renkli atlas için:
gökçen:100
7verengül.100
antigone:100
ecrin.100
ebrulim.100
aleyna.100
acemkız.100
kızlar kaldı 300 tekrar okuyabilecekler varsa bana iletsin olurmu..atladığım varsada hatırlatın lütfen..
ben 100 daha okuyabılırım canım 200 u tamamlarsın ınşaallah
kızlar merhabalar malesef aşılamam tutmadı adet oldum üzgünüm ama hiç şaşırmadım tutsa şaşirırdım hareket 0 olunca zaten umtlanmadım hayırlısı hakkımıza
İnsan beklentisini dusuk tutunca daha az uzuluyor.seni anlayabiliyorum canim.demek ki hayirli olan buymus diyip avutucaz kendimizi baska caremiz yok ne yazik ki...
kızlar merhabalar malesef aşılamam tutmadı adet oldum üzgünüm ama hiç şaşırmadım tutsa şaşirırdım hareket 0 olunca zaten umtlanmadım hayırlısı hakkımıza
acemikiz hakkında hayırlısı canım ALLAHIM İNŞALLAH enkısa zamnda hamile kalmanı nasib ederkızlar merhabalar malesef aşılamam tutmadı adet oldum üzgünüm ama hiç şaşırmadım tutsa şaşirırdım hareket 0 olunca zaten umtlanmadım hayırlısı hakkımıza
ben okurdum ama adetliyim ekin belli bir süresi varmıKızlar ben 41 kişiye Yasin okutmak istiyorum bizim aramızda okuyabilecek olan varmı?
1 kişi 1 tane okuyacağı için sizede sorayım dedim
sagol gökcecim cok şükür ALLAHIMA vardır bundada bi hayır diyorumacemkız dualarımızdasın..
inşalah cumartesi güzel haberlerini alırız..
aleyna toparlandığına çok sevindim canım olur böyle arada nihayetinde insanız hepimiz bazen kopmalalr oluyor maalesef
ama çok şükür ki rabbimiz var ve ona olan imanımız onun mucizesine olan inancımız sayesinde çabuk toparlanabiliyoruz..
canım tüp bebek ameliyat öncesi mi tutmadı sonrasında mı yaptırdınız merak ettim?
hayırlısı canım inşallah sen güzel haberleri verirsin bize.demek ki daha zamanı değilmiş.ben en başından çok yüksek tutmadım beklentimi o nedenle normalde adet olduğum zaman üzüldüğüm kadar üzüldüm.şimdi yeni umutlar peşindeyim.yarın doktora gidicem.bakalım neler diyecek.aslında ben tüp istiyorum ama o ne derse o olacak...
merhaba Arkadaşlar,
Benim eşimde mart ayında Ameliyat oldu 3 ay oldu bakalım nolcak doktor 6 ay sonra gel dedi ve bize hiç bir ilaç vermedi
Hala agrıları var sizin eşlerinizde agrıları oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?