acemkız ıcın 100 duayı tamamlamıs bulunuyorum arkadslar bılgınıze buarada benım hala goguslerım acımıyo pzt gunu adet gunum bu ay ılk defa boyle bırsey yasıyorum ınsallah hayrlısdır cok umıtlenmek ıstemıyorum ama aklımada gelıo :)
canım çok sağol duaların için allah razı olsun inş bu ay gelir bebişin ya seni ümitlendirmek istemem ama aslında yazmıcaktım ama tutamıyorum nedense sen bu ay müjdeli haberi alacaksın gibi geliyo durup durp aklıma geliyo inan form da gezmediğim halde inş doğru hissediyorumdur her sabah namazında hepimiz için dua ediyorum inş kabul olur aminnn
Canım bu vücut sıcaklığının havalarla bi ilgisi olmuyo :) Dijital ateş ölçer ile her sabah aynı saatte dilinin altından ölçüyosun. Mesela saat 7 gibi çokda geç olmayacak.
Bu kadar basit bi yöntem. Keşke kullansanız, inanın hamilemiyim değilmiyim diye hiiç düşünmezsiniz :)
herkese günaydın..
ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
7verengül:100
gökçen.100
acemkız:100
antigone:100
gunaydınnn herkeseee sabah kalkar kalkmaz gögüslerimin acıdıgnı farkettımmıdemde bulanmaya basladı benım kırmızılarr gelıyo yanı hep adetıme 2 gun kala mıdem bulanır benım buaydanda umıdım kalmadı
kırmızıları görmeden böyle konuşma canım...arkadaşım 1 hafta pedle dolaştım ha geldi ha gelecek diye ama olmadı hamıleymışım meğer demişti ..bu belirtilerin hiç birinin bi anlamı yok 3 senede ben bunu öğrenmiş bulunuyorum artık..çift çizgiyi görene kadar stressız(!) devam etmek gerekiyor her turlü çalışmalara..
(( test yaptım negatıf
slm cnm. şöyle bi gecmıse bakındım ıkı güne. yazmak ıstedıım cok arkadas var ama namaz kılmadım hala. kalkmam gerekıo. esım ve ailem topluca ıstanbuldalarbense kırıkkaledeyım.. yalnız basıma.. daha dogrusu bebegımle basbasa... ıcım gıdıo orda olmaya.. nasıp degılıs yeter kı bebegım ıı olsun
sana gelınce : testın umarım ıdrar testıdır.. öyle de kı sana bı kahkaha yollayım burdan taa ızmıre.. çünkü daha hayattta bellı olmaz.. ben gunum gectıktem 3 gun sonra zar zor aldım o da ıkıncı renk net bıle degıldı ve aksam saat 7 ye gelıodu. nerdeyse 4. gündü yanı. kan testıyse bıse dıemem.. doğrulugundan süphen olmasın.
benım hamıle kaldıgım ve sıze yazdıgım sayfalardan bır ıkı sayfa gerıye gıtte bı bak.. nasıl ped koydugumu.. gögüslerım agrımaya basladı dedıımı. adetle hamıleleık arasında ufak tefek ayrımlar var.. harıcınde hemen hemen aynı.. bana bunu söyleyen ve benı cesaretlendıren de sendın unuttun mu...
allah hakkında hayırlı olanı versın.. cevabımı beklıorum .. kan mı idrar mı:)))
slm cnm. şöyle bi gecmıse bakındım ıkı güne. yazmak ıstedıım cok arkadas var ama namaz kılmadım hala. kalkmam gerekıo. esım ve ailem topluca ıstanbuldalarbense kırıkkaledeyım.. yalnız basıma.. daha dogrusu bebegımle basbasa... ıcım gıdıo orda olmaya.. nasıp degılıs yeter kı bebegım ıı olsun
sana gelınce : testın umarım ıdrar testıdır.. öyle de kı sana bı kahkaha yollayım burdan taa ızmıre.. çünkü daha hayattta bellı olmaz.. ben gunum gectıktem 3 gun sonra zar zor aldım o da ıkıncı renk net bıle degıldı ve aksam saat 7 ye gelıodu. nerdeyse 4. gündü yanı. kan testıyse bıse dıemem.. doğrulugundan süphen olmasın.
benım hamıle kaldıgım ve sıze yazdıgım sayfalardan bır ıkı sayfa gerıye gıtte bı bak.. nasıl ped koydugumu.. gögüslerım agrımaya basladı dedıımı. adetle hamıleleık arasında ufak tefek ayrımlar var.. harıcınde hemen hemen aynı.. bana bunu söyleyen ve benı cesaretlendıren de sendın unuttun mu...
allah hakkında hayırlı olanı versın.. cevabımı beklıorum .. kan mı idrar mı:)))
herkese günaydın..
ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
gökçen.100
ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
gökçen.100
ecrin: 100
7 verengül haklısın bu gece bitirelim acamkızın duasını alabiliyorsan bir yüz daha al bende bir yüz alayım 900 oluyor
biri daha okursa bine tamamlanacak..
arkadaşlar çok girmiyorlar sanırım yoksa şimdiye çoktan biterdi:)))
gogi pes atmek için erken idrarda çıkmaz daha.. en erken belirti adetin gecikmesidir biliyorsun bekle biraz adetin geçsin sonra gerekli testleri yaparsın..
ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
gökçen.100
ecrin: 100
7 verengül haklısın bu gece bitirelim acamkızın duasını alabiliyorsan bir yüz daha al bende bir yüz alayım 900 oluyor
biri daha okursa bine tamamlanacak..
arkadaşlar çok girmiyorlar sanırım yoksa şimdiye çoktan biterdi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?