Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim araştırma hastanesi ve devlet desteği ile olacak o yüzden 2 aşılama olması gerekiyor, ama tüplerin alınması beni üzen sanırım psikolojk olarak kendimi kötü hissettiriyor. Bu embriyo dondurma olayı nasıl onu anlatır mısın biraz, sen neler yaşıyorsun

Canım benim ilk tedavini oldun diyelim. Yumurta toplama yı atlattin. Ve bir çok embriyo oluştu. Sana transfer edeceklerini ederler. Kalanları kendi isteginle dondurursun ( biz 1500 e dondurduk- devlet daha uygun diye biliyorum) ilk tedavim hem çok zevkli hemde zordu ilaçlar yan etki yaptı baya. Vücudum su toplamasin diye mecburiyetten ertelendi transferim.mecburen dondular yani.sonraki ay transfer oldu iki tanesi ne yazikki düşük oldu. O sırada kendi istegimizle diğerlerini dondurduk. İyi ki yapmisiz şu an ikinci tedavimdeyim. Hem ilaçlar ağır değil hem maliyeti. Büyük kolaylık yani. 6 tane vardı ikisini alırsam 4 kalıyo. İnşallah tutar bu kez. O tüp olayını da hiiic takma. Artık nice Kolaylıklar var. Alınırsa da dış gebelik diye bi ihtimalin kalmaz ki tüp bebek yönteminin en büyük yan etkisi dis gebelik

İnşallah en hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine, Allah yardımcın olsun sabır ve fedakarlık isteyen bir süreç ama Allah beterinden saklasın hastanede sıra beklerken yanımda bir sürü kanser hastası vardı onu görünce şükrediyorum en azından güzel bir amaç için uğraşıyoruz. Aşılama denedin mi peki ya da tüp bebekte transfer sonrası istirahat gerekiyor mu yoksa hemen günlük hayata devam edebiliyor musun

Aşılama da yaptırdım canım. Doktorum transferden sonra günlük hayatına donebilirsin dedi. Döndüm lakin düşük oldu. Şimdi 1 hafta yaticam bide boyke deneyim bakalım. Salı günü transfer

Aşılama da yaptırdım canım. Doktorum transferden sonra günlük hayatına donebilirsin dedi. Döndüm lakin düşük oldu. Şimdi 1 hafta yaticam bide boyke deneyim bakalım. Salı günü transfer

Canım benim Allah kolaylık versin...Hamiş olarak dön aramıza

Kızlar bitkisel kür olarak yapabilcemiz neler var birde hangi hap sayi ve hareketliligi artırıyor yardımcı olur musunuz

canim
canim hic cocugu olmayan çiftlere imkan veriyor ikinciyi bu yasa kapsamiyor...ama ilerleyen zamanlarda degisirse güzel olur..

E Eylulde_gel canım hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız çok yakında benim iş yerinden arkadaşım tüp bebek tedavisi yapılırken 71 kere Enbiya suresini okuttu canım bir kaç kişiye böldü sayıyı ve daha önce 2 tüp bebek deneyimi olumsuz olmasına rağmen bu duayı okuttuğu seferinde tuttu. çok önemli ve güzel bir duaymış ben duaların gücüne çok inanırım Rabbim hayırlısını doğrusunu bilir tabiki ama duaların gücü okadar büyükki yürekten içten edildiğinde belkide rabbim duaların yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini hayırlı kılar bizlere biz dualarımızı edip gerisini Allah a bırakıyoruz 41 kere meryem suresini bu gece bitiriyorum ben de 41. yi bu gece okuycam 41 gece geçmiş bile nasıl güzel bir güne denk geldi bitişi bu gece kandil gecesi ve inanın kızlar her gece dualarımda sizleri andım rabbim kadınlar klübndeki aynı derdi paylaştığımız kardeşlerimin de şifalarını nasip eyle vesilemiz ne ise bizlere nasip eyle diye hep dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah... bu ay ben yumurtlamamı tam yakalayamadım sanırım testler yaptım ama bi silik çıktı bi çıkmadı testlerde hata var sanırım yeni sipariş vermiştik şuanda yumurtladımmı yumurtlamadım mı hiç bilmiyorum:) yani kaçırdıkmı bu ay çünkü sehir dışına çıktım geldim takvimdeki yumurtlama tarhimde tam olarak ama o zaman yumurtladımmı acaba die düşünüyorum artık bu ay kısmet :) birde nisan yağmurunun rahmetini duydunuz mu bilmiyorum canlarım şifalı oluyormuş çok dualar var o suya da okunan o suyu da 7 güne bölüp içmek çok yararlı oluyormuş hamile kalmak için bi araştırın isterseniz vesilemiz olur belki ben kendi uyguladıklarımı sizlerle elimden geldiğince paylaşmak istiyorum ki belki bana şifa olmsa bile birilerine olabilir Allah ol der ve olur inşallah benim bu ay pek umudum yok kendim için belirsizlikten dolayı ama dualrımı ettikçe içim ferahlıyor akışına bırakabiliyorum bişeyleri hepimizin şifasını diliyorum Rabbimden bu gecenin hürmetine inşallah:)

Kızlar yarın transfer var dua edin bana. Her ne kadar varikosel de terfi alıp tup bebeğe geçsem de buraya ait bir manevi bağım var. Yeriniz ayrı...

kandil hürmetine Olmazları olduran Rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin...
O sevinci bizlerin de yaşamasını nasip etsin

Alla
Allah razı olsun cnm bnde meryem suresine başlamıştım ama ne yazik ki kaçırdığım günler oldu tekrar baslicam inşallah Allah kabul etsin hayirli haberlerini alırız umudunu kaybetme bu mübarek gecede Rabbim sesimizi duyar dualarimizi kabul eder duam hep sizlerle Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlı bereketli geceler.......

Kızlar benim eşimde sperm sayısı 3 milyondu sağ ve sol iki taraftan girilerek varikosel ameliyatı oldu 7 yıl önce .6 ay sonra kontrole gittik çok şükür 45 milyona çıktı ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim umut olsun diye yazdım.Rabbim bu mübarek günde mucizelerin olmasını sağlasın inşallah .Hepiniz hamile olduğunuz haberini alın. Kandiliniz mübarek olsun

canım benim eşiminde sayısı 45 milyon ama hızlı ileri hareketli sperm sayısı %0
sizde kaçtı hatırlıyor musun

efsunsuz ilki 1 .3 milyonmus sayi olarak 3 milyon değil. Yanlış yazmışım yukarıda. Sayı 1.3 milyon iken %19 hızlı ileri hareket.43 milyon %34 hızlı ileri hareketli canım. Hala saklıyorim test sonuçlarını. şimdiki gebelikte bebeğimin kalbi durdu 22 nisanda kürtaj oldum eşim tekrar teste gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…