7verengül için:
gökçen:100
gogi:100
ecrin.100
....
canlarım... birkaç gündür giremiyorum bizim tatil işi bir hafta ertekenmişti
o yüzden biraz rahat davranıyordum
eşim dün geldi ve perşembe sabah çıkıyorz dedi aldı beni bir telaş..
çamaşırlar ütüler ev temizliği içinde kayboldum valla...
bugün de çarşı işimi hallettim hediyelikler vesaire..
ve çokkk yoruldum daha da biraz işim var valiz falan..
birkaç şehire birden gideceğiz o yüzden nete giremediğim yerler olabilir..
lütfen dua işini aksatmayalım arkadaşalr..
tatilde kafamızı dinleyeceğiz aklımıza getirmeyeceğiz oluruna bıraktık artık desek te hepimiz
duamızdan yine de vazgeçmeyelim inşallah..
hadi bakalım bir el verin de 7 verengülün duasını bitirelim..
ben bir 100 daha alıyorum..
canım bende ders çalışıyorum bende giremiyorum pek çok yoğunum inş dönüşün muhteşem olur güzel haberlerle dönersin canım yarın adetim biter bende okurum 100 tane canım
7verengül için:
gökçen:200
gogi:100
ecrin.100
acemkız:100
......
Haydi kızlaaaarrr pamuk eller duaya
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 2 yıl eşim korundu daha sonra korunmayı bıraktık ve bir baktık gebelik oluşmuyo bende eşimde doktora gittik eşimde sol taraflı varikosel çıktı ve 4 ay önce ameliyat oldu doktor 6 ay sonra kontrole gelin dedi 4 aydır hala gebelik oluşmadı bizim hareketlilik sınırdaydı doktor ameliyat olsan iyi olur dedi ve oldu beklemekten sıkıldım artık biranönce hamile kalmak istiyorum böyle ameliyat olupta hamile kalan varmı acaba daha ne kadar bekliycez bilmiyorum ameliyattan sonra hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen yazsın en azından bize bi umut olur
ben de okuyorum bu akşam. listeye beni de ekleyebilirsin gökçencim.
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 2 yıl eşim korundu daha sonra korunmayı bıraktık ve bir baktık gebelik oluşmuyo bende eşimde doktora gittik eşimde sol taraflı varikosel çıktı ve 4 ay önce ameliyat oldu doktor 6 ay sonra kontrole gelin dedi 4 aydır hala gebelik oluşmadı bizim hareketlilik sınırdaydı doktor ameliyat olsan iyi olur dedi ve oldu beklemekten sıkıldım artık biranönce hamile kalmak istiyorum böyle ameliyat olupta hamile kalan varmı acaba daha ne kadar bekliycez bilmiyorum ameliyattan sonra hamile kalan arkadaşlar varsa lütfen yazsın en azından bize bi umut olur
gökçen : 200
gogi : 100
ecrin :200
acemkz :100
antigone83: 100
gökçenci iyi tatillersayımız bu..almak isteyenler listeye eklesin,sayfayı ziyaret edenler bu listeyi güncelleyebilir..
imece usulü gibi devam ettirelim inşaallah..şu mubarek günler hürmetine,okunan ayetler hürmetine, Rabbim bize merhamet nazarıyla baksın inşaallah,en kısa zamanda sağlıklı hayırlı missss kokulu bebeklerle dolsun evlerimiz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?