Arkadaş doğru demiş denedim ve gördüm esimin 5 ayimizdayiz 3 ayda test yaptik 42 milyondan 35 mil. düştü ve özel hastaneye gittik dogru sonuç elde ederiz dusuncesiyle 27 milyon çıktı 6 aya kadar dusus ve çıkışlar olabiliyormus dendi bakalım 6 ayimiz.bittiginde yazarım kızlar en iyisi beklemek moral bozuklugundan baska bi işe yaramıyor çünküCanım üroloğumuz bize dediki ameliyat olduktan sonraki ilk 3 ay spermlerin tamamen yenilenme süreci bu sürenin sonunda bazen tamamen dibe de vurabiliyo sayı yükseledebiliyo sabit de kalabiliyo kesin bir sonuç çıkmaz 6. Ayda biz esas cevabı alırız test sonucundan 6.ayda testinizi yaptırın ve gelin dedi o zamana kadar sağlıklı yaşam ve vitamin takviyesi yapın dedi oyüzden biz de hem moralman düşmeyelim die düşünerekten bu 6 ayı iyileşme süreci ve tedavinin bi parçası gibi düşünüp yaptırmadık bu ay ameliyattan sonraki 6. Ayımızın içindeyiz haziranın başında yaptırıcaz testi inşallah ama tabi bu süreçte takviyeler takviyeler yani önümüze gelen herşeyi denedik resmen Hiç bırakmadık çabalamayı çok şükür sabır çok önemliymiş bu süreçte ve süreklilik.. Onu çok iyi anladık.Bizde toplam sperm sayısı 4 milyon hızlı ileri yüzde sıfır yerinde ve yavaş hareketli yüzde 13 çıkmıştı ameliyattan önce bakalım haziranda nasıl çıkıcak merak ediyoruz çok Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ameliyat şifa olmuştur
Ay Sağol arkadaşım. İşin tuhafi bende ablamin hamilelik haberini aldım. Onun 3 üçüncü yavrusu. Tek tüpü alınmıştı dış gebelikten dolayi. Yoğun pko su vardı. Oda olmaz diye korunmayi bırakmış. Rabbim nelere kadir. Yalnız benimki de tutarsa aramızda bir hafta olacak
Evet a+b ileri ve yavaş hareketli..yok canım denemedim...ameliyatta 6 ay doldu ama düzelme olmadı sadece sayı arttı 25 milyondan 45 milyona çıktı
ileri hızlı hareket %0 yavaş hareket var ama
sen hangisinden bahsediyorsun toplam hareketli sperm sayısından mı
Evet a+b ileri ve yavaş hareketli..
İnşallah düzelir canım.bizim dr bir sene içinde gebelik oluşur dedi ama 11 ay bitti tık yok Kadın dogumcum hala yeterli degil diyor.
Bakalım bu ay aşılama raporu çıkartacagız bu ayın sonuna kadar iki tane sperm testi verecek esim yeni sonuçları cok merak ediyorum..
Canım sperm test sonuclarına gore aşılama tüp hangisi uygunsa ona gore rapor çıkartıyorlar ve işlemlere baslıyorsun.bazı özel merkezlerde geçerliliği var rapor olunca indirim yapıyorlar.açıkçası ben de haziranda da olmazsa aşılama düşünüyorum...
aşılama raporu nedir canım?
Careler caresi nasılsın arkadaşım. Yavrucuk napiyo
Canım sperm test sonuclarına gore aşılama tüp hangisi uygunsa ona gore rapor çıkartıyorlar ve işlemlere baslıyorsun.bazı özel merkezlerde geçerliliği var rapor olunca indirim yapıyorlar.
Aşılamayı uni hastanesinde yaptırırım diyordum ama ilgisiz ve kaba davranıyorlar birde 15 dk yatırıyorlarmış..gerek kalırsa özelde düşünüyorum artık
Al benden de o kadar..seneye inşallah bizde anneler gununu kutlarız.gerci benim eşim her sene geleceğin en mukemmel annesi deyip kutlar ve bu daha çok canımı acıtır :-(Kızlar anneler günü yaklaşıyor...
İlk defa içim buruk....ilk defa bir yokluk hissediyorum...
İçten içe üzülüyorum...
adete 3 gün kaldı ve bu ay da tutmadığını hissediyorum..
sanırım aşırı duygusallaştım... eşim de dahil kimseyle paylaşamıyorum...
İnşallah en yakın zamanda anneler günü hepimiz için anlamlı bir gün olur..
Al benden de o kadar..seneye inşallah bizde anneler gununu kutlarız.gerci benim eşim her sene geleceğin en mukemmel annesi deyip kutlar ve bu daha çok canımı acıtır :-(
Kvde sipariş vermiş en az 100 tl lik marka esarp diye :-S ay sonunda kaynım evleniyor ilk torununu küçük gelin verecek sanırım bu biraz üzüyor beni
İçimden baska sehirlere gitmek geliyor..
Amin canım sende bu ay guzel haberler verirsin inş.bu topicte hamile sayısı çoğalsın artık yaaDemek benzer hisler içindeyiz...
Benim eşim bebekleri çocukları çok sever...o üzülmesin diye hep içime atıyorum
adete az günüm kaldı o yüzden daha çok duygusalım hassasım herhalde...
Allah hepimize çoğalan mutluluklar sevinçler versin...
Ayy çok sevindim tatlım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Salı transfer oldu canımCanım teşekkür ederim çok şükür ıyim iyiz hamdolsun yavaş yavaş büyüyor uz dün cinsyetimizi öğrendik hayirlisiyla kızımız olacak inşallahrabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin hayirlsiiyla İNŞALLAH takipteyim hepinizi
Sen nasılsın transferin oldu demi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Cnm çok sevindim demek kızın olcak en büyük hayalim kızımın olması Allah saglikla kucağına almayi.nasip etsinCanım teşekkür ederim çok şükür ıyim iyiz hamdolsun yavaş yavaş büyüyor uz dün cinsyetimizi öğrendik hayirlisiyla kızımız olacak inşallahrabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin hayirlsiiyla İNŞALLAH takipteyim hepinizi
Sen nasılsın transferin oldu demi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Ayy çok sevindim tatlım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Salı transfer oldu canım
Cuma tahlil ama pazar günü idrar testi yapcam :)
Cnm çok sevindim demek kızın olcak en büyük hayalim kızımın olması Allah saglikla kucağına almayi.nasip etsin
Sagol canım amin insallah hayirlisiyla o günlerde görürüm rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallah gonlundekini
Canım benim allah razı olsun. Bi 40 50 dk sonra evde olucam. Annemdeydim bir hafta. Sabirsizlandim bende :))E Eylulde_gel canım idrar testi yapıcam demiştin bugün için yapabildin mi hayırlı haberler var mı aklım sendeydi bugün hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?