ya kızlar ben test yaptım çift çizgi çıktı, 2 test yaptım hem de, inanamıyorum şu an, kan testi en garanti de mi, adetim 10 gün gecikmişti hiç aklımda yoktu midem bulanyordu sürekli, belki vardır bişey aklımda kalacağına dedim , çok şaşkınım ya ....eşim daha 1 ay old ameliyat olalı...
arkadaşım bence hamilesin iki testte çift çıkmış. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bizlerde dua et canım
teşekkür ederim nevbahar21,
inşallah hamilelik doğrudur. hayırlısı olsun , size de bana da nasip olsun inşallah sağlıklı hamilelik...
ya kızlar ben test yaptım çift çizgi çıktı, 2 test yaptım hem de, inanamıyorum şu an, kan testi en garanti de mi, adetim 10 gün gecikmişti hiç aklımda yoktu midem bulanyordu sürekli, belki vardır bişey aklımda kalacağına dedim , çok şaşkınım ya ....eşim daha 1 ay old ameliyat olalı...
çok sorulan bir soru sorabilirmiyim gına gelmezse ameliyat öncesi değerler nasıldı:) acaba
canım inşallah hamilesindir ikincide çıkmış gidip test yaptırsana bizede umut olursun benim eşimde ameliyat olalı 1 ay oldu
2 testte de çıktı, belirtiler de var, 10 gün de geciktim,hata payı yoktur herhalde. inş herşey yolundadır...
yarın sabah ilk işim doktoruma gitmek olucak...
tabi ki yazarım değerleri ameliyat öncesini, ama öncesi sonrası aynıdır herhalde daha 1 ay olmadan düzelmiş olamaz herhalde,anlamadım ben de...
1ccdeki sayı:22 milyon toplam:55milyon sayımız
hızlı harket: yüzde 10 / yavaş hareket: yüzde 27 / yerinde hareket: yüzde 29 / hareketsiz : yüzde 34
morfoloji: (who ya göre)
normal: yüzde 37, anormal: yüzde 63
(krugere göre)
normal: yüzde 3.25, anormal: yüzde 96.75
en önemlileri bunlar sanırım. biz 2 güncük keçi boynuzu kürü yaptık başka da bişey yapmadık, kafam çok rahattı ama nasılsa 3 ay bişey olmıycak diye aklımda yoktu, stres etkiliyor deniyor ya ondan belirteyim dedim.
çok sağol canım yazdıkların için birde galiba maraşta ameliyat oldunuz hangi doktora canım bizde başka doktor arıyoruzda birde sana sorayım dedim çok sağol
amelıyat oncesınde 4 mılyon ıdı sonra asılama yapılıcagı zaman bakıldı 8 mılyon olmustu ben asılamaya kadar esıme kecıboynuzu kuru uygulamıstım canım asılama yapıldı ancak tutmadı amelıyat sonrasında ıse daha bakılmadı ıste beklıyoruz canım sıızın nasıl?
48ve58 arkadaşım, umarım mutlu haberlerini alırız. İnşallah hamilesindir ve bizlere de umut olursun..
canım bizim de değerlerimiz sürekli değişken çıktı,aslında doktorların bazıları eşime varikosel var dedi bazıları yok ... sonunda kaan aydosa muayene oldu ve varikosel teşhisi koydu, birde işte o zaman dna hasar testi sonucunda %99 oranında hasarlı çıktı. varikosel buna sebep olabilir dedi ve ameliyatı olduk ona. ameliyatı güzel geçti eşimin ama ameliyat sonrası 2. ayda test istediğinde sayı ve hareketlilik çok fazla düzelmişti,morfolojiyi bilmiyorduk, bu ayki testte ise tekrar düşmüştü üstelik hareket 0 a inmişti. proxeed kullanıyoruz sadece, çok da fazla ilaç yüklemesi yapmasını istemiyorum eşimin ne yapalım yaaa, herşeyin hayırlısı diyorum.
canım benım hayırlı haberler al ınsallah doktora gıdıncede bencede hamılesın canım kanda da baktır en garantısı o allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın en onemlısı o.
sağl canım... kanda da çıktı, ultrasonda da... evet en önemlisi sağlıklı olsun ... allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
maşallah rabbim yavrunu sana bağışlasın çok sevindim senin adına deyerin kaçtı
amin cnm, allah herkese sanip etsin...kan değerimi soruyorsun sanırım,10 binin üzerinde gösteriyordu. >10 000 şeklinde yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?