Evet Deniz Ersev yapti . Ameliyat basarilida gecti ama sonuclar neden boyle oldu anlamadik. Lab da oyle dedi testi tekrar verin ucretsiz bakacagiz dediler. Biz testi evde verip goturduk belki onun etkisi olmustur dediler ama sanmiyorum hemen 15 dakikada goturduk cunki.
Sevgili kardeşim, Biz bu hafta Teoman hoca ya gideceğiz ve ameliyat gerekiyorsa ona yaptıracağız ama ben Deniz beyin de bu konuda daha uygun fiyatla ameliyat yaptığını ve iyi olduğunu duydum. Belki sorun ameliyatta değildir, kullandığınız bir sürü ilaçtan ve ottandır. Bence Çapa da veya tÜmlab larda hemen birkaç gün sonra bir spermiyogram yapın, buarlar anladığım kadarı ile spermiyogramda en güvenilir yerler, Teoman hoca buralardan sonuç görmeden ameliyat yapmam diyor web sitesinde, elbet bir bildiği vardır. Umutsuzluğa kapılmayın bu ya geçici bir durumdur ya da bir laboratuvar hatasıdır mutlaka, lütfen yeni tahililini de yaz bize..3 ay once cift tarafli mikrocerrahi varikosel ameliyati olduk . ameliyat oncesi sayi ml de 18 milyondu. Ameliyattan sonra yogun bir tedavi uyguladik. Klomen , endol , L arginine L carnitine selenium , cinko , ginseng. ginko biloba , arginmax , keci boynuzu kuru ari bal polen vs... hepsini cok yogun uyguladik neredeyse hic atlamadik. Bugun sperm verdik ve sonuc koskoca bir SIFIR. Lab dan aradilar sperm sayamadik dediler isterseniz testi tekrarlayalim dediler.
18 milyon olan spermimiz sifira mi dustu?
Bu durum gecicimidir yoksa kalicimidir?
Allahtan merkezde dondurulmuslarimiz var .
Bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar zamanla duzelme oluyor mu?
canım bırde aklıma su geldı.esın o kadar cok sey ıcmıskı belkıde bırbırlerını nötrleyıp ters etkı yapmıs olmasın.dr. mu verdı kı bunları.yoksa sen kendın mı kullandırdın.onların da etkısı olabılır.esın sımdı kullanmasın.yıne test verın bakalım nasıl cıkacak.bırde hastanede verın
kızlar beni eskiler bilir hamdolsun 8 aylık hamileyim benim eşimdede ileri derece varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay bitince hamile kaldım ama her bünye aynı değil.3. ayda değerler çok kötü olup 6. ayda hamile kalanları çok duydum.bir de saraçoğlu hocanın sayfasından alttaki yazıyı alıntıladım rica ediyorum dikkate alın çünkü ben de aynılarını yaptım eşime ameliyatla birlikte.
^^^^Bu yazıyı sperm azlığı olan hasta kardeşlerimiz MUTLAKA okusun. yaklaşık 2 yıllık evliyim. Evliliğimin 3.ayında varikosel ameliyatı oldum. sperm sayısı 2 milyon/ml idi. gerçekten BERBAT bir rakam. ameliyatımı yapan doktorun tavsiyesi tüp bebek yapmamızdı. ben kabul etmedim. 3 ay boyunca klomen adlı ilacı kullanmadım. ama nafile. ameliyatın üzerinden yaklaşık 15 ay geçti, fakat sayıda artma yok. sonunda hocamın önerdiği keçiboynuzu kürünü kullandım. ayrıca kendisinden sperm azlığıyla ilgili olan kürü de satın alıp dediği gibi 3 ay boyunca kullandım. 3 ay sonra sperm testi yaptırdım. sonuç mucize. sayı 2 milyon/ml den 42 milyon/ml ye ulaştı. önceleri sayıda artma olacağına hiç inanmıyordum ama sonuç ortada.bu durumda olan herkese tavsiye ederim. Allah hocamdan razı olsun. selametle kalın^^^^
olabilirmi arkadaşım böyle bişey ya bende tereddüt etmeye başladım şimdi,inşallah labaratuar hata yapmıştır,kendine iyi bak..
Bizde herseyi birakmayi dusunuyoruz,
Faydasi olmadi hicbirseyin.
şimdi içime kurt düştü,benim eşim 5 sene önce özel bi hastanee test wermişti onlarda onu galiba döktü ,sperm sayınız düşük demişleri,biz den ikinciyi istemişlerdi (o zaman warikoseli ilerlememişti)sayımız normale çok yakın çıkmıştı.
hangi labaratuarda yaptınız testi ikinciye ücret istemediklerine göre war bişey arkadaşım.
o kadar ilaca bi arpa boyu yol katetmemeniz imkansız!
ümidini yitirme zalimleren başkası saece Allahtan ümiini yititir
ilk testen sonra çıkan çok arkaddaş duydum 6 ay ile 9 ay içerisine tam düzelme oluyormuş o yüzden çok korkma
eğerki düzelme olmazsa o deniz ersewi tükrüğümüzle boğarız için rahat olsun yanına kalmaz..
3 gün sonra tekrar yapın sonuçlar aha farklı çıkacak inşallaholumunekankayizsmile
hangi labaratuvarda yaptınız testi
Bize de net bir aciklama yapmadilar ama embryolog sanirim acemiydi cunki pazartesi hocama gosterecegim birde dedi . . Tekrar ornek verin ucretsiz olarak ona bakalim falan dedi .
Ama nekadar acemide olsa sonucta sperm olsa gorurdu degil mi? Demekki sperm yok. 38 milyon sperm vardi ameliyat oncesi 3 ayda hepsi gitti.
istanbul lab.
Bizde Tumlab ve medical park ta yaptirmistik daha oncekileri. Bunu oylesine yaptirdik doktor istemedi kendimiz merak edip yaptirdik
Doktor a sorup ona gore tekrarlariz zaten . hele sunun net bir sonucunu alsak bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?