hayir canim ilac kullanmadim tesekkur ederim, evet canim dr adet olunca gel demisti bi de bana asilamadan once 1 ay dogum kontrol hapi verdi ilac bitince adet olursun demisti ilac 2 gun oldu biteli ama hala adet olmadim.Gecmis olsun canim bu durumun bi zarari olur mu bilemiyorum.sanki ilac kullanmadigin surece bisey olmazmis gibi.cook gecmis olsun sana.adetinle mi baslayacaksin tedaviye?
bende senin gibi bekleyenlerdenim ameliyattan tam 1.5 yıl sonra hamile kalabildim araştırdığım ve doktorumuzun bize anlattığı kadarıyla 1 yıl sonra gebelik şansı artıyormuş eminim sende en yakın zamanda bebişine kavuşacaksın ne olur inancını kaybetme.
eşim ilk 6 ay solgar laarginine ve evicap kullandı. sonra proxseed plus kulandık tam 1 yıl bizde hem sayı hemde hareket problemi vardı ilaçlar maddi olarak bizi çok yıprattı ama yılmadık bunun yanında keçiboynuzu kürü uyguladık haftada 3-4 kez havuç suyu içirdim eşime ve en son ay preseed jel denemeye karar verdik ve ilk denemede hamile kaldım... inşallah allah sizlerede en yakın zamanda nasip eder arkadaşım sakın üzülme öyle yada böyle geç olsun güç olmasın.... eğer denemediyseniz proxseed ve preseed jeli denemenizi tavsiye ederim biz çok faydasını gördük....
canım eklerseniz bizim ameliyat tarihimiz: 15 haziran 2012delyam 4 Kasım 2011 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
poyrazmeltem 20 ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
sedo22 4 Aralık 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..
selam canim, INSALLAH benim kadar beklemezsin gerci tum topiklere baktim her kes ilk 6 ayda hamile kaliyor benim kadar beklegen cok az kisi var
AMIN canim
hayirli sabahlar canim biraz konusa bilir miyiz eslerimizin ameliyati konusunda
cnm çok iyi düşünmüşsün gerçekten.batlarıda eklesek çok daha güzel olur.:)hatta kızlar ben çalışıyorum ve işlerim bu aralar özellikle çok yoğunşu liste işini istersen sen al cnm yapabilirsen tabi yada düzenlemek isteyen arkadaş varsa düzenleyebilir.ben giriyorum ama hemen okuyup çıkıyorum çok fazla kalamıyorum yada yazmaya vaktim olmuyorr (eğer yapmak isteyen arkadaş
varsa yapabilir.bu arada benim bat 6 ocak.
cnm ben listeyi hazırladım:) listeyi adını eklemek yada bilgilerini değiştirmek isteyen arkadaslar listeye adlarını ekleyebilirler. Böylece her yeni kişide liste guncellenmiş olur, takip etmeye gerek olmaz:)
Eki Görüntüle 580097
slm poyrazmeltem nasılsın cnm
cnm ben listeyi hazırladım:) listeyi adını eklemek yada bilgilerini değiştirmek isteyen arkadaslar listeye adlarını ekleyebilirler. Böylece her yeni kişide liste guncellenmiş olur, takip etmeye gerek olmaz:)
Eki Görüntüle 580097
cnmm süper olmuş ellerine sağlık:))hadi bakalım listemiz uğurlu gelsinde tek tek karşısına hamiş diye yazalım:))
Cnm Allah hepimize hamilelik takvimini yapmayi da nasip etsin
iiyim cnm sen nasılsın?
Günaydın sevgili bayanlar,
Bende şu preseed jelden sipariş verdim şimdi bakalım denemekten zarar gelmez sanşımıza artık.Daha önce deneyen başka var mı ki aramızda ??
ben denedim cnm ama malesef işe yaramadı.umarım sizde işe yarar...
Cnm Allah hepimize hamilelik takvimini yapmayi da nasip etsin
ne kadar denedin canım
bende senin gibi bekleyenlerdenim ameliyattan tam 1.5 yıl sonra hamile kalabildim araştırdığım ve doktorumuzun bize anlattığı kadarıyla 1 yıl sonra gebelik şansı artıyormuş eminim sende en yakın zamanda bebişine kavuşacaksın ne olur inancını kaybetme.
eşim ilk 6 ay solgar laarginine ve evicap kullandı. sonra proxseed plus kulandık tam 1 yıl bizde hem sayı hemde hareket problemi vardı ilaçlar maddi olarak bizi çok yıprattı ama yılmadık bunun yanında keçiboynuzu kürü uyguladık haftada 3-4 kez havuç suyu içirdim eşime ve en son ay preseed jel denemeye karar verdik ve ilk denemede hamile kaldım... inşallah allah sizlerede en yakın zamanda nasip eder arkadaşım sakın üzülme öyle yada böyle geç olsun güç olmasın.... eğer denemediyseniz proxseed ve preseed jeli denemenizi tavsiye ederim biz çok faydasını gördük....
gogicimmm seni merak ediyorumm nerelerdesinn iyimisn moralinn nasıllll adet olmuştun en sonn ben de oldumm canım yine bu ayne zamandır yoksunn özledik seni ara sıra yazz boş bırakma topiği:) çok öptüm canım
slm canımm ıyıyım cok sukur bıraz uzaklastım kafamdanda atmak ıcın suandada herhangı bı tedavı falan uygulamdıgım ıcın yazıcak bıse gelısmede bulamıyorum kendımle ılgılı ama ıyıyım cok sukur ara ara gırıp okuyorum topıgı yenı kısıler gelmıs aramıza hosgelmısler onlarda..sen de uzulme cnm olmadıysa vardır bı hayır mutlaka bende cok optummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?