Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecmis olsun canim bu durumun bi zarari olur mu bilemiyorum.sanki ilac kullanmadigin surece bisey olmazmis gibi.cook gecmis olsun sana.adetinle mi baslayacaksin tedaviye?
hayir canim ilac kullanmadim tesekkur ederim, evet canim dr adet olunca gel demisti bi de bana asilamadan once 1 ay dogum kontrol hapi verdi ilac bitince adet olursun demisti ilac 2 gun oldu biteli ama hala adet olmadim.

canim cevabin icin cok tesekkur ederim tebrik ederim RABBIM INSALLAH saglicakla kucaginda gormeyi nasip etsin AMINN, evet sperm icin olan ilaclar cok pahali biz elimizden geleni ediyoruz RABBIM INSALLAH sonumuzu hayr etsin ya boyle umut verici yazilari okuyunca inancim daha da artiyor bi de bizim gibi bebek ozlemi cekenler hamile kalinca daha cok seviniyorum

canım eklerseniz bizim ameliyat tarihimiz: 15 haziran 2012
selam canim, INSALLAH benim kadar beklemezsin gerci tum topiklere baktim her kes ilk 6 ayda hamile kaliyor benim kadar beklegen cok az kisi var

bizde 7. aya girdik. inşallah hayırlısıyla olur diye ümit ediyoruz.

cnm ben listeyi hazırladım:) listeyi adını eklemek yada bilgilerini değiştirmek isteyen arkadaslar listeye adlarını ekleyebilirler. Böylece her yeni kişide liste guncellenmiş olur, takip etmeye gerek olmaz:)

cnmm süper olmuş ellerine sağlık:))hadi bakalım listemiz uğurlu gelsinde tek tek karşısına hamiş diye yazalım:))

Günaydın sevgili bayanlar,
Bende şu preseed jelden sipariş verdim şimdi bakalım denemekten zarar gelmez sanşımıza artık.Daha önce deneyen başka var mı ki aramızda ??

Günaydın sevgili bayanlar,
Bende şu preseed jelden sipariş verdim şimdi bakalım denemekten zarar gelmez sanşımıza artık.Daha önce deneyen başka var mı ki aramızda ??

ben denedim cnm ama malesef işe yaramadı.umarım sizde işe yarar...

merhabalar.çok sevındım sizin adınıza Allah inş en yakın zamanda bizlerde hamile kalırız hayırlısıyla sağlıklısıyla.ben size değerlerizisoracam amelıyat öncesi ve sonrası bırde varıkosel derecenız kaçtı acaba.çok teşekkürler şimdiden.

gogicimmm seni merak ediyorumm nerelerdesinn iyimisn moralinn nasıllll adet olmuştun en sonn ben de oldumm canım yine bu ay ne zamandır yoksunn özledik seni ara sıra yazz boş bırakma topiği:) çok öptüm canım

slm canımm ıyıyım cok sukur bıraz uzaklastım kafamdanda atmak ıcın suandada herhangı bı tedavı falan uygulamdıgım ıcın yazıcak bıse gelısmede bulamıyorum kendımle ılgılı ama ıyıyım cok sukur ara ara gırıp okuyorum topıgı yenı kısıler gelmıs aramıza hosgelmısler onlarda..sen de uzulme cnm olmadıysa vardır bı hayır mutlaka bende cok optummm :)

ben de merak ediyordum canım arada bi ses ver,bende çok giremiyorum ama arada bi bakıyorum,zaman olursa yazıyorum..seni görünce daldım hemen topiğe

benim durumumda olan var mıdır sizce eşim şeker tansiyon kronik böbrek yetmezliği hastası 1.5 yıllık evliyiz.çocuk yapmaya kara verdik olmayınca doktor test derken varikoseli olduğunu öğrendikdoktor ilaçla kürlerle olabilir dedi ama hastalığından hiç bişey kullanamıyor.çok yoruldum en son sperm 9.5 hareketli 5.5 hız 40 morf25 felandıtahliller yanımda değil yarın yine yapılacak yazarım sizce olur mu çocuğumuz çok ihtiyacımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…