valla hiç bilmyorum ki,ilk kan testinde sonuçları almamıştım ben,onun için hangisine bakılmıştı,değerler nasıldı hiç bilmiyorum.ben de levotiron kullanıyorum,tsh ım 8 di benim ilaçla düştü demek ki.evet aynı doktora gösterdim :) o doktor da çok ilginç geliyor bana ya,sanki böyle bi galesiz,gamsız gibi bi hali var :)p tesi kendi doktoruma gidicem inşallah o ne der artık bilmiyorum.
ven_har canım bi de şeyi sorucam sana,doktorun baktırmam gerekenleri yazdıkları arasında antihTG diye bişey de vardı ama sonuçlarda o yazmıyor,ona bakmadılar mı ki acaba ya merak ettim. önemli bişey midir,ne demektir bi bilgin var mı?
senin dr un galesiz gamsız olduğu sanki çok kolay birşeymiş gibi çık yukarı hemen yapsınlar biyopsi demesinden belli cnmilk kan testine ulaşman mümkün mü peki desem ne dersin bana merak ettim çünki:)
onlyliz 12 Eylül 2012
Neva7 30 Ekim 2012
akmelek 5 Kasım 2012
Nisann83 11 Eylül 2012
Listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..
Kızlar merhaba,
Kötü haber...
2. hamileliğimde başarısızlıkla sonuçlandı( Bugün dr a gittim lekelenme oldu diye (( Dr um ve eşim ümitliydi, hayır ben mutsuzum bi terslik var dedim...
Ultrason muayenesinde kesenin hiç gelişmediğini gördü ve hemen opesaryon(( Salak gibiyim, hiç ağlamadım, içim bomboş ağustosta bi kürtaj şimdi ikinci (
Ctesi kontrolüm var bundan sonra bana eşime genetik araştırma, pıhtılaşma paneli testleri ofis histeroskopi vs(((
Hayatımın tüm kontrolü benim elimden çıktı gibi, içim yanıyo ama aptal bi metanet var üzerimde bağıra bağıra ağlamak unutmak istiyorum tüm yaşadıklarımı(((
hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar birkaç aydır nete giremiyodum çok şükür artık aranızdayım hatırladınız değil mi hııı aramıza yeni yeni arkadaşlar katılmış bu arada eşimin ameliyatının 8.ayındayız merakla adetimi bekliyoruz 5günü var duruma göre eşimde tahlil vericek 2.kez bakalım bu ay olumlu sonuç alıcaz mı hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin CENABI ALLAH hepimize
Ayy canim benim ne guzel dualar dilekler.insan boyle seyleri duymak istiyor.ama kimseye anlatamayinca destek de yok etraftan.iyiy ki burasi var.cok tesekkur ederim.insallah guzel haberlerle gelirim...
Canim insallah ne asilamaya ne de tupe gerek kalir.hemencecik gelir bebisin.bu arada asilamadaki degerlerimiz sayi 29 milyon mlde toplam hareketlilik 37 morfoloji 4.
Yikama islemi sonrasi 0.6 mlde 24 milyon ve %90 hareketli.
esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..
merhaba evet yeniyiz bizz.. Hoşgelniz.. :)
Geçen bu 8 ayda neler deişti . SAyınızda morfolojinizde?. Aşılama vs. ? birşeyler geçirdinizmi ? AMİNN Ne VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ALLAH...
merhaba evet yeniyiz bizz.. Hoşgelniz.. :)
Geçen bu 8 ayda neler deişti . SAyınızda morfolojinizde?. Aşılama vs. ? birşeyler geçirdinizmi ? AMİNN Ne VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ALLAH...
esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..
canim cevabin icin cok tesekkur ederim yalniz bi sey daha sorucam top hareketlilik yani a+b mi yoksa a+b+c mi yani yerinde hareketli ile birlikte mi %37?
a+b canim baska bi sorun olursa seve seve cevaplarim.hepimiz bu yollardan geciyoruz ve kafalarimizda onlarca soru isareti var.en azindan biseyler ogrenip daha hazirlikli ve bilgili oluyoruz.hakkimizda hayirlisi...
Canim hiza kafani takma cunku yikama isleminden sonra %80-%90civari hareketli sperm oluyor.asilama zaten hizda problem yasayanlarda daha cok ise yariyor cunku yikama islemi en hizli ve duzgun spermleri secip gonderiyor.icini ferah tut.benin asilama yapildigi sirada rahimde iltihap vardi.bi de rahim yapisi biraz saga kayik doktor cok zorlandi.ben benimkinin tutmamasini buna bagladim.Allah'in izni ile seninki tutacak.inan buna.haa hayirli degilse zaten tutmasin oyle dusun.canim benim tedavimde bugun transfer yapildi.iki tane bebisim karnimda.heyecanla onlarin tutunmasini bekliyorum haftaya pazartesi test yaptiricam.insallah bu sefer olur...canim anlayisin icin tesekkur ederim, bizim a+b %13 acaba bu degerlerle olur mu ki??? ahh canim benim kafamda onlarca degil yuzlerce binlerce milyonlarca soru isareti var ama ne biliyim iste RABBIMden hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin canim senin tupbebek islemin ne zaman basliyor?
Canim hiza kafani takma cunku yikama isleminden sonra %80-%90civari hareketli sperm oluyor.asilama zaten hizda problem yasayanlarda daha cok ise yariyor cunku yikama islemi en hizli ve duzgun spermleri secip gonderiyor.icini ferah tut.benin asilama yapildigi sirada rahimde iltihap vardi.bi de rahim yapisi biraz saga kayik doktor cok zorlandi.ben benimkinin tutmamasini buna bagladim.Allah'in izni ile seninki tutacak.inan buna.haa hayirli degilse zaten tutmasin oyle dusun.canim benim tedavimde bugun transfer yapildi.iki tane bebisim karnimda.heyecanla onlarin tutunmasini bekliyorum haftaya pazartesi test yaptiricam.insallah bu sefer olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?