Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaş doğru demiş denedim ve gördüm esimin 5 ayimizdayiz 3 ayda test yaptik 42 milyondan 35 mil. düştü ve özel hastaneye gittik dogru sonuç elde ederiz dusuncesiyle 27 milyon çıktı 6 aya kadar dusus ve çıkışlar olabiliyormus dendi bakalım 6 ayimiz.bittiginde yazarım kızlar en iyisi beklemek moral bozuklugundan baska bi işe yaramıyor çünkü

Ben de erken menapoz teşhisi koyulan bir arkadaşımın gebelik haberini aldım
Rabbim olmazları olduruyor...
Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Evet a+b ileri ve yavaş hareketli..
İnşallah düzelir canım.bizim dr bir sene içinde gebelik oluşur dedi ama 11 ay bitti tık yok Kadın dogumcum hala yeterli degil diyor.
Bakalım bu ay aşılama raporu çıkartacagız bu ayın sonuna kadar iki tane sperm testi verecek esim yeni sonuçları cok merak ediyorum..

açıkçası ben de haziranda da olmazsa aşılama düşünüyorum...
aşılama raporu nedir canım?

açıkçası ben de haziranda da olmazsa aşılama düşünüyorum...
aşılama raporu nedir canım?
Canım sperm test sonuclarına gore aşılama tüp hangisi uygunsa ona gore rapor çıkartıyorlar ve işlemlere baslıyorsun.bazı özel merkezlerde geçerliliği var rapor olunca indirim yapıyorlar.
Aşılamayı uni hastanesinde yaptırırım diyordum ama ilgisiz ve kaba davranıyorlar birde 15 dk yatırıyorlarmış..gerek kalırsa özelde düşünüyorum artık

Careler caresi nasılsın arkadaşım. Yavrucuk napiyo

Canım teşekkür ederim çok şükür ıyim iyiz hamdolsun yavaş yavaş büyüyor uz dün cinsyetimizi öğrendik hayirlisiyla kızımız olacak inşallah rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin hayirlsiiyla İNŞALLAH takipteyim hepinizi

Sen nasılsın transferin oldu demi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız

hımmm sağolasın canım...
devlet hastanelerinde insan yerine koymuyorlar ki...
haklısın..

Kızlar anneler günü yaklaşıyor...
İlk defa içim buruk....ilk defa bir yokluk hissediyorum...
İçten içe üzülüyorum...
adete 3 gün kaldı ve bu ay da tutmadığını hissediyorum..
sanırım aşırı duygusallaştım... eşim de dahil kimseyle paylaşamıyorum...

İnşallah en yakın zamanda anneler günü hepimiz için anlamlı bir gün olur..

Al benden de o kadar..seneye inşallah bizde anneler gununu kutlarız.gerci benim eşim her sene geleceğin en mukemmel annesi deyip kutlar ve bu daha çok canımı acıtır :-(
Kvde sipariş vermiş en az 100 tl lik marka esarp diye :-S ay sonunda kaynım evleniyor ilk torununu küçük gelin verecek sanırım bu biraz üzüyor beni
İçimden baska sehirlere gitmek geliyor..

Demek benzer hisler içindeyiz...
Benim eşim bebekleri çocukları çok sever...o üzülmesin diye hep içime atıyorum
adete az günüm kaldı o yüzden daha çok duygusalım hassasım herhalde...
Allah hepimize çoğalan mutluluklar sevinçler versin...

Amin canım sende bu ay guzel haberler verirsin inş.bu topicte hamile sayısı çoğalsın artık yaa
Benim eşimde öyle benden çok sever bebekleri hele kız cocuklara bayılır pamuklara sarıcam kızımı der dün de sordu zaten bu ay var mıdır diye bende yok gibi hissediyorum dedim :-(
9 gün kaldı benim bata

Ayy çok sevindim tatlım maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Salı transfer oldu canım
Cuma tahlil ama pazar günü idrar testi yapcam :)

Cnm çok sevindim demek kızın olcak en büyük hayalim kızımın olması Allah saglikla kucağına almayi.nasip etsin

Kızlar eslerimizle ilgilendigimiz kadar kendimizle de ilgilenmeliyiz ki hamileligimiz daha kolay olsun bilmem biliyo musunuz incir kuru sarcoglunun diyanet tvdeki program videosunda buldum hamileliği kolaylastiriyomus yumurtlamaya yardimciymis inciri kaynatip içiyoruz tadı fena degil eslerimize keciboynuzu icirdigimiz gibi kendimizde incir kurunu içelim inşallah faydasını goruruz..Birde biz bayanlarda akıntı oluyor veya iltihap her ikiside gebelige engelmis bunla ilgili bi çözüm varmı bilmiyorum varsa paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…