık görsem hep aynı şeyler ne zaman bebek yapıkcasın sen çocukmusun yapsana ah ah ah vah vah karşı komşum hamile işin kötüsü aynı zmaan hamile kalmayı planlıoduk ne bilebilirdim ki böyle bir şey yaşayacağımızı yoksa lafını bil etemzdim dünde yukarıdaki komşumun hamile olduğunu öğrendim inan sinir bozucu onları kıskanmak değil sadece hep aynı soru neden ben!!!durumu anlamaya başladılar sanırım acıyan gözlerle bakmalrından imalarından inan usandımm biz eşimle birbimizi hep telkin ediyoruz kendi içimizde allaha şükür bir sorun yok..sorun evde değl dışarıda dışarıdakii kendini bilmez insanlarrdaaa senin bir boş tarafını görmeye görsünlerr ..böyle giderse sanırım bu çok sevdiğim evimdende taşınmayı düşünüyorum başka çaremde yokbende 1.5 yılllık evliyim canım 31 yaşındayımm yaş geçiyor sen daha küçüksün ama benim yaş 30 u geçti korkularım var elbette ne bilim canımm yaa çok zor içinde bulunduğumuz bu durum allah bizeeeee yardm etsinn
gogicim iyi geceler saol arkadaşımm bunları duymak güzel sizlerden kürlere vtaminlere devam ediyoruz canımm asıl 6. ayda değerler çıkıyormuş umarım daha iyi olur saol tekrar canımm,,, hepimzin hamilelik haberlerini vereceğimiz o güzel günlerr tez zamanda gelir inşşallah.. hepimiz için hergün dua ediyorum allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?