selam arkadaşlar ben de sizinle aynı sorunları paylaşıyorum bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz ilk biseneden sonra doktora gittik varikosel çıktı eşimde sayı 13-18 milyon arasında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 sene 4 ay oluyo sayımızda düzelme var 38-42 milyon arasında değişiyo ama hareketlilik % 0 malesef 2 aşılama yaptırdık olmadı eylül gibi tüp bebek düşünüyoruz aynı durumda olupta uyguladığınız ve sonuç aldığınız şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
damlaselencım bız daha amelıyat olmadık ama kecıboynuzu kürü yap cok faydalıymıs.bız 1 aydr yapıyoruz.ve cılek domates bol bol yesın esın.ben hergece zeytınyagına batırılmıs ıncır verıyorum sabah aksam yesın bırer tane.bal-polen-arısutu karısımı aldık aktarlarda var.ve havuc cok yararlıymıs harekete.bız suyunu sıkmıyoruz esım yıyor hergun.bunun yanında kecıboynuzu pekmezı yıyor sabah aksam.fındık badem cevız.gınseng tabetı aldık spermlere ıyıymıs.avokadoda ıyıymıs aldıgın zaman yesın .ama kecıboynuzu suyu ıcsın ılk bır hafta sabah aksam ıcecek.sabahtan 6-7 kecıboynuzunu kır kaynamıs su ekle yarım lıtre su bu.sonra 3 dakıkayı gecmıycek sekılde kaynat.altını kapat 20 dak beklet sonra ıcsın bunu aynı gun ıcebılır bır bardak sabah bırdagınıda aksam.1 haftadan sonra yatmadan oncce 3-4 kecıbynuzunu kır aynen kaynamıs su koy kaynat 3 dak gecmesın.ıcsın.ve tabı pekmezı bal-polen-arısutu ıyıymıs ve havuc ve domates bol bol yesın zaten sımdı yaz bol bol ver.ve tabı ıncır bunlar en kolay bulunanları yap ınsallah bebısını alırsın en kısa zamanda kucagına.ve ısteyen herkes amin
slm arkadaşlar eşimin kasıklarında agrılar başladı galıba varıkoselden eşim kontrole gitceeek belkıde amelıyta hemen ikna olur varıkoseldenmı acaba bu agrılar maça gitmişti maçtan sonra zor yürüyordu acaba kasık agrısı varıkosledenmı oluyrr
kızlar size birşey sorucağım benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sol ve sağ taraftan ancak 3 ay olmasına rağmen sol tarafta şişlik ve ağrı varmış bu normalmidir yoksa şişliğin bu kadar süre kalması anormalmidir amelyiattan bir ay kadar sonra işe başladı ve tüm gün ayakta kalıyor bunun sonucunda şişlik oluşurmu umarım tekrar ameliyat olmsı gerekmez çok korkuyoruz 3 aydan beri de sperm arttırıcı vitamin hapı kullanıyor doktorun tavsiyesi üzerine 6.ayda gel tekrar spermiyogram alalım dedi biz şişlikten korkuyoruz varikosel tekrarlamış olabilirmi ya da ameliyat başarısız olduğu için mi şişlik oluştu bilemiyoruz yardımlarınızı bekliyorum kızlar[/QUO
benim eşimde 1,5 ay önce ameliyat oldu şişlik yok ama ara ara ağrı oluyo.eşin bütün gün ayakta olduğu içindir ama yinede doktora muayne olsun içiniz rahatlamış olur.
olabilir canım varikosel ağrı yapıyomuş öle duymuştum. doktor tabi daha ii bilir belki isteğin olur eşin ameliyat olur bian önce.hayırlısı canım sende bian önce bebişine kavuşursun ...
kızlar size birşey sorucağım benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sol ve sağ taraftan ancak 3 ay olmasına rağmen sol tarafta şişlik ve ağrı varmış bu normalmidir yoksa şişliğin bu kadar süre kalması anormalmidir amelyiattan bir ay kadar sonra işe başladı ve tüm gün ayakta kalıyor bunun sonucunda şişlik oluşurmu umarım tekrar ameliyat olmsı gerekmez çok korkuyoruz 3 aydan beri de sperm arttırıcı vitamin hapı kullanıyor doktorun tavsiyesi üzerine 6.ayda gel tekrar spermiyogram alalım dedi biz şişlikten korkuyoruz varikosel tekrarlamış olabilirmi ya da ameliyat başarısız olduğu için mi şişlik oluştu bilemiyoruz yardımlarınızı bekliyorum kızlar
slm arkadaşlar, ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e ama sizleri takip ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
Eşim 2 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,
bizim sayı 58 milyon, ileri hareketli düşüktü.
ameliyattan sonra kullanmam gereken kürler ve ilaçlar nelerdir,
deneyenler yardımcı olursanız sevinirim.
doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış :sm_confused:
gelişmeleri yazarım, hepinize sevgileeerr a.s.
eevt canım bizimde 3 ay geçmesine rağmen şişlik vardı kontrole gidince söyledi eşim ama bi anormallik yok demiş biraz şişlik oluyo galiba..
canım ya bizim ameliyatımızın üzerinden 1 sene 4 ay geçti ama hala bebişimiz gelmedi sorunumuz spermler ama bize hiç bi ilaç verilme di siz ne kullanıyorsunuz acaba canım ialaç olarak
canım geçmiş olsun ,arginmax diye bir multi vitamin war o hareketliyi arrtırıyor,keçi boynuzu kürü sayıyı fırlatıto,bal polen arı sütü hareketliliği atttırıyo,ceviz ,kayısı mevsim sebzelerinin yemeğini yedir,faydasını görürsün
Şimdiden kolay gelsinnnn...
Sğl. arkadaşım, bitkisel kürleri uygularım ama ilacı acaba doktora sormadan versek bişey olur mu? birde evicap'a devam edebilirsin demiş.
Evicap da vitamin sonuçta, acaba napsakk fisfisfis
Doğru dürüst anlatmıyor ki şu doktorlar kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?