Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adetin bitince tamamlarsın canım..adetliyken ayet okunmuyor çünkü..sayımız son 100 kaldı arkadaşlar...

herkese ıyı akşamlar..gogı sayımızı tamamlamış ..sanıyorum sıradakı arkadaşımız gökçen..yanlışım varsa düzeltin lütfen..

gogı nasılsın?neler yapıyosun?

ıyıyım canım saolasın sen nasılsın? evet ben tamamladım okudum bıtırdım canım gokcen arkadasımız ıcınde 100 tane alayım acıkcası bebek ıcın hıcbırsey yapmıyorum buay bıraktık ıste eylul sonuna kadar kendı halıne hatta ılıskı sonrası yatmıyorum bıle :) okadar salldım yanı :) esım proxedd kullanmaya dewam edıyor 8 agustosta tekrar testı var bakalım artıs olucakmı kendı halıne bıraktım dusunmemeye calsııyorum bu yaz boyle gecsın bakalım eylule kadar olmassa asılama oda olmadı mayıs 2013 de tup ınsallah gerek kalmaz tabı hepımızın bebısı tez zamanda gelır:) sen ne durumdasın cnm

iyiyim canım ya..evet kafayı bıraz dağıtmak gerekıyor galiba!bana da geliolar yavaş yavaş :) bugun ben hastalandım..şuan da hissizim..bu hafta eşimin tahlili var..durum aşılamaya yeterse aşılamaya geçeceğiz sanırım..doktorum 3 kez denemek istiyorum demişti!Ama şimdi kafama takılan başka bişey var,2 aydır benım adetim 4-5 gunn gec gelıyor! nıye olabılırkı? ust uste boyle olmazdı hiç! 28 de bır olurdu:/ gercı 2 aydır ortam nedenıyle biraz gergın zamanlar da gecırdım ! stres bu kadar etkıler mı ki adeti ? üffff
bi de heveslenme durumu var tabi ki!
bi de ardından niye böyle oluyor kaygısı

Son düzenleme:
gogı :100

dua etmek ısteyen arkadaşlarımız isimlerini listeye ekleyebılır..
gökçen arkadaşımız böyle diodu : Hadi kızlar pamuk eller duaya :)

ahh ahh etkılemezmı canım benım stres zaten bızım bas dusmanımız 35 gunden daha gec olmuyorsa korkma ınsallah esının degerlerı guzel cıkar asılamayada gerek kalmaz belıde gelır kendılgınden sıpa ben kafamı bosaltamay kesın karar verdım olur olmaz bılmıyorum tabı buarada ama ınan rahatlamak ıstıyroum heray oldumu olucakmı dıye gerılmekten yorulmusum bıraktım kendı halıne yumurtlaam tarıhlerıne bamıyorum esımın bu ayda zaten egıtımlerı cok hep sehır dısında adamı gormek bıle zor :) sende eger asılama yapılmassa kendı halıne bırak bıraz kafan bı rahatlasın canım

35 gunden daha gec değil de hep 28 -29 da bır olunca telaşlandım bıraz,perşembeye randevu aldım,zaten bır sürü tahlılim vardı yapılması gereken,onları da yaptırmış olurum.eşinin olmaması dezavantaj gıbı gözükse de tersi de olabılır..beklenmedık zamanda cıkagelıyo genelde bı minişler :)
inşaallah boşaltabılırız bu kafaları ! ben de ıstıyorum artık kendı adıma bunu..dun akşam balkona oturdum,gözyaşlarım öyle arka arkaya geliyordu kı durduramadım..içimden yorgun bır savaşçı gıbıyım dedım..bı toparlanabılsem!

gecen haftada ben oyleydım canım herseye aglar olmustum helekı yanlızssam daha cok dusuncek zaman buluyorum sımdı tekrar esım yokken o duruma gelmektende korkuyorum acıkcası ama dusunmemek ıcın elımden gelenı yapıcam. sende gıt bakalım doktoruna ne dıyecek tahlılerınd eyapılsın ınsallah hepsının sonucu guzel gelır ben artık son umut tup dıye baktıgım ııcn umursamıyorum sanırım ınankı yumurtlaam gunlerıne bıle bakmadım allah hayırlsıını versın hakkımızda

bence de en güzeli bir süre için her şeyi oluruna bırakmak. bu ay ben de umutlandım biraz.reglim 2 gün gecikince herhalde bu ay oldu artık dedim. ama boşuna sevinmişim.tam da bu ay aklımdan çıkarmıştım bebek işini. gecikince yine başa döndüm.ama güçlü olmamız lazım. tam da sınav öncesi tekrar aklımdan çıkarmam gerekli.bu c.tesi kpssye giriyorum.pazar günü de hemen tatile çıkacağız.gün mün hesaplamayacağım.belki tatilde rahat bir ortam,sınavın verdiği stresin geçmiş olması bebeğimi getirir bana. olmazsa da eylül gibi aşılama düşünüyorum. o da olmazsa tüp bebek. Allahtan tıp ilerledi ve herşeyin çaresi var. bu arada tatilde de olsam dualara devam edeceğim..

dusuncelerımız aynı canım ınsallah tatılın ıyı gelır sana donusunde bebısde olur belkı cnmkafanı rahat tutmaya calıs asılama dusundugumuz zamanlarda aynı bende eylul gıbı dusunuyorum kendılıgımden kalmazsam oda olmadı tup dıyorum allahım hayırlısyla versın ınsallah

inşaallah canım,rabbim bize merhamet nazarıyla baksın

gogı :100
aleyna :200

slm kızlar ben yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama ancak 68. sayfaya gelebildim. Benim eşimde de varikosel çıktı 3 gün önce öğrendik kızlar bence varikosel ameliyatı yaptırdığınız doktorları yazsanız çünkü bazı dklar iyi yapamadıkları için sonuç değişmiyormuş hiç ameliyat olmamış gibi oluyormuş o yüzden hangi dok. yaptırdınız onları da yazsanız sonuç değişmiş mi işe yaramış mı görmüş oluruz sizin yardımlarınzla hangi dok. yaptıracağımıza kara veririz

Son düzenleme:
. Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün)

oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu

mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ

olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

kandiliniz mubarek olsun kızlar ALLAHIM bugun kaderimize hayırlısıyla hamile kalmamızı yazar İNŞALLAH YÜCE MEVLAM bugun dualarımız kabul eyle yalvarırım geri cevirme

Son düzenleme:
varikosel ameliyatından yaklaşık bir yıl geçti ve çocuğumuz olmuyor diye aşılama falan yaptıracaktım.doktorum ısrarla hayır bekle olacak dedi,olmadı.tam aşılama yapacaktı bu ay gel dedi bende amaannn gitmiyorum dedim.ve umursamadığım ay hamile kaldım.meğer herşey tedavi ile bitmiyomuş,psikolojik olarak kafanın iyi olması lazımmış:)

kızlar İstanbul'da varikosel ameliyatını hangi doktora yaptırdınız benim eşim de ameliyat olacak yardımcı olun bana

hayırlı olsun canım yaa.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.sizin değerleriniz kaçtı enson..eşin herhangi bişey kullandımı.bide kafanı rahat tutmayı nasıl başardın?yumurtlama günlerini falan takip ettinmi.çok mutlu oluyorum böyle şeyleri duyunca bize umut oluyo

benim eşim ameliyat olalı 1.5 ay oldu 3 ay tamamlanınca ben de doktor takibine başlayacağım inş en kısa zamanda bebeğimiz olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…