Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından 9 ay sonra..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende suan reglım ve bende denicegim bu ay olmazsa gelecek ay jel denicegim çareler bitmez yeterki hep umut olsun pessssss etmicegimmmmmm allah güç versin bizlere
prosssed jel mı......hadı hayırlıs olsun bak dıyorum ya ben 0 deger ıle hamıle kaldım pesss etmek yok

Eşim sıcağı hiç sevmez zaten normalde dusu bile çok ılık suyla alır ama olacak olunca engel olmuyo hiçbişey

3.ay için çok iyi artmış masallah..malesef biz boyle bir sicrama hiç goremedik gönlümüzü ferah tutalım arkadaşlar Allahım nasip etmişse olacak..
canım ben inanınkı bu kadar beklemiyordum özellikle bu topiklerdeki yazıları okuyunca ama hep dua ettim ve o testin olduğu gün sevinçten ağladım hamıle degıldım ama olsam o kadar ağlardım heralde sevindim dua ettim çok şükür dedim sizde öyle yapın allaha sonsuz inancım o ol der olur

presed jel canım evet ama herkese yaramıyor ama yarayanda var yani denemekte fayda var araştırabilirsin canım

Çok duydum bi bakayım bende amelyattan sonra başlayacaz artık her şeye hayırlısı ne diyelim canım eşine zorlada olsa sıcaktan uzak durmasını ikna et çok önemli bunlar kur ilaç vs kullanıyormu peki

peki stresin varmıydı o ay canım
canım esım amelıyat oldu...ıste testler yapıldı amelıyat sonrası 3 ay sonra ılk test ılerı hız sıfır ıdı......morfolojı ıse 2 den dort eyukselmıstı...sayı zaten yuksektı azcık daha artmıstı...sonra yıne test oldu yıne aynı...tam bırıncı yılımda hamıle kaldım...stres var mı desen oluyodu tabı heray umıtlenmek adet olmak esım zaten ısı cok streslı...ama sukur kı travma derecesınde stresımız yoktu.....kurtaj oldum...derken ıste buay tup yaptık yıne ılerı hızımız sıfır.....bu kez morfolojımız dort ıken bır e dusmus...ama tup yapacagımız donemlerde vefat eden arkadasımız oldu uzuntulerı vardı cok streslıydık..bızı etkıledı dıyebılırız

Çok duydum bi bakayım bende amelyattan sonra başlayacaz artık her şeye hayırlısı ne diyelim canım eşine zorlada olsa sıcaktan uzak durmasını ikna et çok önemli bunlar kur ilaç vs kullanıyormu peki
canımharnup pekmezi ve suyu kullanıyor proxed plus yaramadığı için kullanmıyor havuç ,nohut ,nar, fındık ,fıstık pek bitkisel kütrlerle arası yok ben yoksa neler yaptım yemedi isteseniz yazım bilgi olması içi
1.gingsen(100 gr.)
2.kakule 100 gr
3.caksur suyu ve koku ogütülmüş
4.harnup tozu

bunları bala veya pekmeze karışrablirsiniz ama yarım kg pekmeze rahat olur tadıda kötü olmaz
5-harnup suyu
6 harnup pekmezi bunlar spem dostudur özellikle gingsen ve
kakule

bunları mesir macnunda bazılarında bulabilrsiziz ve asla adaçayı içirmeyin eşlerinize

zaten biraz soğuk suyla duş alıyor ama buz konusu demiştim inanmadı yapmadı

polen
arısütüde iyi gelir kızlar tabiki bunun yanında iç çamaşırı ,kıyafet,(dar olmıcak)duş alma şekli(ılık),ilişki şekli, (belin altına yastık koy )sigara ve alkol kullanılmıcak gibi gibiiiiiiiii........ yani herşey bize düşüyor eşimizin yanında olmalıyız

Harnup özü-proxeed plus-evicap-polen-bal-fındık badem ceviz-e vitamini-kabak çekirdeği-havuç suyu-zeytinyağında bekletilmiş incir-co enzim-omega 3 hepsini kullandı eşim.Ameliyat sonrası sadece sayımız arttı.Ama gerisi değişmedi.Morfolojimiz gene 0.İleri hareketlilik çok düşük.Sayımız 6milyonlardan 18 milyona çıktı fakat bunun yıkıma sonrası değerleri de düşük.

Benim bu işten anladığım,değerleri çok çok düşük hastalarda ameliyat fayda etmiyor pek.
Değerleri az düşük hastalarda ise ameliyattan sonra düzelmeler görülüyor..

9 ay oldu yahuu..Bekle bekle artacak diyee..Nasip,kısmet diyoruz,boynumuz kıldan ince

Teşekkür ederim canım deneyecem artık amelyattan sonra başlamayı düşünüyorum kürlere falan hayirlisiyla bi olalım da

canım benim eşim ameliyattan önce proxed plus kullandı ileri hareket %11 di sonra %2 ye düşmüştü yani hiç fayda görmemiştik bünyeden bünyeye dğişiyor bence denedik ve gördük ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…