Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
poyrazmeltem 20 ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
sedo22 4 Aralık 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..

delyam 4 Kasım 2011 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
poyrazmeltem 20 ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
sedo22 4 Aralık 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..

slm cnm,

bizimde ameliyat tarihimiz 20 Ekim 2012. Bu arada listeye BAT'ları da mı eklesek ne dersiniz?

cnm çok iyi düşünmüşsün gerçekten.batlarıda eklesek çok daha güzel olur.:)hatta kızlar ben çalışıyorum ve işlerim bu aralar özellikle çok yoğunşu liste işini istersen sen al cnm yapabilirsen tabi yada düzenlemek isteyen arkadaş varsa düzenleyebilir.ben giriyorum ama hemen okuyup çıkıyorum çok fazla kalamıyorum yada yazmaya vaktim olmuyorr(eğer yapmak isteyen arkadaş varsa yapabilir.bu arada benim bat 6 ocak.

akmelekcim listemiz hızla büyüyor inş tez zamanda içimizden birilerinden güzel haberler gelir:)

benim bat iise 5 ocak:)

Selam kızlar biz daha çok yeniyiz.7 aralık da olduk ameliyatı ama bende pkoluyum.Bakalım artık kısmet ne zamansa.Adetimde bugun bitiyor sanırım..İnşallah tez zamanda gelir :)

Selam kızlar biz daha çok yeniyiz.7 aralık da olduk ameliyatı ama bende pkoluyum.Bakalım artık kısmet ne zamansa.Adetimde bugun bitiyor sanırım..İnşallah tez zamanda gelir :)

selam canim, INSALLAH benim kadar beklemezsin gerci tum topiklere baktim her kes ilk 6 ayda hamile kaliyor benim kadar beklegen cok az kisi var

Son düzenleme:
selam canim, INSALLAH benim kadar beklemezsin gerci tum topiklere baktim her kes ilk 6 ayda hamile kaliyor benim kadar beklegen cok az kisi var

Ben iki yıldır uğraşıyorum canım hep doktor hatasından eşimde sorun olduğunu anlıyamadık.Geçen ay gittiğimiz bir doktor bu sayılarla olmaz dedi de uyandık.Ürolog 3.derece varikosel dedi.Bakalım olduk bitti ameliyatı şimdi 3 ay bekliycez.Sıkma canını herşeyin hayırlısı inşallah rabbim sanada nasip eder canımm tüm isteyenlerede.

canim bizde 2 senedir ugrasiyoruz evlendigimizden beri cok istedik cocugumuzun olmasinin 7. ayda dra gittik bende sorun cikmadi esimde oligospermi oldugunu ogrendik bir kac ay tedaviden sonra degerlerin yukselmedigini gorduk dr degistirdik ve esimde varikosel oldugunu oyrendik ve 4 kasim 2011de ameliyat oldu 1 sene gecti ameliyatindan ama degerler cok dusuk INSALLAH bu ay asilama deniyecegiz RABBIM nasip ederse tutar INSALLAH

Son düzenleme:

Neden hiç gelişme yokmuş peki canım vitamin falan kullanıyomusunuz ?

Canim ne guzel dualar bunlar Rabbim kabul etsin insallah
Gelelim tup bebege yumurtalar genel anestezi ile toplaniyor hic bir sey hissetmiyorsun.zaten cok kisa bir islem ve hemen uyaniyorsun.yumurta toplandiktan 3 ya da 5 gun sonra da bebislerin sana transfer ediliyor.kacinci gun transfer edilecegi yumurtalarin gelisimi ile ilgili.transfer islemi cok kisa ve basit bir islem ayni asilama gibi hic hisstemiyorsun muayene olur gibi icine gonderiveriyorlar o nedenle uyutmalarina ihtiyac yok.

AMIN canim INSALLAH tutunacak bebislerin, canim bende son 1 haftadir grip oldum bi turlu gecmek bilmiyor ev o kadar da soguk degil ama tir tir titriyorum kemiklerim donmus sanki acaba asilamayi ya da yumurtalarin kalitesini etkilermi bu durum?

bende senin gibi bekleyenlerdenim ameliyattan tam 1.5 yıl sonra hamile kalabildim araştırdığım ve doktorumuzun bize anlattığı kadarıyla 1 yıl sonra gebelik şansı artıyormuş eminim sende en yakın zamanda bebişine kavuşacaksın ne olur inancını kaybetme.
eşim ilk 6 ay solgar laarginine ve evicap kullandı. sonra proxseed plus kulandık tam 1 yıl bizde hem sayı hemde hareket problemi vardı ilaçlar maddi olarak bizi çok yıprattı ama yılmadık bunun yanında keçiboynuzu kürü uyguladık haftada 3-4 kez havuç suyu içirdim eşime ve en son ay preseed jel denemeye karar verdik ve ilk denemede hamile kaldım... inşallah allah sizlerede en yakın zamanda nasip eder arkadaşım sakın üzülme öyle yada böyle geç olsun güç olmasın.... eğer denemediyseniz proxseed ve preseed jeli denemenizi tavsiye ederim biz çok faydasını gördük....

AMIN canim INSALLAH tutunacak bebislerin, canim bende son 1 haftadir grip oldum bi turlu gecmek bilmiyor ev o kadar da soguk degil ama tir tir titriyorum kemiklerim donmus sanki acaba asilamayi ya da yumurtalarin kalitesini etkilermi bu durum?

Gecmis olsun canim bu durumun bi zarari olur mu bilemiyorum.sanki ilac kullanmadigin surece bisey olmazmis gibi.cook gecmis olsun sana.adetinle mi baslayacaksin tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…