Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sağol duaların için allah razı olsun inş bu ay gelir bebişin ya seni ümitlendirmek istemem ama aslında yazmıcaktım ama tutamıyorum nedense sen bu ay müjdeli haberi alacaksın gibi geliyo durup durp aklıma geliyo inan form da gezmediğim halde inş doğru hissediyorumdur her sabah namazında hepimiz için dua ediyorum inş kabul olur aminnn

Saat şuan 02:42 ve ben geçmişi okuyorum, en baştan beri :)
Okumak öyle rahatlatıyo ki beni, ameliyat olup karşılığını 3 ay, 4 ay, 6 ay, 7 ay sonra alanları gördükçe umudum dahada artıyo Allahım inşallah bizlerede nasib eder buradan o güzel haberi verebilmeyi...
Size geçmişi okuyarak bir liste hazırladım. Önceden arkadaşlar liste tutuyolarmış. Ben şuan 300'lü sayfalardayım. Buraya kadar okuduğum kısımda hamile kalanların listesi... Eminim ilerleyen sayfalarda dahada artıcaktır sayı. Ben okudukça eklerim, ekledikçe günümüze gelir liste ve inşallah sizlerinde ismi olur o listede canlarım benim

Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Ameliyat Tarihi: ekim 2006-------- merallll - mayıs 2008 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 15 ağustos 2008-------- oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: eylül 2008-------- bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: eylül 2008-------- sabina - 22 temmuzda hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 28ekim 2008-------- zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 27aralık 2008-------- buse 321 - mart 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: ocak 2009-------- sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 19ocak 2009-------- birebira - temmuzda hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 2 şubat 2009-------- mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 6 şubat 2009-------- ayhu - eylül 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 22 nisan 2009-------- tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi

Ameliyat Tarihi: 2 temmuz 2009-------- dark 10şubat 2010'da hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 2 temmuz 2009-------- emel82 2010 şubat ayında hamile haberini aldı

Ameliyat Tarihi: 4 temmuz 2009-------- sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 5 ağustos 2009-------- sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 10 ağustos 2009-------- incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 14 ağustos 2009-------- SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 24 ağustos 2009-------- bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 09 ekim 2009-------- ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı

Ameliyat Tarihi: 22 ekim 2009-------- duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı

canım benım ınsallah bakalım ne dıyım bende fazla takılmak ıstemıyorum aslında belırtılere ama benımde aklıma gelıo nedense bu ay farklı hıssedıyorum ınsallah gelıyodur cnm bebıss allah razı olsun cnm sende benım dualarımdasın ınsallah sevınırız hepımız tez zamanda

hmm bılmıyordum cnm bunu ama gogus uclarından bak dedı bır arkadasta gercı bu sabah uyandım ve benım gogusler acımaya baslamıs gelıcek benım kırmızılar sanırım

acemkız için dün 100 tane okudum.allah dualarımızı kabul etsin.bugün de sıradaki arkadaşımız için okumaya devam edeceğim.arkadaşlar her zaman giremiyorum nete.haber veremiyorum ama listeden sırayla okumaya devam ediyorum.hepimizin dilekleri tez zamanda kabul olur inşallah..herkese hayırlı kandiller:))

herkese günaydın..

ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
7verengül:100
gökçen.100
acemkız:100
antigone:100

gunaydınnn herkeseee sabah kalkar kalkmaz gögüslerimin acıdıgnı farkettım mıdemde bulanmaya basladı benım kırmızılarr gelıyo yanı hep adetıme 2 gun kala mıdem bulanır benım buaydanda umıdım kalmadı

kırmızıları görmeden böyle konuşma canım...arkadaşım 1 hafta pedle dolaştım ha geldi ha gelecek diye ama olmadı hamıleymışım meğer demişti ..bu belirtilerin hiç birinin bi anlamı yok 3 senede ben bunu öğrenmiş bulunuyorum artık..çift çizgiyi görene kadar stressız(!) devam etmek gerekiyor her turlü çalışmalara..

haklısın aslında canım ama benım mıdem bulanıyo ve hep adetıme 2-3 gun kala mıdem bulanır ondan umıdımı kestım dedım hayırlısını dılıyorum herseyden once pzt gunu ak mı karamı belli olur :)

(( test yaptım negatıf

slm cnm. şöyle bi gecmıse bakındım ıkı güne. yazmak ıstedıım cok arkadas var ama namaz kılmadım hala. kalkmam gerekıo. esım ve ailem topluca ıstanbuldalar bense kırıkkaledeyım.. yalnız basıma.. daha dogrusu bebegımle basbasa... ıcım gıdıo orda olmaya.. nasıp degılıs yeter kı bebegım ıı olsun

sana gelınce : testın umarım ıdrar testıdır.. öyle de kı sana bı kahkaha yollayım burdan taa ızmıre.. çünkü daha hayattta bellı olmaz.. ben gunum gectıktem 3 gun sonra zar zor aldım o da ıkıncı renk net bıle degıldı ve aksam saat 7 ye gelıodu. nerdeyse 4. gündü yanı. kan testıyse bıse dıemem.. doğrulugundan süphen olmasın.
benım hamıle kaldıgım ve sıze yazdıgım sayfalardan bır ıkı sayfa gerıye gıtte bı bak.. nasıl ped koydugumu.. gögüslerım agrımaya basladı dedıımı. adetle hamıleleık arasında ufak tefek ayrımlar var.. harıcınde hemen hemen aynı.. bana bunu söyleyen ve benı cesaretlendıren de sendın unuttun mu...

allah hakkında hayırlı olanı versın.. cevabımı beklıorum .. kan mı idrar mı:)))

canım bılıyorm eve ama ne bılım kendım olnca hıc umudm kalmadı IDRAR ESİ yapım gıdelım kan esı yaıralım ısersen dedı ama cesaret edemedım kesın sonuc olucagı ıcın ama hafıfte olsa ıkıncı cızgı cıkmazmıydı canım ya off ne bılım ınsallah vardır ama ınan hıc umıdım yok sende hıcc uzulmee otur bakalım bebısınle bırlıktte :) kucagına aldıgın gun en buyuk dugunu yapıcaksınız canım benım

mrb tabiyaaa.bende kırıkkaleliyim ama maraşta oturuyorum geçmişi okuyamadım ben yeni üyeyimde.hayırlı olsun bebeğin.sen tüp bebeklemi doğal yollamı hamile kaldın neler yaptın bana yardımcı olurmusun bizim sayı 3milyon eylülde ank.ya gidecez tüp bebeğe

herkese günaydın..

ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
gökçen.100

Arkadaşlar acemkz için sayımız 600'de kalmış yokmu başka okuyan? Eğer yoksa 100'er daha alalım, bu mübarek günü boş geçirmeyelim inşallah

ACEMKIZ İÇİN:
deryalçın.100
gogi.100
gökçen.100
ecrin: 100

7 verengül haklısın bu gece bitirelim acamkızın duasını alabiliyorsan bir yüz daha al bende bir yüz alayım 900 oluyor
biri daha okursa bine tamamlanacak..
arkadaşlar çok girmiyorlar sanırım yoksa şimdiye çoktan biterdi:)))

gogi pes atmek için erken idrarda çıkmaz daha.. en erken belirti adetin gecikmesidir biliyorsun bekle biraz adetin geçsin sonra gerekli testleri yaparsın..

Tamam canım okudum ben bi 100 tane daha

gogi pes atmek için erken idrarda çıkmaz daha.. en erken belirti adetin gecikmesidir biliyorsun bekle biraz adetin geçsin sonra gerekli testleri yaparsın..

Sana kesinlikle katılıyorum. Öykümcüm sabırla bekle, idrar testi için daha erken. Yüzünü asma olurmu sonuç ne olursa olsun, asla ümidini yitirme... Rabbim bigün seninde gönlüne göre verecektir. Sen sabırla bekle canım

arkadaşlar ben de bir 100daha okuyorum:)

Kızlar yarın yola çıkıyoruz Allahın izni ile...
Hepiniz Allaha emanetsiniz, dualarınıza ortağım inşallah.
Listemi aldım yanıma takipteyim sizi...
Görüşmek üzere, dua edin eşimin operasyonu başarılı sonuç versin olurmu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…