Selam kızlar, geçmişi okuyamadım fazla vaktim yok
İnşallah herşey yolundadır...
Eşim geçtiğimiz çarşamba günü mikrocerrahi yöntemi ile varikosel ameliyatını oldu.(Sol taraftan)
Doktor umduğumdan çok daha fazla ilerlemiş dedi. Kılcal damarlar hariç 8-9 tane damar bağlamış :S
İnşallah faydasını göreceksiniz dedi...
1 gün hastanede kaldık, sadece 1 kez pansuman yapıldı. Başka pansuman istemedi. Sizlerdedemi böyle oluyordu :26:
2 tane hap verdi, biri ağrı kesici diğeride yaraların iyileşmesi içinmiş.
Önümüzdeki çarşambada kontrole çağırdı.
3 hafta cinsel ilişki yok dedi. (Bu ayrıntıları belki eşi varikosel ameliyatı olacak olanlara faydası olur diye yazıyorum)
Bizde durum böyle haber veriyim dedim...
günaydın canlar...
ne güzel kararlar almışsınız siz öyle bakim...
aşılamadan sonra ben de öyleyim kızlar..
zaten benim yumurtladığım gün de belli değil rastgele gün aşırı yapıyorduk çalışmammızı ama yumurtamın
kendiliğinden çatlamadığını öğrenince ondanda vazgeçtim..
ama çok şanslısınız bunu bilin..
siz de problem yok çok şükür..
bir gün olacak birazcık daha sabır..
duamıza gelince arkadaşalrımızın regl dönemine denk gelince dua yavaş ilerliyor
inşallah alabilenler 200 tane alsın emi:)))hepinizi çok öpüyorum..
ecrin için:
aleyna:100
7verengül:100
antigone:100
gökçen:200
renkliatlas:100
ecrin:200
.........
arkadaşlar merhaba,bir kaç gün giremedim nete. ama duaları eksik etmedim okudum her gece. haber vereyim dedim.. sanırım en iyisi kafayA takmamak. biz de tatile çıkıp ondan sonra ne yapmamız gerektiğine karar vereceğiz. temmuzda kpss ye gireceğim ve bu süreç beni gerçekten yıprattı. hem sınav düşün hem bebek düşün. sonun da ikisine de konsantre olamıyor insan. şu sınavı bir atlatayım hayırlısıyla belki bebeğim de bunu bekliyordur diye düşünüyorum:)) herkese kolay gelsin ve kimse kendisini yıpratmamaya çalışsın. her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum. öptüm hepinizi:)
ay canım bende aynı senin gibiyim kpss ye gircem kursa gidiyorum bi yandan açıköğretim var bitirmem gereken ama hiç ders çalışamıyorum kafamı toplamam lazım aşılamam tutmadı bende eylülde sınava giricem diye erteledim tedaviyi o zamana kadar olmazsa tüp bebek yaptırcam kafam bebekle meşgul olmasın diye erteledim aama şu kafamı bi toplasm bi atsam bu bebek fikrini atıcam düşünmicem diyorum olmuyo şu an bile içim öyle yanıyo ki anlatamam ciğerim sızlıyo derlerdi o nasıl oluyo acaba derdim şimdi yaşıyorum anladım allah kimseye yaşatmasın belki takmasak gelcek kendi ama nerde aksi gibi çevremde herkes hamile bebek soran sorana bana nasıl üzülüyorum anlatamam çok zor sanki bi boşlukta yaşıyorum ve sanki hiç bi şey beni mutlu etmiyo benden sonra evlenen bi komşum var daha 5 ay oldu hamileymiş ya nasıl oldum bi imrendim ki evinin balkonuna bakıyorum o kadar yan, belki bulaşır banada diye kısmet artık umarım unutabiliriz
ayşe arman hislerimize tercüman olmuş.. tebrik ederim açık açık yazmış.. ama hamile kalmasaydı oda gizlerdi çocuk istemiyormuş gibi davranırdı..hamile kaldığı için böyle bangır bangır yayınlamış.. herkes gizliyor kimse bizde uğraştık demiyor..neden bilmiyorum..
bende 1,5 aydır spora gidiyorum madem çocuğum olmuyoyr fıstık gibi olayım diye, madonna gibi kaslarım olsun istiyorum ağır kardiyo yapıyorum 1,5 ayda 7 kilo verdim , kollarımda hafif kaslaşma oldu,çok mutluyum,spor gerçekten her derde deva eskisi gibi düşünmüyorum bebek meselesini olmazsa kendime beyaz bi kedi evlat edinicem yada bi sarman..
merhaba arkadaşlarım.
dün doktora gittik. ameliyattan sonra 8.aydaki test sonucumuzla gittik. (1 ml'de 1.800.000)
doktor bu sonucun ameliyatın başarılı olmadığı anlamına geldiğini söyledi. eşim için onca acı,ağrı,maddi-manevi uğraş boşuna oldu yani.
proxeed plus verdi. 6 ay kullanacakmışız.sonra test yapıp değerleri tekrar doktora götürecekmişiz.o zaman da ilacın işe yarayıp yaramadığını belirleyecekmişiz. eğer olumlu gelişmeler
gözlenirse 6 ay daha kullanacakmışız !
düşünsenize,sevgili doktorumuz oturduğu yerden 1 yılı ne güzel de özetledi ! sizce doktorumu değiştirmeli miyim??? amacının normal yolla hamilelik olduğunu vurguladı.
neyse,ben de sizler gibi artık düşünmemeye calışacagım. dün köyümüzden bal-arı sütü-polen karışımı aldım eşime. proxeed plus ı da kullanacagız kim bilir belki süpriz yapar da meleğim ben
geldim der
canım oncelıkle tekrar gecmıs olsun amelıyatın basarrısız oldugnu soyleyen doktor amelıyatı yapan doktormu ? merak etıım evet bu sonuca gore ameluıyatın basarısız oldugu ortyaa cıkıyor ancak bunu ypan doktor soyluyorsa onda sorun var demekktır benım esımde amelıyat sonra artısımız cok guzel olmustu ılk 3 ayda 6.aydada artıs guzeldı ancak hala bebıs yok ortalarda benım esımede 2 ay proxeed plus kullanmasını onerdı doktorumuz bıraz dusunmemeye calsı bu ılac tedavısı surecınde ınsallah dedıgın gıbı suprız olur gelır bebısın canım esıne kecıboynuzu tozu yada kurunude uygulayabılırsın
merhaba arkadaşlarım.
dün doktora gittik. ameliyattan sonra 8.aydaki test sonucumuzla gittik. (1 ml'de 1.800.000)
doktor bu sonucun ameliyatın başarılı olmadığı anlamına geldiğini söyledi. eşim için onca acı,ağrı,maddi-manevi uğraş boşuna oldu yani.
proxeed plus verdi. 6 ay kullanacakmışız.sonra test yapıp değerleri tekrar doktora götürecekmişiz.o zaman da ilacın işe yarayıp yaramadığını belirleyecekmişiz. eğer olumlu gelişmeler
gözlenirse 6 ay daha kullanacakmışız !
düşünsenize,sevgili doktorumuz oturduğu yerden 1 yılı ne güzel de özetledi ! sizce doktorumu değiştirmeli miyim??? amacının normal yolla hamilelik olduğunu vurguladı.
neyse,ben de sizler gibi artık düşünmemeye calışacagım. dün köyümüzden bal-arı sütü-polen karışımı aldım eşime. proxeed plus ı da kullanacagız kim bilir belki süpriz yapar da meleğim ben
geldim der
ecrincim tamam fıstığım o zaman yeni arkadaşımıza geçelim inşallah regl olmayan arkadaşlarımızla:)))
7verengül arkadaşımız için başlıyoruz arkadaşalr..
gökçen:100
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?