Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hımmm canım üzüldüm
Ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun artık
sizin sayılar çok iyiymiş canım aslında sayıdan ziyade hareket önemli
@limon06

canım benim eşiminde sayısı 45 milyon ama hızlı ileri hareketli sperm sayısı %0
sizde kaçtı hatırlıyor musun
Siz ameliyatın kaçıncı ayındasınız canım harekette duzelme olmaması ilginç 3-5 de olsa artması gerekirdi ilginç gercekten
Bizim 35 olmasına ragmen kadın dogumcum hareket az diyor doğal gebelik için 50 ve üzeri diyorlar ama ürologlara gore yeterli..nitekim 2.5 yılolmadı da..
Daha once aşılama ve tüp denedin mi?
Tabiki 0 hızla hamile kalanlarıda okuduk burda mucizeler her zaman olabilir o ayrı..

kızlar adete beş gün kaldı ama hala gebelik belirtim yok...
şu son günler insan öyle sıkıntılı oluyor ki....
canım çok haklısın. benim de bu ay takvim çok karıştı. telefondaki programa göre 7 si, normal döngüye göre 9 u, yumurtlama dönemimdeki akıntıya göre 11 inde bekliyorum adeti inşallah kırmızı kart yemeyiz ama gelirse yapacak bir şey yok çalışmalara devam

Hanımlar ameliyatın kaçıncı günü sperm testi yaptırdınız sizce nekadar beklemeliyiz eşim ameliyat olduktan biray sonra basladı neofortil kullanmaya bir aylık daha ilacı kaldı sizce bitmesinimi bekleyelim test için izlediğiniz yolu anlatırmısınz

Biz ondan 3 aylık bitirip Öyle gitmiştik teste

Biz ondan 3 aylık bitirip Öyle gitmiştik teste
Cevabın için teşekkür ederim canım bizimkide üç aylık bir ayı daha kaldı kullanması gereken sabırsızlıkla bekliyorum sonucu peki eşin ameliyat olalı nekadar oldu ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi yazarmısın ilaç işe yaradımı

Canım kişiden kişiye degisiyo. Bizde hiiic bir ise yaramadı ne ameliyat ne ilaçlar. Hareketlilik 0 di hala oyke. 13 ay oldu ameliyata. Hatta şu an ikinci tüp bebek tedavimizi yaptırdık sonuç bekliyoruz

Canım üroloğumuz bize dediki ameliyat olduktan sonraki ilk 3 ay spermlerin tamamen yenilenme süreci bu sürenin sonunda bazen tamamen dibe de vurabiliyo sayı yükseledebiliyo sabit de kalabiliyo kesin bir sonuç çıkmaz 6. Ayda biz esas cevabı alırız test sonucundan 6.ayda testinizi yaptırın ve gelin dedi o zamana kadar sağlıklı yaşam ve vitamin takviyesi yapın dedi oyüzden biz de hem moralman düşmeyelim die düşünerekten bu 6 ayı iyileşme süreci ve tedavinin bi parçası gibi düşünüp yaptırmadık bu ay ameliyattan sonraki 6. Ayımızın içindeyiz haziranın başında yaptırıcaz testi inşallah ama tabi bu süreçte takviyeler takviyeler yani önümüze gelen herşeyi denedik resmen Hiç bırakmadık çabalamayı çok şükür sabır çok önemliymiş bu süreçte ve süreklilik.. Onu çok iyi anladık.Bizde toplam sperm sayısı 4 milyon hızlı ileri yüzde sıfır yerinde ve yavaş hareketli yüzde 13 çıkmıştı ameliyattan önce bakalım haziranda nasıl çıkıcak merak ediyoruz çok Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ameliyat şifa olmuştur

yok canım denemedim...ameliyatta 6 ay doldu ama düzelme olmadı sadece sayı arttı 25 milyondan 45 milyona çıktı
ileri hızlı hareket %0 yavaş hareket var ama
sen hangisinden bahsediyorsun toplam hareketli sperm sayısından mı

evet bayağı karışmış benim dokuzu dört günüm var

Canım kişiden kişiye degisiyo. Bizde hiiic bir ise yaramadı ne ameliyat ne ilaçlar. Hareketlilik 0 di hala oyke. 13 ay oldu ameliyata. Hatta şu an ikinci tüp bebek tedavimizi yaptırdık sonuç bekliyoruz
Anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bundada vardır bir hayır süphesizki herşeyin vakti zamanı var beklemek çok zor ama sabretmekten baska çağremiz yok benim eşiminde hareketliliği düşüktü suan ne durumda çok merak ediyorum ama ilaç bitene kadar beklememiz lazım bizde birseneyi geçti istiyoruz ama henüz nasip olmadı neyazıkki benden somra evlenenlerin çogu hamile çocugunu kucagına alanlar da oldu bakalım kısmet

Ahh canım benim bizim 4 yıl oldu benimkiler 2. Çocuğa gecti:) bi müddet sonra etrafına uzulmeyi sevinmeyi bırakıp duyarsizlasiyorsun. Çünkü bu hayatın sonu değil hiic nasp olmayadabilir. Benim ilk tedavim düşük oldu. İnan hiç gebe kalmasaydim o kadar uzulmezdim

bizim değerler 45 milyon sperm

Bir saat içinde hızlı ileri hareketli %0
yavaş ileri hareketli %40
yerinde hareketli %14

canım transferin gerçekleştimi

Evet canım salı günü oldu beklemedeyim. Haftaya cuma da test günüm

haydi hayırlısı canım...
şimdi de bu içime dert olur...haftaya cumaya kadar tek değilsin bekleyen
artık bir hamiş haberi duyalım da hepimizin önü açılsın

haydi hayırlısı canım...
şimdi de bu içime dert olur...haftaya cumaya kadar tek değilsin bekleyen
artık bir hamiş haberi duyalım da hepimizin önü açılsın
Ay Sağol arkadaşım. İşin tuhafi bende ablamin hamilelik haberini aldım. Onun 3 üçüncü yavrusu. Tek tüpü alınmıştı dış gebelikten dolayi. Yoğun pko su vardı. Oda olmaz diye korunmayi bırakmış. Rabbim nelere kadir. Yalnız benimki de tutarsa aramızda bir hafta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…