Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

olsun canım onemlı degıl sayfaalr cok olunca bende atlıyorum bazen ınsallah canım nedense hıc umudum yoktu ama 2 gundur ıcımde bırsey var acaba varmı dıye hayırlsıını versın allahım en onemlısı o canım belırtılere takılmamaya calsıyorum cnm ınsallah gelıcek allahım nasıp edıcek hepımıze o guzellıklerı

kızlar benımde esim varikosel amaliyatı oldu 7 aya gırdık halen bı hamilelk olmadı kızlar bende duaya kattılmak istiyorum benıde aranıza alın olurmu

bende öykümün niyetne 100 tane okycam yzarsınız artık sizi takip edicem kızlar

kızlar benım adım yıldız esiminde murat listeye benıde yazın lütfen

kızlar süresı ne kadar duanın ne zamana bitcek bana btti yazın ben cuma gunu okuycam inşallah

Son düzenleme:

saolasın canım tamm gokcen arkadasımız senıde ekler lısteye allah razı olsun dua cok kısa olduug ıcın yarın aksam yenı brıısne okumaaya baslıcaz canım okuyabıldıgın kadar okursun sende onemlı degıl yetıstırebıldıgın kadar

“Rabbi heblî minledünke zürriyeten tayyibeten. İnneke semîü’d-duâ.”
meali: ‘Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.)

arkadaşlar listemiz bu:
gogi
acemkız
deryalçın
renkliatlas
ecrin
yediverengül
gökçen
antigone83
tabiya
nevbahar
ebrulim
aleyna84

öyküm için okuma listemiz bu:
gökçen.100
acemkız.100
7verengül:100
ecrin:100
antigone.100
gogi:100
nevbahar:100
renkliatlas.200
ebrulim.100
aleyna84: 100

öyküm için sayımız tamamlanmıştır arkadaşalr..

amin canım sende sagolasın o zamn ben bugun okuycam siz bitti yazın olurmu ALLAH kabul etsin İNŞALLAH

ALLAHIM tez zamnda hamile kalmanı hayırlısıyla nasip etsın İNŞALLAH

gokcencım cok sagol canım benıde listeye almışssın tesekkür ederim

gökçen canım çok düşüncelisin sağol inş rabbim tüm dua edenlerin duasını kabul eder hepimize bu ya nasip eder allah hem sana hem eşine tez zamanda şifa versin aminnn

Canim benim icin de dua okuyacakmissiniz coook tesekkur edrim.ben de okumak isterim ama ne okuyorsunuz.ben kuran okumayi bilmiyorum.turkcesinden olursa kabul ederseniz ben de okuyabilirim.

canım nasılsın durumun nasıl iyisindir inş merak ettim seni ne zaman öğrenceksin hayırlısıyla inş tutmuştur

allah herkese nasip etsin gerçekten dünyanın en güzel şeyi.o küçücük ayacıklarını avucumun içine almak, sabah uyanınca senı gördüğünde gülücük atması her şeye bedel..dünyanın en güzel şeyi anne olmakmış.önce allahıma sonra doktoruma çok dua ediyorum.

Canım için rahat olsun, biz seni başımız olarak tayin ettik sen güzel ilgileniyosun, arada öneriler çıkarsa iletiriz
Bu arada ben bu listeyi yazıcam kendime... Sanırım her akşam farklı bi arkadaşa başlıycaz. Eşim önümüzdeki hafta ameliyat olacak memlekette ve ben yaklaşık 10-12 gün nete giremicem. Liste nasıl ilerler ne olur ne biter 10 güne kadar bilmiyorum. Arada fırsatım olursa girer bakarım. Siz başladığımız her yeni arkadaş için benden 100 tane ekleyin, ben okurum Allahın izniyle..

Son düzenleme:
canım nasılsın durumun nasıl iyisindir inş merak ettim seni ne zaman öğrenceksin hayırlısıyla inş tutmuştur

Canim sanki asilama olmamis gibiyim unuttum nerdeyse.hic belirtim agrim sizim yok ve bu beni korkutuyor acikcasi.doktorum 20. Gun gel dedi ama ben 16 veya 17.gun testi yaptirmayi dusunuyorum tabii adet olmazsam bu arada 10. Gunum bitti.haftaya yaptiririm testi insallah gelmez kirmizilar.insallah senin de tutar canim.sen nasilsin.nasil gidiyor.

öykümcüm şimdi duayı okudum sabah ezanları okunuyor ALLAHIM kabul eder İNSALLAH

ALLAHIM butun cocuk isteyenlere sana bana hepimize hayırlısıyla tez zamnda hamile kalmamızı nasib eder İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:
ebrulim senin 100 diye belirtmedim çünkü cuma günü okuyabilirim demişsin o zamana kadar gogninki biter canım cuma günü sıradaki kimse ona yazarız
tabi cuma günü gogii için de okuyabilirsen okursun:)))

tabi seve seve okurum canım hem gogi için hem sıradaki arkadaş için allah dualarımızı kabul buyurur inş.

öykümcüm şimdi duayı okudum sabah ezanları okunuyor ALLAHIM kabul eder İNSALLAH

ALLAHIM butun cocuk isteyenlere sana bana hepimize hayırlısıyla tez zamnda hamile kalmamızı nasib eder İNŞALLAH AMİN

canim allah razi olsun amin allahim tum isteyenlere wersn insallah

canım bu zaten hz zekerriyanın duası o yüzden adetliykende okuyabilirsin .hiç beklemene gerek yok canım

kızlar bende başlıyorum 100 tane okumaya benide ekleyin bitince kimlerin ismi söylenecek ona karar verildimi

canım okunabiliyorsa okurum tabi ben temiz temiz abdestimle okuyayım diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…