Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
beni hiç bırakmayan kırmızılar geldıııı demekkı belırtılere hıc takılmamamız gerekıyormus

ama biliyorum.... cok yakın....üzme tatlı canını... sen de anne olacaksın allahın ıznıyle... sadece bu ay nasıp degılmıs de ve önümüzdeki aylara bak... dualarım senınle

beni hiç bırakmayan kırmızılar geldıııı demekkı belırtılere hıc takılmamamız gerekıyormus

evet ikisinin belirtileri de aynı, gecen ay ben de çok ümitlenmiştim....inşaallah o güzel günler çok yakında olsunnn

ayy canım çok güzel bi haber bu,daha minnacıktan başladı annesini üzmeye ,inşallah 9 ay boyunca sorunsuz geçirirsin hamileliğini, sonrasında doğunca yaramazlık mı yapıyo naz mı yapıyo o zaman yapsın ..hepimizi korkuttu valla.. hayırlı haberlerin gelsin inşallah..

canımsın yaa. biliyorum.. dualarınız koruyor minnağımı... ınsaallah rabbım sana da nasip etsin. su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine....

canımsın yaa. biliyorum.. dualarınız koruyor minnağımı... ınsaallah rabbım sana da nasip etsin. su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine....

çoook içten bir ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorum... darısı hepimizin tüm isteyenlerin başınaa... canım ben iftar hazırlıycam.. öpüyorum hepiniziiiii...

gökcen okadar cok sevindimki anlatamam ALLAHIM sagsaglim kcagına almak nasib etsin canım MAŞALLAH SUBHANALLAH ALLAHIM bu güzel duyguyu butun arkadaşlarıma banada nasip eder İNŞALLAH AMİN

canım işte bu Allah ın mucizesi. Ben OL demezsem hiçbir şartta olmaz , demesinin kanıtı değilmi?? neden sağlıklı çifler bile aylarca uğraşıyo bazen, ve neden bizler gibi bazı sorunları olanların hiç ummadığımız and aoluveriyor. işte Rabbim in büyüklüğü.bende de yumurtlama problemi var canım ve 2 aydır hayır içiyorum kendiliğinden adet oluyorum 2 aydır. hafif tüylenme yaptı gibi ama napıyım en azından adet oluyorum. inş Rabbim bu güzelliği bizlere de nasip eder. dualarını eksik etme. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

canım vardır Rabbimizin bir bildiği. lütfen bırakma kendini olacak inş. bizim de imtihanımız buymuş demekki. ama yüzümüz gülecek inş ben güveniyorum Rabbime.

gogi saKın üzme canını ALLAHIN İZNİYLE en yakın zamnda seninde haberini alıcaz burdan İNŞALLAH

evet ikisinin belirtileri de aynı, gecen ay ben de çok ümitlenmiştim....inşaallah o güzel günler çok yakında olsunnn

ama biliyorum.... cok yakın....üzme tatlı canını... sen de anne olacaksın allahın ıznıyle... sadece bu ay nasıp degılmıs de ve önümüzdeki aylara bak... dualarım senınle

canım vardır Rabbimizin bir bildiği. lütfen bırakma kendini olacak inş. bizim de imtihanımız buymuş demekki. ama yüzümüz gülecek inş ben güveniyorum Rabbime.

sağolun kızlarrr suanda evımde mısafırım var sanırım oyuzden tutuyorum kendımı onlaR gıdınce yaslar akıcak gıbı gelıyo esımde cok uzuldu cok umutlanmıstı bende umudum yok dıyodum aama gorunce kırmızıları demek uzulunuyomus ne bılım offf esıme yansıtmamaya calsıyorum ama anlıyor tabıkıde ınsallah kısa zamanda pozıtfılerı goruruz mayısa kadar bekleyelım bakalım esımın buarada 8agustosta testı var bakalım ne durumda

çok sevindim gökcen.inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeğin.eşinin en son değerleri nasılsı söylermisin bize..

kızlarr şimdi eşimle konustuk oda cok uzuldu tabı hatta benden cok o uzuldu ılk defa bukadar umutluydu ama karar verdık mayısta 3.yılımız doluyor nıkah olarak ozamanda akbank tup bebekte herseyı karsılıyor mayısa kadar beklıcez bırbırmıze soz verdı dusunmıcez zaten ensonra bızım kararımız buydu ama adetım gecıkınce nedense umıt oldu işte esıme :)inşallah mayısa kadar kendılıgınden gelır gelmessede tup denıyecem hıc asılama ıstemıyoruz ıkımızde mayısa kadar bıraz evımle ugrasayım dıyorum yapmak ıstedgım seyler var kendımı oyalarken ben belkıde cıkagelır velett :)))

merhaba canım hiç üzülme bende aynı durumdayım aslında benim adetimde 5 gün geçti her ne kadar ümitlenmicez desekde ümitleniyoruz işte adet olunca üzüldüm hatta eşim eve gelirken test almış o daha heyecanlıydı ama yapamadan adet oldum ben üzüldüm biraz ama eşim daha çok üzüldü kıyamam aşkıma daha önce hiç böyle olmamıştı hep ben üzülürdüm o teselli ederdi bu sefer tam tersi oldu hiç ümidim kalmadı falan dedi bende ona gökçen arkadaşımızın yazısını okudum hem ona hem bana çok iyi geldi allahım çok büyük onun yanında mucize çok ol derse olacak zamanı var ben artık kabullendim kısmet ne zaman bilmiyorum ama hala umudum var hiç kaybetmedim inş gelecek bizim bebişlerimiz canım biliyosun ben bi aşılama denedim ve tutmadı bende eğer olmazsa tüp yaptırcam ama inş kendi gelir aşılamanın hem maddi hem manevi boyutu çok zor bide tutmayınca insan aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyo o yüzden bende aşılama taraftarı değilim tabiki allah bilir ama bilmiyorum belki tutmadığı için o yüzden tüp bebek daha garanti gibi tabi oda kesin değil ama ... inş rabbim bizi daha fazla bekletmezde hayırlı evlatlar nasip eder aminnnn....

inşallah canım benim beklemekten başka çaremiz yok allahım zamanı gelınce verıcek bılıyorum benımde esım ılk defa bukadar umutlanmıstı hep gunu gunune hatta saatı bıle bellıydı adetımın cunku ama nasıp allahım verıcek bızede bende ınanıyorum canım

aynen ben de sizin gibi düşünüyorum kızlar.. boşvermiş durumdayım.eşim sadece takviyelerini kullanıyor. yumurta takibi falan yapmıyoruz . canımız ne zaman isterse o zaman birlikte oluyoruz. bence bebeğimiz bu şekilde gelecek bize. dün de bizim evlilik yıldönümümüzdü.3 ylımız doldu. şükrettim böyle bir eşim olduğu için ve ne kadar mutlu olduğumuzu düşündüm. bebeğimizin de demekki zamanı var dedim. hayırlı bir zamanı bekliyor bence bizim bebişlerimiz:))

gogi canım benim,aynı yolda yürüyoruz ve aynı duygularla bi düşüp bi kalkıyoruz hepimiz..Rabbim taşıyamayacaklarımızı vermesin inşaallah...yakın değiliz belki ama bak buradan sarıp sarmalayabiliyoruz az da olsa birbirimizi,anlayan birileriyle konuşmak her zaman daha iyi geliyor insana..evimle ilgilenmek istiyorum yazmıştın sanırım..bi an önce başlarsan sana iyi gelecektir eminim

Arkadaşlar biz duamız da listemizi tamamlamış mıydık?
Sanıyorum antigone arkadaşımızda kalmışız,dün biraz baktım geriye doğru..ama tüm sayfaları okuyamadım,ekrana çok bakınca başım ağrıyor çünkü...yanlışım varsa düzeltin beni ..
bir kaç arkadaşımız kalmıştı sanırım listede, bi el verip onları da bitirelim de haksızlık yapmış olmayalım inşaallah,hem bu mubarek günlerde belki birimizin duası makbul olur,hepimizin yüzleri gülüverir

Arkadaşlar biz duamız da listemizi tamamlamış mıydık?
Sanıyorum antigone arkadaşımızda kalmışız,dün biraz baktım geriye doğru..ama tüm sayfaları okuyamadım,ekrana çok bakınca başım ağrıyor çünkü...yanlışım varsa düzeltin beni ..
bir kaç arkadaşımız kalmıştı sanırım listede, bi el verip onları da bitirelim de haksızlık yapmış olmayalım inşaallah,hem bu mubarek günlerde belki birimizin duası makbul olur,hepimizin yüzleri gülüverir

evet cnm bızde zaten bu ayda oyle yapmıstık hatta yumurtlama gunlerıne bakmamıstık esım ıstanbuldaydı falan sonra adetım gecıkınce baktım ogunlerd ezaten ılıskı olmamıstı ama gecıkınce genede bır umıt oldu ıste esıme :) hayırlısını versın rabbim ıstedığimiz bırsey olmuyorsa ya bızım ıcın ıyı olmayacagından yadazamanı gelınce en ıyısı olucagındadır canlarr uzulmekk yok benım esımde hep pozıtfı olucak olucak askım dıyıp duruyo okadar enerjısı fazlakı benı o ayakta tutuyor

canım benım sınanıyoruzz sınavımız bu bızımde ınsallah hayurlısıyla gelıcek bebısler pespese pese :) valla ben tup yaparsam kesın ıkız olur dıyorum benım anneannem ve esımın teyzelerı ıkız bırde onların cocuklarnda var ıkız :) bende her ay 2 yumurta eee daha ne olsunnn :)))) gelsın ıkız bebıslerrr evet cnım evımle ılglenmek ıstıyorum yapmak ıstedııgm bırseyler var yavas yvas onları yaptırıcam buda bana emınım ıyı gelıcektır

ya kızlarr kım nerden hıc bılmıyoruzz belkıde aynı şehirde olanlarımız vardır ne guzel bulsuurz tansıırz hadı ben baslıyım yazmaya

gogi:izmir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…