gogicim.. bu arada sana yazmayı unutmuşum:))) inşallah güzel bir haber yoldadır inan bana bunu öyle çok istiyorum ki..
çok güzel değerleriniz inşalah bu değerlerle gelecek bebişin sana.. ama stres yapma belirti arama tamam mı canım innşallah hayırlısı rabbimden..
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
gogiden sonra acemkız ve deryalçını yazdım izninizle. ecrinin de dediği gibi onlar aşılama için sonuç bekleyenler çünkü. gogi için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100
belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkesin kendi okuduğu hariç olsun:)))
şu anda 500 arkadaşlar. okuyan arkadaşlara teşekkür ediyoruz:)))
kızlar benımde esim varikosel amaliyatı oldu 7 aya gırdık halen bı hamilelk olmadı kızlar bende duaya kattılmak istiyorum benıde aranıza alın olurmu
bende öykümün niyetne 100 tane okycam yzarsınız artık sizi takip edicem kızlar
kızlar benım adım yıldız esiminde murat listeye benıde yazın lütfen
kızlar süresı ne kadar duanın ne zamana bitcek bana btti yazın ben cuma gunu okuycam inşallah
saolasın canım tamm gokcen arkadasımız senıde ekler lısteye allah razı olsun dua cok kısa olduug ıcın yarın aksam yenı brıısne okumaaya baslıcaz canım okuyabıldıgın kadar okursun sende onemlı degıl yetıstırebıldıgın kadar
“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
aleyna84
öyküm için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
antigone.100
nevbahar:100
renkliatlas.200
ebrulim.100
aleyna84: 100
öyküm için sayımız tamamlanmıştır arkadaşalr..
gokcencım cok sagol canım benıde listeye almışssın tesekkür ederim
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
gogiden sonra acemkız ve deryalçını yazdım izninizle. ecrinin de dediği gibi onlar aşılama için sonuç bekleyenler çünkü. gogi için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
antigone.100
renkliatlas.200
ebrulim.100
belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkes için ayrı ayrı okuyacağız öncelikle gogi ile başladık
liste rast gele başlandı o yüzden altta oalnların ya da üstte olanların özel bir durumu yok arkadaşlar sırası gelninkini 1000 tane okuyacağız.
herkes öncelikle 100 adet alabilsin ki olablidiğince farklı kişiler okumuş olsun ama sayı tamamlananmazsa isteyen bir 100 daha alsın
şu anda gogininkisi kendi okuduğuyla beraber 1000 oldu..
belli bir süresi yok ama alan herkesi okumuş kabul edelim yoksa çok uzar. zaten kısa bir dua 15 dakikada okunabilir.
yarın akşam yeni arkadaşımız için listeyi açalım canlar herkes yarın akşama kadar tamamlasın olur mu:)))
bu ilk olduğu için biraz karışık oldu ama diğerlerinde daha iyi olur inşallah..
bu arada tabiyaa biz senin sıran gelince senin için de okuruz hiç önemli değil senin tesbihlerin bitince sende katılırsın bize..
ecrin canım çok da önemli değil bence sonuç olarak herkes için okunaacak ha bir gün önce ha bir gün sonra sen rahat ol tamam mı:))))
bi de kızlar ben böyle yazıyorum ama lütfen kusura bakmayın siz de fikirlerinizi söyleyin..
ben elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum her zaman da giremiyorum günde bir kaç defa girebiliyorum girdiğimde listeyi güncellerim
beğenmediğiniz bir durum olduğunda ya da farklı bir öneriniz olduğunda lütfen belirtin.. hepinizi öpüyorummmm:)))
Canim benim icin de dua okuyacakmissiniz coook tesekkur edrim.ben de okumak isterim ama ne okuyorsunuz.ben kuran okumayi bilmiyorum.turkcesinden olursa kabul ederseniz ben de okuyabilirim.Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîüd-duâ.
meali: Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
aleyna84
öyküm için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
antigone.100
renkliatlas.200
ebrulim.100
aleyna84: 100
öyküm için sayımız tamamlanmıştır arkadaşalr..
arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
gökçen.100
acemkız.100
antigone.100
renkliatlas.200
ebrulim.100
belli bir sayı yok ama bine tamamlayalım dedik herkes için ayrı ayrı okuyacağız öncelikle gogi ile başladık
liste rast gele başlandı o yüzden altta oalnların ya da üstte olanların özel bir durumu yok arkadaşlar sırası gelninkini 1000 tane okuyacağız.
herkes öncelikle 100 adet alabilsin ki olablidiğince farklı kişiler okumuş olsun ama sayı tamamlananmazsa isteyen bir 100 daha alsın
şu anda gogininkisi kendi okuduğuyla beraber 1000 oldu..
belli bir süresi yok ama alan herkesi okumuş kabul edelim yoksa çok uzar. zaten kısa bir dua 15 dakikada okunabilir.
yarın akşam yeni arkadaşımız için listeyi açalım canlar herkes yarın akşama kadar tamamlasın olur mu:)))
bu ilk olduğu için biraz karışık oldu ama diğerlerinde daha iyi olur inşallah..
bu arada tabiyaa biz senin sıran gelince senin için de okuruz hiç önemli değil senin tesbihlerin bitince sende katılırsın bize..
ecrin canım çok da önemli değil bence sonuç olarak herkes için okunaacak ha bir gün önce ha bir gün sonra sen rahat ol tamam mı:))))
bi de kızlar ben böyle yazıyorum ama lütfen kusura bakmayın siz de fikirlerinizi söyleyin..
ben elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum her zaman da giremiyorum günde bir kaç defa girebiliyorum girdiğimde listeyi güncellerim
beğenmediğiniz bir durum olduğunda ya da farklı bir öneriniz olduğunda lütfen belirtin.. hepinizi öpüyorummmm:)))
canım nasılsın durumun nasıl iyisindir inş merak ettim seni ne zaman öğrenceksin hayırlısıyla inş tutmuştur
ebrulim senin 100 diye belirtmedim çünkü cuma günü okuyabilirim demişsin o zamana kadar gogninki biter canım cuma günü sıradaki kimse ona yazarız
tabi cuma günü gogii için de okuyabilirsen okursun:)))
öykümcüm şimdi duayı okudum sabah ezanları okunuyor ALLAHIM kabul eder İNSALLAH
ALLAHIM butun cocuk isteyenlere sana bana hepimize hayırlısıyla tez zamnda hamile kalmamızı nasib eder İNŞALLAH AMİN
canım bu zaten hz zekerriyanın duası o yüzden adetliykende okuyabilirsin .hiç beklemene gerek yok canım
kızlar bende başlıyorum 100 tane okumaya benide ekleyin bitince kimlerin ismi söylenecek ona karar verildimi
öyküm bende 100 tane okudum allah
ım inş dualarımızı kabul eder ve bu ay bekleyişin son bulur canım.
tabi seve seve okurum canım hem gogi için hem sıradaki arkadaş için allah dualarımızı kabul buyurur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?