saollasın ecrincim inan bir haftadır yemeden içmeden bile kesildim birde sıcak tüketti beni
kızlar hsg sonrasında aşırı ağrı çekeniniz oldu mu hiç?? benim çok fazla ağrım oldu film çekildikten iki saat sonra.
slm kızlar beklenen kırmızılar bugun geldı bana saolsunlar hıc aksatmadan heray ugruyolar:))) sınırlermın bozulmasndan artık esıme catıyorum kavga edıyoruz valla hem umıtsız oluyorum hemde adet olunca sınırler tepeme cıkıo hıc olmıyacak gıbı gelıo benım bebegım(((((((((
kızlar hsg sonrasında aşırı ağrı çekeniniz oldu mu hiç?? benim çok fazla ağrım oldu film çekildikten iki saat sonra.
slm kızlar beklenen kırmızılar bugun geldı bana saolsunlar hıc aksatmadan heray ugruyolar:))) sınırlermın bozulmasndan artık esıme catıyorum kavga edıyoruz valla hem umıtsız oluyorum hemde adet olunca sınırler tepeme cıkıo hıc olmıyacak gıbı gelıo benım bebegım(((((((((
canım üzülme ümitsiz olma vardır bundada bir hayır inş gelecek bebeklerimiz ama biraz nazlanıyolar canım bi sitede bişey okudum dene istersen bizimki gibi hamile kalmaya çalışan bayanlar var tabi eşleri problemli değil sadece bi kaç tanesinde okudum adet döneminde adaçayı içiyosun canım günde 3 bardak adet bitince bırakıyosun sadece adetliyken içilecek adetin 4 gün sürüyosa 4 gün içilecek 7 gün sürüyosa 7 gün bunu yapanlar hep hamile kaldı ama tabi takdir allahın bide bu adaçayı rahimi temizliyomuş eğer aşılamam tutmazsa ki inş tutmuştur bende başlıcam canım
deryalçın için:
gökçen.200
7verengül:100
antigone: 100
gogi:100
acemkız:100
ecrin:100
ebrulim.100
son 200 bayanlar...
Kizlar hepinize tesekkur ederim ama maalesef tutmadi adetim basladi.hayirlisi boyleymis diyorum.uzuluyor insan ister istemez.simdi bir an once doktora gidip yolumu cizmek istiyorum.bu arada siradaki arkadas icin beni yazabilirsin listeye canim tabiii adetliyken okunabiliyorsa okunmuyorsa adet bitince okurum.Allah'im tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah...deryalçın için:
gökçen.200
7verengül:100
antigone: 100
gogi:100
acemkız:100
ecrin:100
ebrulim.100
aleyna:100
son 100 bayanlar...
aleyna canım benim moral bozmak yok..
olacak inşallah rabbimin izniyle en hayırlı zamanda olacak.. hepimiz bazen bu tür bunalımlara sürüklenebiliyoruz
allahım isyan ettirmesin inşallah.. şükredelim.. ben şükrediyorum rabbime ki bununla mücadele edebilecek hem maddi hem manevi gücümüz var..
her şeyden öte rabbimiz var elimizi açıp dua ediyoruz ondan iistiyoruz ve belki bu vesileyle daha da yakın oluyoruz rabbimize
inşallah geçecek bitecek.. bugünleri hiç ama hiç hatırlamayacağız..
gogi seni cok iyi anlıyorum bende kac gundur kendimde deyilim eltim hamile müjde vermeye gelmişler gözyaşlarımı tutamıyorum yanlız kaldıgımra aglıyorum kimseye belli etmemeye calışıyorum da kendim için cok üzgünüm kac yıldır yapmadıgım kalmadı hamile kalamadım on lar ilk ayda hamile kadı ksmanmadım ama cok özendim belkide kıkandım bilmiyorum ya ne düşünceyimi bile bilmiyorum ALLAHIM yardım etsin bize
İNŞALLAH YÜCE MEVLAM bizide sevindirir cok kalpten istiyorum
Kizlar hepinize tesekkur ederim ama maalesef tutmadi adetim basladi.hayirlisi boyleymis diyorum.uzuluyor insan ister istemez.simdi bir an once doktora gidip yolumu cizmek istiyorum.bu arada siradaki arkadas icin beni yazabilirsin listeye canim tabiii adetliyken okunabiliyorsa okunmuyorsa adet bitince okurum.Allah'im tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?