Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ven_har canım bi de şeyi sorucam sana,doktorun baktırmam gerekenleri yazdıkları arasında antihTG diye bişey de vardı ama sonuçlarda o yazmıyor,ona bakmadılar mı ki acaba ya merak ettim. önemli bişey midir,ne demektir bi bilgin var mı?

senin dr un galesiz gamsız olduğu sanki çok kolay birşeymiş gibi çık yukarı hemen yapsınlar biyopsi demesinden belli cnm ilk kan testine ulaşman mümkün mü peki desem ne dersin banamerak ettim çünki:)

bakılmamış olabilir cnm.anti-tg de ani-tpo gibi antikorlardan biri.test isteği gönderiyor ya dr labaratuvara onu eksik yollamış olabilir.bakılsaydı sonucu çıkardı bence.benim dr um istemişti ve sonuçlar arasında vardı anti-tg.ptesi kendi dr na da bi sorarsın anti-tg ye bakılmamış yaptırmam gerekir mi tekrar die.ama sanmam tekrar istesin.

Son düzenleme:
senin dr un galesiz gamsız olduğu sanki çok kolay birşeymiş gibi çık yukarı hemen yapsınlar biyopsi demesinden belli cnm ilk kan testine ulaşman mümkün mü peki desem ne dersin banamerak ettim çünki:)

evet canım aynen öyle pazartesi günü gittiğimde doktora bi sorayım,o verebilirse ondan isteyeyim ya ben de merak ediyorum aslında da söyleyemedim hiç. kendi doktorum hepsini yazmıştı bi kağıda ama diğer doktor eksik yazmış olabilir bilmiyorum.sonuçları alabilirsem yazarım burdan merak etme :)

canım benim uzun zamandır giremiyodum nette önce hamile olduğunu okudum sonra bunları okuyunca inan senin kadar üzüldüm ama ALLAH büyük var zamanı demekki kolay değil yaadıkların bende ilk bebeğimi kaybetmiştim şimdide beklemekteyiz ALLAHIM İNŞ YÜZÜNÜZÜ TEZ ZAMANDA GÜLDÜRÜR

hayırlı sabahlar herkese arkadaşlar birkaç aydır nete giremiyodum çok şükür artık aranızdayım hatırladınız değil mi hııı aramıza yeni yeni arkadaşlar katılmış bu arada eşimin ameliyatının 8.ayındayız merakla adetimi bekliyoruz 5günü var duruma göre eşimde tahlil vericek 2.kez bakalım bu ay olumlu sonuç alıcaz mı hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin CENABI ALLAH hepimize

merhaba evet yeniyiz bizz.. Hoşgelniz.. :)
Geçen bu 8 ayda neler deişti . SAyınızda morfolojinizde?. Aşılama vs. ? birşeyler geçirdinizmi ? AMİNN Ne VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ALLAH...

canim cevabin icin cok tesekkur ederim yalniz bi sey daha sorucam top hareketlilik yani a+b mi yoksa a+b+c mi yani yerinde hareketli ile birlikte mi %37?

esraaaaaaaa 8 Mayıs 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Merinos1 7 Ocak 2013 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

listeye adını eklemek isteyenler ameliyat tarihlerini söyleyebilirler..

offf canim yaa ameliyat tarihimiz size gore cok eski INSALLAH siz benim kadar beklemezsiniz (4 kasim 2011)

Geçen bu 8 ayda neler deişti . SAyınızda morfolojinizde?. Aşılama vs. ? birşeyler geçirdinizmi ? AMİNN Ne VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ALLAH...

canım sizlerde hoşgeldiniz biz mayıs 8de ameliyat olduk sorunumuz hareketsizlikti sayımız 1ml 20milyondu ameliyatımız çift taraflıydı ilk 3 ay hiçbirsey kullanmadık 4.ayımızda gittiğimizde dr ameliyatın biraz faydası olduğunu söyledi 3ay proseed plus diye bir ilaç verdi onu kullandık yeni bitti hamilelik oluşmazsa tahlil için gelin demişti şuan adetime birkaç gün var benim durumuma göre dr gidicez sonucu merakla bekliyoruz bu arada eşime keçi boynuzu kürü,mesir macunu karışımı ve bol fındık, ceviz , hakiki kestane balı yediriyorum şifa ALLAHTAN elimizden geldiğince çabalıyoruz inş.tez zamanda hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz RABBİM HEPİMİZE ŞİFALAR VERSİN

cnm geçen hafta kendimde kadın doğumcuya gittim kontrol amaçlı iltihap vs.varmı diye yumurtalarımın güzel çalıştığını çok şükür problem yokmuş ama dr.ameliyatın tam sonuç vermesi 1yılı bulur dedi beklememizi söyledi aşılama vs.için

slm cnm,

bizimde ameliyat tarihimiz 20 Ekim 2012. Bu arada listeye BAT'ları da mı eklesek ne dersiniz?

canim cevabin icin cok tesekkur ederim yalniz bi sey daha sorucam top hareketlilik yani a+b mi yoksa a+b+c mi yani yerinde hareketli ile birlikte mi %37?

a+b canim baska bi sorun olursa seve seve cevaplarim.hepimiz bu yollardan geciyoruz ve kafalarimizda onlarca soru isareti var.en azindan biseyler ogrenip daha hazirlikli ve bilgili oluyoruz.hakkimizda hayirlisi...

a+b canim baska bi sorun olursa seve seve cevaplarim.hepimiz bu yollardan geciyoruz ve kafalarimizda onlarca soru isareti var.en azindan biseyler ogrenip daha hazirlikli ve bilgili oluyoruz.hakkimizda hayirlisi...

canim anlayisin icin tesekkur ederim, bizim a+b %13 acaba bu degerlerle olur mu ki??? ahh canim benim kafamda onlarca degil yuzlerce binlerce milyonlarca soru isareti var ama ne biliyim iste RABBIMden hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin canim senin tupbebek islemin ne zaman basliyor?

Canim hiza kafani takma cunku yikama isleminden sonra %80-%90civari hareketli sperm oluyor.asilama zaten hizda problem yasayanlarda daha cok ise yariyor cunku yikama islemi en hizli ve duzgun spermleri secip gonderiyor.icini ferah tut.benin asilama yapildigi sirada rahimde iltihap vardi.bi de rahim yapisi biraz saga kayik doktor cok zorlandi.ben benimkinin tutmamasini buna bagladim.Allah'in izni ile seninki tutacak.inan buna.haa hayirli degilse zaten tutmasin oyle dusun.canim benim tedavimde bugun transfer yapildi.iki tane bebisim karnimda.heyecanla onlarin tutunmasini bekliyorum haftaya pazartesi test yaptiricam.insallah bu sefer olur...

canim INSALLAH tutar RABBIM INSALLAH OL der ver bebislerin tutunuverirler annecigine, ahh canim INSALLAH dedigin gibi olur bazen okuyorum da baska topiklerde degerleri bizimkinden cok cok az olan arkadaslarimiz dogal yoldan hamile kaliyolar RABBIM her kesin bebegini korusun INSALLAH bize de nasip etsin AMINNN...
canim tup bebek isleminde yumurtalarin toplanmasini anestezi ile mi yapiliyor yoksa nasil? merak ediyorum toplandiktan cok kac gun sonra yerlestiriyolar yerlestirirken uytarak mi yerlestiriyolar embriolari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…