Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
renkli atlas için:
gökçen:100
7verengül.100
antigone:100
ecrin.100
ebrulim.100
aleyna.100
acemkız.100
kızlar kaldı 300 tekrar okuyabilecekler varsa bana iletsin olurmu..atladığım varsada hatırlatın lütfen..

kızlar hepinize ayrı ayrı yazmıştım ama silindi maalesef((
kısa geçiyorum şimdi..

deryalçın ve gogicim ayet olduuğ için adetliyken okunmaz ama dua niyetine mealini okuyabilirsiniz o da çok güzel ve anlamlı..
deryalçın canım atlamışım sorunu kusura bakma(

bu arada doktora gidince kendine bir yön çizersin inşalalh
benim doktorum iki üç kez daha aşılama taraftarıydı ama bne istemedim
b iraz ara vereyim hem tatilimi yaapyım memleketime giseyim ramazan ibadetlerimi yerine getireyim diye düşündüm
bayram sonrası testimiz var eğer ki yükselişe geçmişse iki ay takip deneyeceğim olmazsa ekim kasım gibi tüp
ondan önce aşılama düşünmüyroum çünkü pahalı bir süreç bir kere denedim olmadı
olacağı varsa takiple de olur hem daha stressiz geçer evde yumyrtanın çatladığı dönemlerde stressiz rahat rahat çalışılır diye düşünüyorm
ben yolumu böyle çizdim umarım sende içini en rahatlatacak şekilde çizersin yolunu..

acemkız dualarımızdasın..
inşalah cumartesi güzel haberlerini alırız..

aleyna toparlandığına çok sevindim canım olur böyle arada nihayetinde insanız hepimiz bazen kopmalalr oluyor maalesef
ama çok şükür ki rabbimiz var ve ona olan imanımız onun mucizesine olan inancımız sayesinde çabuk toparlanabiliyoruz..

hoşseda hoşgeldin canım
umarım işin gücün hepsi rast gider ve bu telaş sana bebişini getirir
çünkü biliyorsun bebişler genelde telaşlı zamanları sever
hiç beklemediğin anda çalar kapını
inşalalh senin hiç beklemediğin anda belki de şu taşınma telaşında gelsin bebişin diyorum sürpriz yapsın sana:))
bunu canı gönülden istiyorum canım benim..

allah razı olsun kızlar , canım 300 taneyi tamamların inşallah ben..bana yaz canım

ben 100 daha okuyabılırım canım 200 u tamamlarsın ınşaallah

ben 100 daha okuyabılırım canım 200 u tamamlarsın ınşaallah

Allah razı olsun canım... başkası için ettiğimiz dualar daha makbulmüş, başkasına dua ederken ,melekler dermiş ki kardeşin için isteğinin 2 katı sana olsun..inşallah dualarımız kabul olur canlar..
bende adet olacam göğüs ağrılarım başladı

Kızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim

renkli atlas için:
7verengül.100
ecrin.100
ebrulim.100
aleyna.100
acemkız.100

o zaman şöyle ypalım 100er 100er paylaşalım..
100 ecrin alsın 100 ben 100 de renkli atlas:))) düzenliyorum:

gökçen:200
7verengül.100
ecrin.200
ebrulim.100
aleyna.100
acemkız.100
renkliatlas:100

o zaman bu gece inşallah renkliatlası bitmiş kabul ediyorum yarın ecrin arkadaşımız için basşlıyoruz inşalalh..
bi de ben haftaya memlekete gidiyorum inşallah çok sık giremeyebilirim belki de zaman zaman hiç giremeyebilirim o yüüzden inşallah hergün bir arkadaşımız için okuyup listemizi tamamlayalım ben gitmeden..

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yoktan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA

"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun." sözü çok önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Allah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da isteyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konuda şöyle demelidir:

"Allah'!ım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi hayırlı ise onu ver."

Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik göstermemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimsenin elinde olan bir şey değildir. Tamamen Allah'ın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, Müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allah'ın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-göz üstüne kabul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlayalım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun." Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

(Bilal Eren, Açıklamalı Büyük Dua Hazinesi, sh. 165-166)

Son düzenleme:
kızlar merhabalar malesef aşılamam tutmadı adet oldum üzgünüm ama hiç şaşırmadım tutsa şaşirırdım hareket 0 olunca zaten umtlanmadım hayırlısı hakkımıza

kızlar merhabalar malesef aşılamam tutmadı adet oldum üzgünüm ama hiç şaşırmadım tutsa şaşirırdım hareket 0 olunca zaten umtlanmadım hayırlısı hakkımıza

İnsan beklentisini dusuk tutunca daha az uzuluyor.seni anlayabiliyorum canim.demek ki hayirli olan buymus diyip avutucaz kendimizi baska caremiz yok ne yazik ki...

İnsan beklentisini dusuk tutunca daha az uzuluyor.seni anlayabiliyorum canim.demek ki hayirli olan buymus diyip avutucaz kendimizi baska caremiz yok ne yazik ki...

aynen canım üzüldüm ama çok değil alıştım bile sanki hiç aşılama yapılmadı bakalım kısmet yarın dr gidicem ne dicek ona göre devam yada 3 ay ertelicem

canım benım ıcını ferah tut hayırlısı olsun vaktı degılmıs demekkı canım uuzulmee ınsalah en kısa zamanda kendılgınden hıc beklenmedık bıranda gelır bebısın :)

hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun bu yolda..diğer konuları okuyorum bazen de,genelde hiç beklemedikleri zamanda çıkageliyor bebekleri..gecenlerde bir arkadaşım,1 ay sonra tedaviye gidicem diyordu ki o ay hamile kaldı..o fikri,o baskıyı zihinden çıkarmak gerekir diyor...haksız da sayılmaz sanırım..inşaallah kendiliğinden bir süprizle geliverir de yüzlerimiz güler..

bir şey daha söylemek istiyorum,teheccüt namazı kılıp dua edelim inşaallah..bu bıraz uyuyup gece kılınan bır namaz..bunu da 7 sene çocuk özlemı cekıp 2 tane pırıl pırıl evlat sahibi olan bir tanıdığımdan dinlemiştim..hem tedaviyi hiç bırakmadık hemde geceleri teheccüte kalkar dua ederdik diyordu

selam ve dua ile herkese hayırlı cumalar

merhaba Arkadaşlar,

Benim eşimde mart ayında Ameliyat oldu 3 ay oldu bakalım nolcak doktor 6 ay sonra gel dedi ve bize hiç bir ilaç vermedi

Hala agrıları var sizin eşlerinizde agrıları oldu mu ?

kızlar ben ecrin arkadaşımız için 100 tane okudum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

bide kızlar ben adet oldum okuyamıycam galiba

acemikiz hakkında hayırlısı canım ALLAHIM İNŞALLAH enkısa zamnda hamile kalmanı nasib eder
Kızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim
ben okurdum ama adetliyim ekin belli bir süresi varmı
sagol gökcecim cok şükür ALLAHIMA vardır bundada bi hayır diyorum

yok canım amaliyat olmamıştı eşim tüp bebek yaptırdık tutmayınca dr amaliyat olmasını söyledi

acemkız.. canım rabbimden hayırılsı.. aynı şeyleri bende yaşadım biray önce ama hiç yaşamamış gibiyim yani ne aşılama ne o iğneler hiç bişi kalmadı aklımda..
sadece önüme bakıyorum:)) canım benim inşallah bir an evvel kendiliğinden gelsin mucizen...

kızlar ecrin arkadaşımız için açılışı yapıyorum biraz geciktim ama:)))
haydi bakalım pamuk eller duaya:)))

ecrin için:

aleyna:100
7verengül:100

....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…