Bende 1 yılı gectinde düşünüyorum aşılama veya tüp bebegi bizim 5.ayimiz ondan sordum cnm. Allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlerin başına13 ay oldu canım. Zaten de tüp bebek bu
6. Ay başladık canım da transfer ertelendi o da 8. 9. Aya denk geldi. Dusuk yaptım ilk tedavimde. Ondan korkuyorum biraz inşallah kötü şeyler yaşamam bu ke darısı da size inşallah en doğal yollardan :)Bende 1 yılı gectinde düşünüyorum aşılama veya tüp bebegi bizim 5.ayimiz ondan sordum cnm. Allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlerin başına
Ay ben bi bilsem ne aşamada olduğumuAllah razı olsun canım. Valla hep dualarimdasiniz. Sen nasilsin ne aşamadasin şu an
Canım bemde buay baslarda çift çizgiyi göremedim meger geç yumurtlamısım 17,gün dende geç yada erken yumurtlamıs olabilirsin eşin ameliyat olalı kaç ay oldu benimde perşembe veya cum günüm normaldeAy ben bi bilsem ne aşamada olduğumuben bu ay ovü testinde çift çizgiyi göremedim bir türlü sürekli silikti ikinci çizgi son 3 4 gündür de yapmıom testi artık ya yumurtladım kaçırdım ya da bu ay ben yumurtlamadım daha anlamadımki oyüzden salıverdim gitti hiiiiçç stres yapmıorum bu ay çünkü belirsizlik dolu 2 gün sonra regl olmam lazım takvimime göre bakalım kasıklarımda yanmalar oldu bugün zaten muhtemelen hastalanmam yakın ama ne ara yumurtladım ben bilmem testlerin bozuk olduğunu düşünüyorum :/ kısmet artık spora başladım bu ay bi de hormon çayımı da içiyorum bir yandan iyi gelio o bana böyle yani canım bir dahaki aya artık olmadı her ay bir umut bizim için dualarımda seninle güzel gelişmeleri paylaş bizimle
yasemin canım hadi gözün aydın cok sevindim ben zaten allahın izniyle olacağına inanıyodum ....bizde bu ay tup bebege başlıyacagız adetimi bekliyorum gelmedi bi türlü:)6. Ay başladık canım da transfer ertelendi o da 8. 9. Aya denk geldi. Dusuk yaptım ilk tedavimde. Ondan korkuyorum biraz inşallah kötü şeyler yaşamam bu ke darısı da size inşallah en doğal yollardan :)
Senin eşinde varikosel ameliyatı oldu değilmi kaç ay geçti önceki ve sonraki değerlerini yazaeirmısınyasemin canım hadi gözün aydın cok sevindim ben zaten allahın izniyle olacağına inanıyodum ....bizde bu ay tup bebege başlıyacagız adetimi bekliyorum gelmedi bi türlü:)
canım yazayım ama öncesi sonrası yok bizim ameliyat öncesi 28 milyon %98 hareketsiz %2 hareketli(+2) idi.Senin eşinde varikosel ameliyatı oldu değilmi kaç ay geçti önceki ve sonraki değerlerini yazaeirmısın
Hiç sıkma canını canım ağzı olan konusuyor düşünmemeye calıs benimde geçen gün basıma bir olay geldi çok üzüldüm bir bisene dört aylık evliyim çocugum olmadıgı için bebekleri nazar edeceğimden korkuyor bazı kendini bilmezler bunu bana ima ettiler ve ben nekadar üzüldüm anlatamam biz kimsenin çocugunu yemiyoruz cocuk cocuk diyede ölmüyoruz ve bunu bana söyleyen kadının da çocugu tedaviyle olmus sonradan kaynanama söyleyince ondan öğrendim inanamıyorum bukadar vicdansızlık olamaz insanlar çok acımasız takma diyorum ama bende cok taktım insallah buay hamilesindir bende insallah hamileyimdir tabii kaç gün geciktin belirtin falan varmıgünaydın arkadaşlar, ben hala adet olmadım, yarın da olmazsam test alıcam inşallah. canım sıkkın biraz, annemle tartıştık dün. çok yakın olmayan bir arkadaşına aşılama yaptıracağımızı söylemiş. o da doktor gibi tavsiyelerde bulunmuş, vücuduna gereksiz kimyasal veriyorlar filan diye. ben insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum, annemse ne anlatsam ya da benim hakkımda başka şeyleri insanlarla konuşmayı seviyor. insanlar zaten normalde soru sorarken bile acımasız ve fazla meraklı olabiliyor, bir de anlatarak onun yorum yapmasına izin veriyor. gerçekten önemseyen bir insan olsa yine neyse, sadece konuşmak için konuşuyorlar
Mikrocerrahimi oldunuz nırmalmi ameliyattan ekadar sonra test yaptırdınız peki böyle değerler duyunca korkuyorum biz henüz test yaptırmadık dahacanım yazayım ama öncesi sonrası yok bizim ameliyat öncesi 28 milyon %98 hareketsiz %2 hareketli(+2) idi.
Ameliyat sonrası 5 milyon %98 hareketsiz % 2 hareketli(+2) idi. yani pek parlak değildi.
sağolasın canım cevabın için, gerçekten insanlar ne dediğini bilmiyor, canım ben bu ay geç yumurtladım o yüzden gecikmiştir diye düşünüyorum, normalde 9 unda olmam gerekiyordu ama bu ayki yumurtlama akıntıma göre bugün olabilirim. belirti olarak sadece göğüslerim sızladı dokununca filan. ama o da adet dönemimde oluyor zaten. bu ay bir de yumurtlama takibi, düzenli çalışma gibi hiçbir şey olmadı, bebek zaten mucize ama bu şartlarda olursa gerçekten mucize olacak. inşallah hakkımızda hayırlısıysa gelsin bebişler daha fazla bekletmedenHiç sıkma canını canım ağzı olan konusuyor düşünmemeye calıs benimde geçen gün basıma bir olay geldi çok üzüldüm bir bisene dört aylık evliyim çocugum olmadıgı için bebekleri nazar edeceğimden korkuyor bazı kendini bilmezler bunu bana ima ettiler ve ben nekadar üzüldüm anlatamam biz kimsenin çocugunu yemiyoruz cocuk cocuk diyede ölmüyoruz ve bunu bana söyleyen kadının da çocugu tedaviyle olmus sonradan kaynanama söyleyince ondan öğrendim inanamıyorum bukadar vicdansızlık olamaz insanlar çok acımasız takma diyorum ama bende cok taktım insallah buay hamilesindir bende insallah hamileyimdir tabii kaç gün geciktin belirtin falan varmı
Canım ne güzel eşinin ameliyattan önceki ve sonraki deperlerini yazrmısın benim eşimde ameliyat olalı bugün tam üçay oldu subatın 11 de olmustuKızlar okudum yorumlarınızıda 2 ay ıldu 3 ay oldu olmaz demişsiniz benim eşim ekim 1 de ameliyat oldu aralık 8 de ben hamile kaldım şuan 20 haftalığız tekmeleriyle geçio hergünüm kızımın umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol meryem suresi okuyun
Ay hadi arkadaşım çok sevindim. Ikimizinki de sağlıklı ilerlesin inşallahyasemin canım hadi gözün aydın cok sevindim ben zaten allahın izniyle olacağına inanıyodum ....bizde bu ay tup bebege başlıyacagız adetimi bekliyorum gelmedi bi türlü:)
Arkadaşim onu ben dedim de. Sizin gibi mucizeler tabi ki var. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinKızlar okudum yorumlarınızıda 2 ay ıldu 3 ay oldu olmaz demişsiniz benim eşim ekim 1 de ameliyat oldu aralık 8 de ben hamile kaldım şuan 20 haftalığız tekmeleriyle geçio hergünüm kızımın umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol meryem suresi okuyun
mikrocerrahi yaptırdık. ben bu hastalıkta sunu anladım çok kişisel bi şey.... burada %0 hareketle arkadaşlar hamile kaldı kimide o kadar iyi iken kalamadı nasip bence. Ama şahsi fikrim 6 ay bekledikten sonra çok beklmenin mantığı yok tup yada aşılama ne ise yapmak lazım....Mikrocerrahimi oldunuz nırmalmi ameliyattan ekadar sonra test yaptırdınız peki böyle değerler duyunca korkuyorum biz henüz test yaptırmadık daha
canım maşallah ya burada resmen büyüttük bebişleri. sağlıkla gelsin. eksiksiz kusursuz olsun hayırlı evlat olsun inşallah...Kızlar okudum yorumlarınızıda 2 ay ıldu 3 ay oldu olmaz demişsiniz benim eşim ekim 1 de ameliyat oldu aralık 8 de ben hamile kaldım şuan 20 haftalığız tekmeleriyle geçio hergünüm kızımın umudunuzu kaybetmeyin ve bol bol meryem suresi okuyun
Çok dogru değerleri çok düşükken hamile kalan birçok kişi var ben yinede merak ediyorum kimin hangi değerlerle ameliyat olup ameliyattan sonra değişilerimikrocerrahi yaptırdık. ben bu hastalıkta sunu anladım çok kişisel bi şey.... burada %0 hareketle arkadaşlar hamile kaldı kimide o kadar iyi iken kalamadı nasip bence. Ama şahsi fikrim 6 ay bekledikten sonra çok beklmenin mantığı yok tup yada aşılama ne ise yapmak lazım....
Cnm ameliyat olalı ne kadar oldu ki acele karar vermiyo musunarkadaşlar ben kırmızı kartı yedim sanırımşimdi aşılama süreci için doktora yarın mı gitsem yoksa cuma sabah mı, sanki cuma sabah daha uygun gibi geldi bana. yarın gidersem 24 saat bile geçmemiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?