beni hiç bırakmayan kırmızılar geldıııı demekkı belırtılere hıc takılmamamız gerekıyormus
beni hiç bırakmayan kırmızılar geldıııı demekkı belırtılere hıc takılmamamız gerekıyormus
cnm burdayım ben.. benım goginın üzücü haberi verdıgını görmedıım gıbı sen de benı görmemişsiniyiyim cnm ıkılı test ıcın doktora gıttım. on gun sonra bellı olacak ınsaallah. bu arada doktorum gelen o suyun bu haftalarda önemsiz oldugunu amnios sıvısı olamıycagnı söyledı.. rahatladım .. bebegımın durumu ıı teyzesı.. ınsaallah sizlerden de güzel haberler alırız..
ayy canım çok güzel bi haber bu,daha minnacıktan başladı annesini üzmeye ,inşallah 9 ay boyunca sorunsuz geçirirsin hamileliğini, sonrasında doğunca yaramazlık mı yapıyo naz mı yapıyo o zaman yapsın ..hepimizi korkuttu valla.. hayırlı haberlerin gelsin inşallah..
canımsın yaa. biliyorum.. dualarınız koruyor minnağımı... ınsaallah rabbım sana da nasip etsin. su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine....
canım arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için..
inşallah darısı başınıza olsun bu gzel duyguyu yaşamayı bekleyen isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
hepiniz isim isim dualarımdasınız inanın. listemde hepinizin ismi var...
inanıyorum ki hepimiz sırayla yaşayacağz bu güzel duyguyu..
benimkisi çok sürpriz oldu gerçeken hç beklemediğim anda ve en ümitsiz olduğum ayda çaldı kapımı müjdem
yuurtlama problemim vardı biliyorsunuz ve bayram sonrası tüp bebek görüşmelerine başlıyordum
aşılamam tutmayınca o adetimde o kadar kızdım ki yumurtalarıma
tüpe kadar adetimi düzene soksun diye
yumurtalara iyi gelen şeyleri denedim bir ay
hergün 3-4 incir yedim balık yağı kapsülü yttum ve saah akşam hayıt otu hapı içtim adetimi düzenlesin die
çok şükür ki bunalr vesile oldu rabbimin izniyle yumurtam çatladı ve döllendi bile..
doktorların çatlamıyor tedavisiz olmaz dediği yumurtam benim sürpriz yumurtam oldu çok şükür..
eşime gelince şu anda tam 6 ayı doldurduk ama hamile kaldığımda 4 buçuk ay olmuş biz ameliyat olalı
yani ameliyat gerçekten işe yaramış demek ki.. bizde çok değerlere yansımadı biliyorsunuz
değerlerimiz hiç artmadı ileri hızımız sıfıra düştü hatta.
iki aydır klomen trental evicap omega-3 ara ara zinco ve hegün 3-4 tane arginmax men kullandı eşim..
ara ara keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü al polen karışımı içti
bu ay testimiz vardı gerek kalmadı çok şükür
bunun dışında çalışmalarımız çok plansız oldu..
zaten belli bir yumurtlama günü yoktu
taş atlasın 3-4 kere çalışma olmuştur onda da yatma bacak dikme bişi yok..
yani özel olarak bişi yaptığımı hatırlamıyorum
en bıraktığım en ümitsiz olduğum aya nasip oldu..
darısı tümm arkadaşalrıma tüm bekleyenlere..
ameliyat olacak arkadaşlar lütfen ameliyatınızı olun ama sadece ameliyat olup beklemeyin
mutlaka takiye bişiler yapın.. hem sadece eşinize değil kendinize de..
biz hep kendimizi ihmal ediyoruz halbuki hiçbir problem olmasa da stresle bizim yumrtlalrımız da etkileniyor
bizde beslenmemize dikkat etmeliyiz
takviye bişiler yapmalıyız mutlaka...
peş peşe güzel haberlerinizi bekliyorum inşalalh..
hep dualarımdaınız..
canım arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun güzel dilekleriniz için..
inşallah darısı başınıza olsun bu gzel duyguyu yaşamayı bekleyen isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
hepiniz isim isim dualarımdasınız inanın. listemde hepinizin ismi var...
inanıyorum ki hepimiz sırayla yaşayacağz bu güzel duyguyu..
benimkisi çok sürpriz oldu gerçeken hç beklemediğim anda ve en ümitsiz olduğum ayda çaldı kapımı müjdem
yuurtlama problemim vardı biliyorsunuz ve bayram sonrası tüp bebek görüşmelerine başlıyordum
aşılamam tutmayınca o adetimde o kadar kızdım ki yumurtalarıma
tüpe kadar adetimi düzene soksun diye
yumurtalara iyi gelen şeyleri denedim bir ay
hergün 3-4 incir yedim balık yağı kapsülü yttum ve saah akşam hayıt otu hapı içtim adetimi düzenlesin die
çok şükür ki bunalr vesile oldu rabbimin izniyle yumurtam çatladı ve döllendi bile..
doktorların çatlamıyor tedavisiz olmaz dediği yumurtam benim sürpriz yumurtam oldu çok şükür..
eşime gelince şu anda tam 6 ayı doldurduk ama hamile kaldığımda 4 buçuk ay olmuş biz ameliyat olalı
yani ameliyat gerçekten işe yaramış demek ki.. bizde çok değerlere yansımadı biliyorsunuz
değerlerimiz hiç artmadı ileri hızımız sıfıra düştü hatta.
iki aydır klomen trental evicap omega-3 ara ara zinco ve hegün 3-4 tane arginmax men kullandı eşim..
ara ara keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü al polen karışımı içti
bu ay testimiz vardı gerek kalmadı çok şükür
bunun dışında çalışmalarımız çok plansız oldu..
zaten belli bir yumurtlama günü yoktu
taş atlasın 3-4 kere çalışma olmuştur onda da yatma bacak dikme bişi yok..
yani özel olarak bişi yaptığımı hatırlamıyorum
en bıraktığım en ümitsiz olduğum aya nasip oldu..
darısı tümm arkadaşalrıma tüm bekleyenlere..
ameliyat olacak arkadaşlar lütfen ameliyatınızı olun ama sadece ameliyat olup beklemeyin
mutlaka takiye bişiler yapın.. hem sadece eşinize değil kendinize de..
biz hep kendimizi ihmal ediyoruz halbuki hiçbir problem olmasa da stresle bizim yumrtlalrımız da etkileniyor
bizde beslenmemize dikkat etmeliyiz
takviye bişiler yapmalıyız mutlaka...
peş peşe güzel haberlerinizi bekliyorum inşalalh..
hep dualarımdaınız..
gogi saKın üzme canını ALLAHIN İZNİYLE en yakın zamnda seninde haberini alıcaz burdan İNŞALLAH
evet ikisinin belirtileri de aynı, gecen ay ben de çok ümitlenmiştim....inşaallah o güzel günler çok yakında olsunnn
ama biliyorum.... cok yakın....üzme tatlı canını... sen de anne olacaksın allahın ıznıyle... sadece bu ay nasıp degılmıs de ve önümüzdeki aylara bak... dualarım senınle
canım vardır Rabbimizin bir bildiği. lütfen bırakma kendini olacak inş. bizim de imtihanımız buymuş demekki. ama yüzümüz gülecek inş ben güveniyorum Rabbime.
canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..
gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..
kızlarr şimdi eşimle konustuk oda cok uzuldu tabı hatta benden cok o uzuldu ılk defa bukadar umutluydu ama karar verdık mayısta 3.yılımız doluyor nıkah olarak ozamanda akbank tup bebekte herseyı karsılıyor mayısa kadar beklıcez bırbırmıze soz verdı dusunmıcez zaten ensonra bızım kararımız buydu ama adetım gecıkınce nedense umıt oldu işte esıme :)inşallah mayısa kadar kendılıgınden gelır gelmessede tup denıyecem hıc asılama ıstemıyoruz ıkımızde mayısa kadar bıraz evımle ugrasayım dıyorum yapmak ıstedgım seyler var kendımı oyalarken ben belkıde cıkagelır velett :)))
merhaba canım hiç üzülme bende aynı durumdayım aslında benim adetimde 5 gün geçti her ne kadar ümitlenmicez desekde ümitleniyoruz işte adet olunca üzüldüm hatta eşim eve gelirken test almış o daha heyecanlıydı ama yapamadan adet oldum ben üzüldüm biraz ama eşim daha çok üzüldü kıyamam aşkıma daha önce hiç böyle olmamıştı hep ben üzülürdüm o teselli ederdi bu sefer tam tersi oldu hiç ümidim kalmadı falan dedi bende ona gökçen arkadaşımızın yazısını okudum hem ona hem bana çok iyi geldi allahım çok büyük onun yanında mucize çok ol derse olacak zamanı var ben artık kabullendim kısmet ne zaman bilmiyorum ama hala umudum var hiç kaybetmedim inş gelecek bizim bebişlerimiz canım biliyosun ben bi aşılama denedim ve tutmadı bende eğer olmazsa tüp yaptırcam ama inş kendi gelir aşılamanın hem maddi hem manevi boyutu çok zor bide tutmayınca insan aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyo o yüzden bende aşılama taraftarı değilim tabiki allah bilir ama bilmiyorum belki tutmadığı için o yüzden tüp bebek daha garanti gibi tabi oda kesin değil ama ... inş rabbim bizi daha fazla bekletmezde hayırlı evlatlar nasip eder aminnnn....
inşallah canım benim beklemekten başka çaremiz yok allahım zamanı gelınce verıcek bılıyorum benımde esım ılk defa bukadar umutlanmıstı hep gunu gunune hatta saatı bıle bellıydı adetımın cunku ama nasıp allahım verıcek bızede bende ınanıyorum canım
aynen ben de sizin gibi düşünüyorum kızlar.. boşvermiş durumdayım.eşim sadece takviyelerini kullanıyor. yumurta takibi falan yapmıyoruz . canımız ne zaman isterse o zaman birlikte oluyoruz. bence bebeğimiz bu şekilde gelecek bize. dün de bizim evlilik yıldönümümüzdü.3 ylımız doldu. şükrettim böyle bir eşim olduğu için ve ne kadar mutlu olduğumuzu düşündüm. bebeğimizin de demekki zamanı var dedim. hayırlı bir zamanı bekliyor bence bizim bebişlerimiz:))
gogi canım benim,aynı yolda yürüyoruz ve aynı duygularla bi düşüp bi kalkıyoruz hepimiz..Rabbim taşıyamayacaklarımızı vermesin inşaallah...yakın değiliz belki ama bak buradan sarıp sarmalayabiliyoruz az da olsa birbirimizi,anlayan birileriyle konuşmak her zaman daha iyi geliyor insana..evimle ilgilenmek istiyorum yazmıştın sanırım..bi an önce başlarsan sana iyi gelecektir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?