Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatından 9 ay sonra..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evrem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
176
92
98
Sayı haricinde değişen hiç bir şey olmadı malesef morfoloji,hareketlilik değerleri yerlerde..9 ay boyunca da yemediği bitkisel kürler, içmediği ot kalmadı

Sayı haricinde değişen hiç bir şey olmadı malesef morfoloji,hareketlilik değerleri yerlerde..9 ay boyunca da yemediği bitkisel kürler, içmediği ot kalmadı
Hadi yaaaaaa canım böyle seyler duyunca cok üzülüyorum siz bence baska bir hastanede tekrar tahlil verin belki cihazda sorun vardir

morfoloji cok cabuk düzelmez canım ama hareket biraz düzelmesi lazımdı sen yinede umıdını yıtırme Allahtan usanmadan iste .

Slm iyi akşamlar valla bende böyle okudukça üzülüyorum doktorlar %60 ilerleme oluyor diyolar bizde amelyata karar verdik pazartesi amelyat olacak eşim ama gözümde korkmadi değil amelyattan

Slm iyi akşamlar valla bende böyle okudukça üzülüyorum doktorlar %60 ilerleme oluyor diyolar bizde amelyata karar verdik pazartesi amelyat olacak eşim ama gözümde korkmadi değil amelyattan
canım ilerleme oluyor ama morfoloji bozukluğu zor iyleşiyor zamn alıyor ama hareket dada cabuk iyleşiyor allah sağlık versin eşlerimize .pozitif düşünün ben düşünüyorum ama stresden de galiba olmuyor bu stres nasıl bir şey anlamadım vücudumu ele gecirmiş

Aminnn insallah canım.. Umut hiç bitmiyor her yeni regl dönemi sonrası maraton yeniden basliyor sizin sayınız morfolojiniz falan nasıl test yaptirdinizmi S Sosyalkadin
canım ileri hareket düşük diğerleri iyi çok şükür .ameliyattan önce ileri hareket %2di
%14 oldu 3.ay sonrası istersen detaylı yazabilirm

Aynen canım ya stres tepeme çökmüş kalkmak bilmiyo 1 buçuk senedir inşallah canım bizimde morfoloji sıkınti bide hareket Rabbim acil şifa versin hepimizin eşlerine

İyi akşamlar burada güzel haberler duymak gerçekten çok iyi geliyor..Bizlerinde iyi haberler vereceği günler gelecek insallah şimdiden geçmiş olsun ameliyatta korkacak hiçbirşey yok küçük bir operasyon hemen olup bitiyor.. sizde durumlar nasıl sayı falan?

canım ileri hareket düşük diğerleri iyi çok şükür .ameliyattan önce ileri hareket %2di
%14 oldu 3.ay sonrası istersen detaylı yazabilirm
Maşallah iler hiz güzel artmis ... Ben aylardir burada okuduğum kadarıyla sayı iyiyse bebisin çok bekletmediğini dusunuyorum .

arkadaşlar aslında imlansız değil ama su bir gerçek biz hep düşündüğümüzden olmuyor tamam sıkıntı var ama bizim gibi sıkıntı olupda hamile olanlarda var onlar bir sekilde stressiz anlarını yakalıyor oluyor allah da yazınca tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…