Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir de bi şey soracaktım çok kötü öksürüyorum boğazıma ne iyi gelebilir acaba?ıhlamur kuşburnu dışında.

bir de bi şey soracaktım çok kötü öksürüyorum boğazıma ne iyi gelebilir acaba?ıhlamur kuşburnu dışında.

corekotu bal karisimi diye biliyorum canim . core otunu dov ez balla karistir ye . Hem gozun aydin hemde cok gecmis olsun. Allah Kucagina almayida nasip etsin.

ben eklemeyi unutmuşum darısı herkesin başına

yaaaaa banada umut oldu bu topik benim eşimmmde hareket 0 dıı 4 ay önce çift varikosel oldu hareket %15 oldu düşük ihtimalle gebe klabilirim bi buçuk yıl önce boş gebelik yaşadım 6 yıldr istiyoruzz daha öce sebebsiz ilf gurubundaydıkeşim sigara içiyo ben ona ancak ballı karışımm yedirebiliyorum inatcı keçi kendisi((((((((

Merhaba kızlar

Forumu yakından takip eden arkadaşlar biliyor ki eşim 3 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.Ameliyat öncesi 3 milyon olan sayımız şuan 0 a düşmüş.Ve ileri hareketli sperm sayısı da %0.Umutsuzluga kapılmamız için henüz erken mi?Bizim gibi sıkıntı yaşaan kimse varmı?Bu arada eşime arimidex adlı bir ilaç yazdı doktor.Bu ilacı kllanmış olan kimse var mı kızlar teşekkürler((

slm canım aynı durumu suan biz yasıyoruz benim eşiminde ameliyattan önce 2 milyondu sayı ameliyattan 6 ay sonra yani 1 ay önce tüp bebek tedavisine basladık orda esimde hic sperm bulamadılar azosperm dedi doktor ama işlem günü tekrar bakalım dedi bize yetecek kadar buluruz belki dedi yoksa tese yaparız dedi yani ameliyatla testisden sperm alıp canlandırmaya calısacaklardı ama işlem günü buldular gerek kalmadı teseye ama malesef tüp bebek tutmadı kısmet böyleymiş şuan eşimin spermi ne durumda bilmiyoruz hayatı akışına bıraktık hayırlısı bakalım ne olcak bilmiyoruz

Arkadaşlar varikosel ameliyatı benim için bir umut ama sizin bu durumunuzu anlamadım. Acaba ameliyatınız başarısız mı oldu ? Acaba mikrocerrahi yapılmadı veya ameliyatta bir sorunmu oldu. Bir çok ları bu ameliyata çok basit diyor ama ben internette araştırdım hiç de öyle değil galiba, google a varikosel yazın bakın neler çıkıyor karşiniza.

canım benim bende sürekli giriyorum sizden bir haber alırım diye ama pek göremiyorum.ben iyiyim hayatım.bebeğimde umarım iyidir.pazartesi doktora gidicem umarım kalp atışını duyarım şu anda tek endişem bu.10.haftadayım şu an sorunsuz gidiyo umarım sonuna kadar öyle giderduyguyu bende çok merak ediyorum iltahap falan problemleri vardı hastanede kaldım falan demişti en son.umarım kötü birşey yoktur sadece fırsat bulamadığı için giremiyordur.sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor.en son aşılama düşünüyordunuz neye karar verdin nekadar daha bekliyeceksiniz.çook öpüyorum.kendine iyi bakopuyorumnanaktan:1hug:

canım çok tebrik ediyorum.umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde rahatsızdım.limon suyuyla gargara yap canım bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir.özellikle gece yatmadan önce yap.günde 2-3 kez tekrarla.

güzelim inşallah hayırlısı olr,bizim sonuçlar gene 3 mil oldu şaşırıp kldım galiba bu gidişle hiç birşey yapamayacağız hayırlısı olsun.
bebeğin ve sen Allaha emanet kendine iyi baka.s.

canım buna normal diyolar ameliyattan sonra degerler düşüp tekrar cıkabiliyomus yaptırmazsak daha kötü git gide durum kötüye gidiyo düzelme sansıda olmuyo hayırlısı hakkımızda

Gamzeliii çok teşekkür ederim sorumu yanıtsız bıtakmadığın için:)Belkide çok kafaya takıyoruz diye böyle oluyor.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Hayırlı regaip kandili gecesi Allah'tan en büyük dileğim en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak.Dualarımız kabul olur inşallah.

önemli deil canım burda zaten bildiklerimizi paylasmak için bulunuyoruz inşallah rabbim gönlümüze göre verir tek dilegim bu rabbim isteyen herkese bebeklerini nasip eder en kısa zamanda inşallah herkese dua ediyorum sizde bizlerden dualarınızı eksik etmeyin

Canım valla doktor da net bırsey söylemiyor ki.Ama biz mikrocerrahi daha başarılı diye Mersinde yaptırdık bu ameliyatı.Yani doktor bize mikro ile yapıyorum dedi koskoca prof. yalan söylemez inşallah.Ameliyat sonrası iyileşme olmamış ama 6. - 9. aylarıda beklemek lazım dedi ve ilaç verdi benim eşime hakkımızda hayırlısı canım.Ama şu bir gerçek ameliyat şart.

slm kızlar nasılsınız okadar uzun süre oldu ki buraya uğramayalı kimler gitmiş kimler kalmış haberim yok benim hala aynı sanırım temmuzda tüp bebek için başvurcaz artık bizim listeden kimler hamile kaldı acaba umarım çoğalmıştır

3 ay once cift tarafli mikrocerrahi varikosel ameliyati olduk . ameliyat oncesi sayi ml de 18 milyondu. Ameliyattan sonra yogun bir tedavi uyguladik. Klomen , endol , L arginine L carnitine selenium , cinko , ginseng. ginko biloba , arginmax , keci boynuzu kuru ari bal polen vs... hepsini cok yogun uyguladik neredeyse hic atlamadik. Bugun sperm verdik ve sonuc koskoca bir SIFIR. Lab dan aradilar sperm sayamadik dediler isterseniz testi tekrarlayalim dediler.
18 milyon olan spermimiz sifira mi dustu?
Bu durum gecicimidir yoksa kalicimidir?
Allahtan merkezde dondurulmuslarimiz var .
Bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar zamanla duzelme oluyor mu?

allah allahhh nasıl olur canım yaaa.sız denız erseve gıtmıstınız degılmı.dr.la bır gorussenız yaa bak sımdı .yanlısta olabılır.esın stres yapmısta olabılır.bencede testı tekrarlayın

allah allahhh nasıl olur canım yaaa.sız denız erseve gıtmıstınız degılmı.dr.la bır gorussenız yaa bak sımdı .yanlısta olabılır.esın stres yapmısta olabılır.bencede testı tekrarlayın

Evet Deniz Ersev yapti . Ameliyat basarilida gecti ama sonuclar neden boyle oldu anlamadik. Lab da oyle dedi testi tekrar verin ucretsiz bakacagiz dediler. Biz testi evde verip goturduk belki onun etkisi olmustur dediler ama sanmiyorum hemen 15 dakikada goturduk cunki.

merhaba arkadaşlar benim eşimde de hem azosperm var hemde varikosel doktorlar azosperm daha kötü varikoselden diyorlar 1 defada tese oldu spermde bulunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…